Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lila84 wrote:Gwiazdeczka mam ten sam problem.. parapetówka u przyjaciółki.. no nic zawsze zostaje piwko bezalkoholowe
ja to sobie obmyśliłam plan, że kupimy z mężem liptona i on wypije piwko w pokoju albo się zmarnuję i wyleje do kibelka i dolejemy liptona do puszki po piwku. Bo gdybym nie piła to od razu były by podejrzenia, że w ciąży jestem , że nawet jednego kufelka odmawiam . Na antybiotyk nie mam co zwalać bo na chorą nie wyglądam a znajomych mam bardzo cwanychWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 12:47
Lila84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a jak to jest z Bromocornem? Wiecie coś? Bo ja wczoraj przeczytałam, że żadnego alkoholu podczas kuracji... i się załamałam z deka , bo tu się sezon grillowy zaczyna, a ja co? Nic? Nawet piwka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 13:10
-
olencja wrote:Ja mysle ze poki nie ma terminu @ to jedno piwo nie zaszkodzi,wtedy i tak zarodek odzywia sie z cialka zoltego czyli nie ma polaczenia z naszym cialem
Dokładnie. Do momentu zagnieżdżenia zarodek nie ma kontaktu z krwią matki. Także jedno piwko, czy lampka wina, nie zaszkodzą Psychicznie wręcz pomogą
Nie dajmy się zwariowaćTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kasiatoja - tez sie prrzerazilam nie piciem alko, mimo ze nie jestem jego zwolenniczka ale teraz juz na to nie patrze. Bromek ma to do siebie ze trzeba sie do niego przyzwyczaic. Nie wiem czy napisalas jakie masz dawkowanie bo pisze z tel i nie wracam na nim do poprzednich stron ale zaleca sie stopniowe zwiekszenie dawki. Jakby sie wzielo od razu 1tabl to chyba by sie zeszlo. Ale to zalezy od organizmu. Ja zwoekszalam o cwierc tabl co 3 dni i prrzy 3/4 tabl wymiotowalam po nim i to w pracy. Teraz prztzwyczailam organizm i biore 1 tabl na noc bo wtedy nie czuje mdlosci. Ale "zatyka" mi nos i uzaaaleznilam sie przez to od kropelek do nosa zeby moc przespac jakos noc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 13:28
kasiatoja lubi tę wiadomość
-
hej Wam ja tez czytałam gdzieś że winko dobrze działa na endo i tez mam zamiar się nim raczyć gdzies wyczytałam jeszcze że na endo dobre są też migdały... i chyba tez sprobuje, bede zagryzać przed tv
M4DZI4 lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
kasiatoja wrote:Dokładnie. Do momentu zagnieżdżenia zarodek nie ma kontaktu z krwią matki. Także jedno piwko, czy lampka wina, nie zaszkodzą Psychicznie wręcz pomogą
Nie dajmy się zwariować
Dokładnie. Właśnie miałam pisać że dziewczyny trochę za bardzo świrują.
A ja mam pojutrze mega imprezę i tez się nie napiję bo antybiotyk. Cóż, przypadnie mi w udziale wykwintna rola kierowcy. :PPP -
Słuchajcie nie wpadajcie w paranoje , dopóki test ciążowy nie wyjdzie pozytywny nie ma co się tak bac. Mam przypadek w rodzinie, że dopiero w 9-10 tygodniu wyszło, że jest w ciąży, tzn. miała nie regularne cykle i nie starali się tak szczerze powiedziawszy. Ale lubili sobie wieczorkiem winko trzsnąc zimą na rozdgrzanie przy wieczornym filmie i nic nie zaszkodziło. Pamietam, że była wtedy niezła komedia, bo ledwo załapała się na becikowe
-
kwiatuszek789 wrote:Kasiatoja - tez sie prrzerazilam nie piciem alko, mimo ze nie jestem jego zwolenniczka ale teraz juz na to nie patrze. Bromek ma to do siebie ze trzeba sie do niego przyzwyczaic. Nie wiem czy napisalas jakie masz dawkowanie bo pisze z tel i nie wracam na nim do poprzednich stron ale zaleca sie stopniowe zwiekszenie dawki. Jakby sie wzielo od razu 1tabl to chyba by sie zeszlo. Ale to zalezy od organizmu. Ja zwoekszalam o cwierc tabl co 3 dni i prrzy 3/4 tabl wymiotowalam po nim i to w pracy. Teraz prztzwyczailam organizm i biore 1 tabl na noc bo wtedy nie czuje mdlosci. Ale "zatyka" mi nos i uzaaaleznilam sie przez to od kropelek do nosa zeby moc przespac jakos noc.
Tak, też mam tak brać... po malutku
Ale jestem przerażona skutkami ubocznymi
Mam nadzieję, że jednak nie będę tego spożywać, a piwka, czy winka nie będę popijać z innego powodu -
Ja w razie fasoli mam odstawic bromka. Bierz sobie na noc.mnie ginka pochwalila ze zawzielam sie na cala tabl a moglam brac tylko cwierc bo moglam sama ustawic sobie dawkowanie. Ale szybko zbilam PRL
Musze nadrobic zaleglosci o winku bo tez mam ochotekasiatoja lubi tę wiadomość