MACA - czy taka super?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj niestety nie lubi plynnych lekow- ma odruch wymiotny syroopy tez nie dla niego lekarz powiedzial ze nie raz tak jest
mycha28 lubi tę wiadomość
-
Macę zaproponowali mężowi w klinice. Jadł 3 kapsułki dziennie przez 3 miesiące. Wyniki nasienia się poprawiły, mąż się lepiej czuł
Braliśmy tą: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php?c=&products_id=4852&n=maca-maka-na-wzmocnienie-organizmu-korzen-maki-80kaps.html
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
No dobra, odwołuję to co pisałam wczesniej co do smaku...dziś o mało nie zwymiotowałam wszystkiego normalnie musiałam połknąć to co chciało wyjść...błeeeee...
Mimo wszystko, chcę to jeść dalej, może sie przyzwyczaję.
Mój wniosek jest taki, rozpuszczone to to w wodzie jest niejadalne, wolę by sie przyklejało do podniebienia jedzone na sucho
Jutro zmieszam z jogurtem.
-
Hej dziewczyny, widzę wątek troche zapomniany, a ja mam pytanie. Czy któraś z was wie jaki wplyw ma maca na endometriozę? Jestem po laparotomii i od paru dni biorę visanne, moje libido ogolnie jest niskie i chcialabym brać macę na jego wzrost. Zastanawiam sie tylko czy nie będzie to kolidowało z visanne.Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny