Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
dlatego właśnie staranie się o nowe życie nie jest takie łatwe jak by się wydawało i na tym polega cała ta magia. Chociaż która z nas by nie chciała, żeby chociaż tak za drugim podejściem zawsze na 100% się udawało każdej kobiecie, która pragnie mieć dziecko
Teraz i tak mamy dobrze, bo są różne metody sprawdzania płodności, są monitoringi, leki które mogą pomóc w zajściu w ciąże, kiedyś takich cudów nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:50
-
Gwiazdeczka27 wrote:dlatego właśnie staranie się o nowe życie nie jest takie łatwe jak by się wydawało i na tym polega cała ta magia. Chociaż która z nas by nie chciała, żeby chociaż tak za drugim podejściem zawsze na 100% się udawało każdej kobiecie, która pragnie mieć dziecko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olencja to właśnie u nas tak było. Po wakacjach w tamtym roku postanowiliśmy starać się o dziecko, i kochaliśmy się tylko dwa razy w tym jednym cyklu i się udało, ale niestety poroniłam Jedna sprawa to zajść w ciążę a druga sprawa , żeby była zdrowa donoszona i ze szczęśliwym rozwiązaniem. Czasami może lepiej jak się trochę poczeka ale, żeby szczęśliwie wszystko się potoczyło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 11:01
Magda_lena88, olencja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynoo bo zawsze widziałam, że temp startowała z niskiej temp i dopiero po owu szla w gore a nie przed [?]
poza tym vanessa mowila ze owu nastepuje pod koniec wystepowania sluzu plodnego a u mnie juz prawie zanikl wiec tem powinna spasc by potem moc isc do gory a ta wiedzma juz idzie do gory! chyba ze przesunela mi sie ovu...
dobrze ze jestescie, cos podpowiedzie i zawsze lzej na duszy sie zrobi -
01.05 Agnieszka GreenApple (@)
02.05 Misia79, mar, Vaniliaa
03.05 kwiatuszek789, inezka,
04.05 Lenuś
05.05 Iwka, Nenaaa, zizia_a
06.05 katarinka79, zielarka, słoneczna 85
07.05
08.05 Kaśka, Tosia 1981, Lila84, zonaboba
09.05 potforzasta, Przedszkolanka, Cynamonek30
10.05 Gosiacu, Gwiazdeczka27, paaulla84
11.05 Krokodylica, Magda_lena88(-), Olivia89, Tygrysek 89,
12.05 ewelina 27, waszka88, Ofelaine
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop
14.05 Ewik, Welonisia, Monifah, munirka, Lulu
15.05 slodka100, Brawurka84, sylwiaśta 159, polkosia
16.05 Landryneczka, rastafanka, Ewa99
17.05 M4DZI4, kamciaaaa5, Rubi
18.05 Anutka, aniulkab86, kierzynka, olencja
19.05 Kkarolinaaaa
20.05 ewcia21k, Ania1986
21.05
22.05 Anastazjaaa
23.05 chmurreczkaa, Dariaa, madzianka
24.05 ara
25.05 Japoneczka z Porcelany, rotaszek, kejti91, lemurek, julita
26.05 justta
27.05
28.05
29.05
30.05
31.05 Daisy, aisza, Rybeńka
Kochane ja sobie wstawiam (-) przy 11 maja bo raczej 11 nie będę testowała, bo ten cykl jest na 90% bezowulacyjny...chociaż jest 10% szansy na późniejszą owulację (chociaż się nie łudzę bo od dziś do sb będzie bez możliwości serduszkowania) i cykl może się wydłużyć więc poczekam do 7 maja wtedy mam wizytę i najwyżej po niej się okaże czy w maju będę testowała ale napewno nie będzie to 11 maj, może tydzien później ale to się wszystko okaże mimo wszystko zostaję z Wami do końca i się nie wypisuję Mam nadzieję, że od jutra już posypią się tutaj serduszka -
(nie)stety będzie nas co najmniej 70 bo jeszcze ja się dopiszę, tylko czekam na owu bo kompletnie nie wiem, kiedy będzie... ostatnio zaskoczyła mnie w 11 dc, a poprzednio zawsze była w 16dc -
nick nieaktualny
-
ja siemię nawet lubię, powiedzcie - cały cykl się toto pije czy tylko do owulacji?
a można np zamiast siemię pić to je jeść? kupiłam kiedyś takie mielone i sypałam sobie do musliWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 11:23
-
nick nieaktualny
-
Tamka można to jeść, dosypywać do czegoś, ja piję tylko do owulki i mam mielone, chociaż różnie mówią, że niby można do końca cyklu, ale spotkałam się też z opiniami, że może powodować skurcze więc piję tylko do owulki w razie czego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 11:29
Tamka lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:kochane nie sugerujcie się tak bardzo samą temperaturą ale bardziej śluzem płodnym czy występuje, bo jak dobrze wiecie nawet ból zęba może zakłócić pomiar temperatury.
oj chciała bym w to wierzyć a tu taki spadek u mnie dziewczyny że chyba na majówki teraz nie zdążę i będę mieć 2-gą @ w kwietniu. Najwyżej po prostu się przesunę na 26 może to przyniesie mi szczęście
-
słoneczna 85 wrote:suchajcie a jak wy pijecie siemie? tez chyba zaczne od nastepnego cyklu
-
olencja wrote:Dlatego ja zawsze robie oczy jak 5 zl gdy ktos mi mowi ze za jednym a nawet jedynym strzalem zaszedl! Jak sie glebiej zanurzam w tej calej metođologii kobiecego ukladu to naprawde trudno mi w to uwierzyc
teraz mierze sprawdzam obsrwuje zobaczymy jak to sie nie sprawdzi to wracam do poprzedniego systemu czyli spontan
pozdraiam