MACA - czy taka super?
-
WIADOMOŚĆ
-
misiaa wrote:Chore normalnie.. myślisz że bakterie czy jakaś infekcja mogły mieć wpływ na ruchliwość plemników?
-
Misia na ruchliwosc plemnikow nie ma wlywu, my tez mielismy infekcje - ureaplasme. Po leczeniu zwiekszyla sie 4-ro krotnie ilosc, nieco morfologia, a ruchliwosc praktycznie bez zmian.
Pozniej gin. kazal brac l-karnityne i garsciami wit. C. w miedzy czasie sami wlaczylismy androvit. Ruchliwosc sie nieco poprawila.
Teraz wlaczylismy jeszcze orzechy brazylijskie i zastanawiamy sie nad maca, chodzi o to zeby dostarczyc selen, ktory jest bardzo wazny przy produkcji plemnikowmisiaa lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Misia na ruchliwosc plemnikow nie ma wlywu, my tez mielismy infekcje - ureaplasme. Po leczeniu zwiekszyla sie 4-ro krotnie ilosc, nieco morfologia, a ruchliwosc praktycznie bez zmian.
Pozniej gin. kazal brac l-karnityne i garsciami wit. C. w miedzy czasie sami wlaczylismy androvit. Ruchliwosc sie nieco poprawila.
Teraz wlaczylismy jeszcze orzechy brazylijskie i zastanawiamy sie nad maca, chodzi o to zeby dostarczyc selen, ktory jest bardzo wazny przy produkcji plemnikow
Mam nadzieję Kochana że jest tak jak mówisz Zastanawiam się tylko teraz czy przed badaniem zrobić posiew? Jak myślisz? Może mi jakoś doradzić bo ja już sama niewiem -
nick nieaktualnyMaca szybko doszła (z alegro za 69 zł +koszty przesyłki, 2 puszki po 25 dkg, czyli jedna dla mnie 2 M) ,
lepiej łyżeczkę proszku rozpuścić w wodzie, 1/4 szklanki, mieć obok 2 szklankę z wodę, wypić specyfik, szybko zapić i tyle.
O efektach napiszę, a teraz M cierpi, bo we wtorek badanie nasionek jego, więc potrójnie zły: 0 sex, stres-zrobić to do naczynka i jeszcze czekać na wynik... -
nick nieaktualny
-
misiaa wrote:Twój mąż się nie skarżył ?
-
misiaa wrote:A to ta lepsza hehe
-
Ania_84 wrote:hehe :0 ale tylko chyba jeden czy dwa dni - myslalam ze zjadl cos nieswiezego albo jelitowka jakas go dopadla ale pozniej juz bylo ok
hehe całe szczęscie że przeszło Mój się nie skarży na nic więc chyba wszystko ok Mnie trochę mdliło ale przeszło -
mycha28 wrote:mój mowi ze niedobre ale pije kupiłam w proszku i rozrabiam mu w kubku mleka pije duszkiem
Mój by się napewno nie tknął Dlatego kupiłam w kapsułkach.. kiedyś sobie rozerwał tą kapsułkę to minę miał straszną jak spróbował proszkuAnia_84 lubi tę wiadomość