Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyann21 wrote:deJzi wrote:ja sie dzisiaj smutkuje
jakas taka do dupy jestem, martwi mnie to ze nic nie bedzie z tego... piersi mnie nie swedza zadnych dolegliwosci, tempka spadla o 1, i jest mi zimno caly czas, i boje sie zeby nie stracic kolejej fasolki .. wiem wiem nie pocieszajcie mnie juz... i tak musze zrobic ta druga betke bo jedna mi nic nie mowi.. latam do kibla jak glupia i sprawdzam czy nie mam krwi.. boje sie troszke... zadnej lutki czy czegos innego nie mam... jestem sama sobie. i to czekanie
nie przejmuj się kochana będzie dobrze ja też się przejmuje że nic z tego nie będzie jutro pójdę na bete powiedzcie mi dziewczyny bo nigdy nie byłam na takim badaniu czy trzeba być na czczą??
wczoraj robiłam pranie i kochana my nie mamy jeszcze automatu jakoś zawsze kasy brakowało tylko zwykła podobna do frani tylko bardziej nowoczesna bo wirówke obok ma ale płukać trzeba samemu i tak myśle a jeśli to za cięka praca a jeśli dzidzi to zaszkodzi ale nic się nie stało i mam nadzieje że kochana dzidzia będzie zdrowo rosnąć
nie można myśleć inaczej trzeba być optymistą musi być dobrze.
wiesz co chyba nic nie powinno byc jak sie ciaza prawidlowo rozwija to nic jej ne zagraza
tak sie zastanawiam jak kiedys nasze babcie, bez pralek bez wielu rzeczy charowaly brzuch pod nosem i sznurek dzieci za nimi. ja nie moge ale kiedys byly czasy...
a teraz za nas wszytko robia maszyny.. sa pampersy, nie trzeba tego prania tyle robic.. oj aj -
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:mężuś dzis kruluje w kuchni jak spalam z mlodym pomyl wszytko podłogi gary umył a teraz gotuje zaraz schodze na obiadek... i co naj lepsze nie musialam go prosic... ale fajne uczucie zejsc na gotowe.. jeju jak mi brakowalo tego..
Poczuwa się do roli Super . Więc korzystaj z tego,że meżuś dba i leniuchuj ile wleziedeJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:a na co ochota na tort czekoladowy hihihi ????? owocnego dnia !!!
Ale mi smaka na ciast narobiłaś . Co prawda czekoladowego nie zrobie ale jogurtowe z jabłkami dam radę . Jabłka w słoikach po zeszłorocznych zbiorach jeszcze mam i będzie deser -
deJzi wrote:mamuleska nie denerwuj chlopa !!!! hihihi
ok ja zmykam na obiadek smacznego laseczki milej niedzieli
Jakby tu było NIE LUBIĘ to bym na 1000% zaznaczyła. Ty Brutusie przeciwko mnie!
Ale ogólnie jestem taka nerwowa, że tylko iskra mi potrzebna... -
U mnie chyba dzis owu bo wczoraj test pozytywny a dzis juz negatyw... Wczoraj dużo wodnistego, śliskiego śluzu... Zauważyłam, że rozciągliwy u mnie chyba nie wystepuje... W tym cyklu probuje wszystkiego:) Żel conceive plus wyprobowany i jak tylko ovufriend potwierdzi owulację startuje z luteina... Moze sie uda;) Za dwie godziny do pracy:(
-
Witam laseczki ja późno, bo byl grill u dziadkow męża napchalam sie po sam czubek poza tym poranny test już wyszedł tłusty, mocno czerwony, co zasmucilo, ucieszylo i zmotywowało męża (wszystko na raz-falami ) , ucieszyl test, zmartwiły wydatki szykujące się, a zmootywowalo go to do dorabiania i szuka teraz biznesu Miłej niedzieli Aniołeczki
samira, Asi, kaarolaa, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
carolina84 wrote:U mnie chyba dzis owu bo wczoraj test pozytywny a dzis juz negatyw... Wczoraj dużo wodnistego, śliskiego śluzu... Zauważyłam, że rozciągliwy u mnie chyba nie wystepuje... W tym cyklu probuje wszystkiego:) Żel conceive plus wyprobowany i jak tylko ovufriend potwierdzi owulację startuje z luteina... Moze sie uda;) Za dwie godziny do pracy:(
Starasz się pod ścisłą kontrolą lekarza? Pytam bo ja jeśli chodzi o leki to jestem ciemna. Brałam tylko duphaston w pierwszej ciąży ale to dopiero jak zaczęłam plamić w 6 tyg. Na co bierzesz luteinę i można sobie tak samemu brać? Przepraszam ,że tak dopytuję ale jestem ciekawa Bo nie orientuję się w tym co na co się bierze