Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann21 wrote:
    deJzi wrote:
    ja sie dzisiaj smutkuje :(
    jakas taka do dupy jestem, martwi mnie to ze nic nie bedzie z tego... piersi mnie nie swedza zadnych dolegliwosci, tempka spadla o 1, i jest mi zimno caly czas, i boje sie zeby nie stracic kolejej fasolki :(.. wiem wiem nie pocieszajcie mnie juz... i tak musze zrobic ta druga betke bo jedna mi nic nie mowi.. latam do kibla jak glupia i sprawdzam czy nie mam krwi.. boje sie troszke... zadnej lutki czy czegos innego nie mam... jestem sama sobie. i to czekanie :(

nie przejmuj się kochana będzie dobrze ja też się przejmuje że nic z tego nie będzie jutro pójdę na bete powiedzcie mi dziewczyny bo nigdy nie byłam na takim badaniu czy trzeba być na czczą??
    wczoraj robiłam pranie i kochana my nie mamy jeszcze automatu jakoś zawsze kasy brakowało tylko zwykła podobna do frani tylko bardziej nowoczesna bo wirówke obok ma ale płukać trzeba samemu i tak myśle a jeśli to za cięka praca a jeśli dzidzi to zaszkodzi ale nic się nie stało i mam nadzieje że kochana dzidzia będzie zdrowo rosnąć
    nie można myśleć inaczej trzeba być optymistą ;-) musi być dobrze.

wiesz co chyba nic nie powinno byc jak sie ciaza prawidlowo rozwija to nic jej ne zagraza :)

tak sie zastanawiam jak kiedys nasze babcie, bez pralek bez wielu rzeczy charowaly brzuch pod nosem i sznurek dzieci za nimi. ja nie moge ale kiedys byly czasy...
    a teraz za nas wszytko robia maszyny.. sa pampersy, nie trzeba tego prania tyle robic.. oj aj

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie która kiedy testuje pochwalcie sie u mnie dzisiaj mega ochota na przed chwilką była i chyba na 1 sie nie skończy a dzień jeszcze długi

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na co ochota na tort czekoladowy hihihi ????? owocnego dnia !!!

;oniqa lubi tę wiadomość

• Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    mężuś dzis kruluje w kuchni :) jak spalam z mlodym :) pomyl wszytko podłogi gary umył a teraz gotuje zaraz schodze na obiadek... i co naj lepsze nie musialam go prosic... ale fajne uczucie zejsc na gotowe.. jeju jak mi brakowalo tego..:)

Poczuwa się do roli :) Super . Więc korzystaj z tego,że meżuś dba i leniuchuj ile wlezie :)

deJzi lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuleska nie denerwuj chlopa !!!! hihihi

ok ja zmykam na obiadek smacznego laseczki milej niedzieli

• Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Witam wszystkie która kiedy testuje pochwalcie sie u mnie dzisiaj mega ochota na przed chwilką była i chyba na 1 sie nie skończy a dzień jeszcze długi

Ja testuje za tydzień :)

;oniqa lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:

Słodkie to podobno na dziewczynkę ;)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:

Ale mi smaka na ciast narobiłaś . Co prawda czekoladowego nie zrobie ale jogurtowe z jabłkami dam radę . Jabłka w słoikach po zeszłorocznych zbiorach jeszcze mam i będzie deser :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    mamuleska nie denerwuj chlopa !!!! hihihi

ok ja zmykam na obiadek smacznego laseczki milej niedzieli

Jakby tu było NIE LUBIĘ to bym na 1000% zaznaczyła. Ty Brutusie przeciwko mnie!
    Ale ogólnie jestem taka nerwowa, że tylko iskra mi potrzebna...

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa ja tam nie testuję bo nie mam po co :-) wiadomo ,że @@@@ będzie ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zielarka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która z Was lubi gotowane siemię lniane? Ja zajadam ze smakiem :D

FITop1.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja muszę przyznać ,że Cię podziwiam :) dla mnie okropne

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Nishi Ekspertka

Wysłany: 12 maja 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę iść na wesele dzisiaj i mi się nie chce. Najchetniej spędzilabym wieczór z tylko z mężusiem. Ale trzeba się obwiązać sari i iść. Nie lubię indyjskich wesel :/ Nuuuuuudyyy

Asi lubi tę wiadomość

20121213640117.png
    07953602cc36db5aaaab36f9b2feeed9.png

• Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo wszystko udanej zabawy :) podobno najlepsze imprezy są wtedy kiedy strasznie się nie chce na nie iść.

Nishi lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • carolina84 Koleżanka

Wysłany: 12 maja 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba dzis owu bo wczoraj test pozytywny a dzis juz negatyw... Wczoraj dużo wodnistego, śliskiego śluzu... Zauważyłam, że rozciągliwy u mnie chyba nie wystepuje... W tym cyklu probuje wszystkiego:) Żel conceive plus wyprobowany i jak tylko ovufriend potwierdzi owulację startuje z luteina... Moze sie uda;) Za dwie godziny do pracy:(

http://ovufriend.pl/graph/c6697f81f68f3eeddc4cfa6e742dd7ab
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laseczki :) ja późno, bo byl grill u dziadkow męża :D napchalam sie po sam czubek :) poza tym poranny test już wyszedł tłusty, mocno czerwony, co zasmucilo, ucieszylo i zmotywowało męża (wszystko na raz-falami ) :), ucieszyl test, zmartwiły wydatki szykujące się, a zmootywowalo go to do dorabiania :) i szuka teraz biznesu :) Miłej niedzieli Aniołeczki :)

samira, Asi, kaarolaa, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki.
    Ja wczoraj testowałam- dzien po przewidywanym @ i niestety tylko jedna kreska:( Zaczyna mnie chyba pobolewać brzuch na @. Coś czuje że w tym miesiacu nic z tego nie będzie:(

relg3e5ejn8hl19k.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    carolina84 wrote:
    U mnie chyba dzis owu bo wczoraj test pozytywny a dzis juz negatyw... Wczoraj dużo wodnistego, śliskiego śluzu... Zauważyłam, że rozciągliwy u mnie chyba nie wystepuje... W tym cyklu probuje wszystkiego:) Żel conceive plus wyprobowany i jak tylko ovufriend potwierdzi owulację startuje z luteina... Moze sie uda;) Za dwie godziny do pracy:(

Starasz się pod ścisłą kontrolą lekarza? Pytam bo ja jeśli chodzi o leki to jestem ciemna. Brałam tylko duphaston w pierwszej ciąży ale to dopiero jak zaczęłam plamić w 6 tyg. Na co bierzesz luteinę i można sobie tak samemu brać? Przepraszam ,że tak dopytuję ale jestem ciekawa Bo nie orientuję się w tym co na co się bierze :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki powiecie mi jeszcze jak mogę wstawić wykres?

relg3e5ejn8hl19k.png
  • annia Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwo123 wrote:
    Dziewczynki powiecie mi jeszcze jak mogę wstawić wykres?

U siebie pod wykresem klikasz na: UDOSTĘPNIJ WYKRES i tam jest link do miniatury... Możesz go też skopiować w USTAWIENIACH to wtedy będzie zawszw widocznypod Twoim postem :-)

63dd70d34c366d44068230ece02a3951.png
‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ