Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycarolina84 wrote:U mnie chyba dzis owu bo wczoraj test pozytywny a dzis juz negatyw... Wczoraj dużo wodnistego, śliskiego śluzu... Zauważyłam, że rozciągliwy u mnie chyba nie wystepuje... W tym cyklu probuje wszystkiego:) Żel conceive plus wyprobowany i jak tylko ovufriend potwierdzi owulację startuje z luteina... Moze sie uda;) Za dwie godziny do pracy:(
to wczoraj bylo wvu
żelów bym nie stosowala to nie jest najlepszy pomysl.. -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Witam laseczki ja późno, bo byl grill u dziadkow męża napchalam sie po sam czubek poza tym poranny test już wyszedł tłusty, mocno czerwony, co zasmucilo, ucieszylo i zmotywowało męża (wszystko na raz-falami ) , ucieszyl test, zmartwiły wydatki szykujące się, a zmootywowalo go to do dorabiania i szuka teraz biznesu Miłej niedzieli Aniołeczki
widzisz kochana jest co raz lepiej a kiedy masz do lekarza isc? -
nick nieaktualny
-
Nishi wrote:A ja muszę iść na wesele dzisiaj i mi się nie chce. Najchetniej spędzilabym wieczór z tylko z mężusiem. Ale trzeba się obwiązać sari i iść. Nie lubię indyjskich wesel Nuuuuuudyyy
A wy też ślubowaliście w Indiach i taką nuuuuudną uroczystość mieliście? -
nick nieaktualnymamuleska wrote:deJzi wrote:mamuleska nie denerwuj chlopa !!!! hihihi
ok ja zmykam na obiadek smacznego laseczki milej niedzieli
Jakby tu było NIE LUBIĘ to bym na 1000% zaznaczyła. Ty Brutusie przeciwko mnie!
Ale ogólnie jestem taka nerwowa, że tylko iskra mi potrzebna...
melisie polecam i masaż stop... do mężusia na masaż, moze byc i sexi masaz
zrelaksuj sie kąpiel
jaki ty masz dzień cyklu teraz?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwo123 wrote:Możecie zerknąc na moj wykres dziewczynki?
a dlaczego panienka nie odzywa sie do nas czesciej ????
ok a tak na serio... @ miala przyjsc 10 i zrobilas test 11 i negat... to kiedy w koncu ma przyjsc ta @ jak nie masz jeszcze malpy to moze powtórz test -
Dejzi dlaczego zele to niedobry pomysl?? Ja uzywam specjalnego ulatwiajacego pzajscie... Wiec nie rozumiem czemu odradzasz?...Asi luteina ma pomoc na dosc krotka faze lutealna I kilkudniowe brudzenia przed @.
-
nick nieaktualnywiecie co ... ja zeby jutro jechac na ta bete musze wstac o 4.30.. bo ... mlodego makarmic, przygotowac 2 sniadanie i obiad do termosu ( nie kupuje sloiczkow robie sama, jakos nie mam przekonania ) ubrac jego i siebie, pozniej 40 minut dojazdu, i jak juz tam bede na miescie to polaze po sklepach, mlody potrzebuje jakies szmaty, czapeczke i okolary sł. ja karte do tel. bo mi chamy zablokowali poznij jak wroce bedzie juz 14. jakis obiad i znowu przed 17 po odbiór wyniku.. znowu szykowac mlodego termosy itd.. az mi sie nie chce tam jechac... , moze po południu maz pojedzie sam.
-
nick nieaktualnycarolina84 wrote:Dejzi dlaczego zele to niedobry pomysl?? Ja uzywam specjalnego ulatwiajacego pzajscie... Wiec nie rozumiem czemu odradzasz?...Asi luteina ma pomoc na dosc krotka faze lutealna I kilkudniowe brudzenia przed @.
kiedys naczytalam sie o tym i z tego wszystkiego doszlam do wniosku ze nie sa dobre.. taka moja opinia ale rób jak uwazasz
a dlaczego masz suchosci nie powinnas, moze cos nie tak z twoim cyklem??
bylas na kontroli u ginka?? -
nick nieaktualnyKlif wrote:Witam wieczorowo:) Nie ogarnę Was dziś, tyle napisałyście. U mnie bez zmian, dni płodne. Czekam na owulację i skok temperatury zeby wiedzieć czy cykl mi się wydłuży, czy nie.Miłego wieczora
no tempka spada pewnie juz juz bedzie owulka
ja nie moge z tym czekaniem to mozna zwariowac... a ja nie lubie czekac