X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann21 wrote:
    deJzi wrote:
    ja sie dzisiaj smutkuje :(
    jakas taka do dupy jestem, martwi mnie to ze nic nie bedzie z tego... piersi mnie nie swedza zadnych dolegliwosci, tempka spadla o 1, i jest mi zimno caly czas, i boje sie zeby nie stracic kolejej fasolki :(.. wiem wiem nie pocieszajcie mnie juz... i tak musze zrobic ta druga betke bo jedna mi nic nie mowi.. latam do kibla jak glupia i sprawdzam czy nie mam krwi.. boje sie troszke... zadnej lutki czy czegos innego nie mam... jestem sama sobie. i to czekanie :(

nie przejmuj się kochana będzie dobrze ja też się przejmuje że nic z tego nie będzie jutro pójdę na bete powiedzcie mi dziewczyny bo nigdy nie byłam na takim badaniu czy trzeba być na czczą??
    wczoraj robiłam pranie i kochana my nie mamy jeszcze automatu jakoś zawsze kasy brakowało tylko zwykła podobna do frani tylko bardziej nowoczesna bo wirówke obok ma ale płukać trzeba samemu i tak myśle a jeśli to za cięka praca a jeśli dzidzi to zaszkodzi ale nic się nie stało i mam nadzieje że kochana dzidzia będzie zdrowo rosnąć
    nie można myśleć inaczej trzeba być optymistą ;-) musi być dobrze.

wiesz co chyba nic nie powinno byc jak sie ciaza prawidlowo rozwija to nic jej ne zagraza :)

tak sie zastanawiam jak kiedys nasze babcie, bez pralek bez wielu rzeczy charowaly brzuch pod nosem i sznurek dzieci za nimi. ja nie moge ale kiedys byly czasy...
    a teraz za nas wszytko robia maszyny.. sa pampersy, nie trzeba tego prania tyle robic.. oj aj

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie która kiedy testuje pochwalcie sie u mnie dzisiaj mega ochota na przed chwilką była i chyba na 1 sie nie skończy a dzień jeszcze długi

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na co ochota na tort czekoladowy hihihi ????? owocnego dnia !!!

;oniqa lubi tę wiadomość

• Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    mężuś dzis kruluje w kuchni :) jak spalam z mlodym :) pomyl wszytko podłogi gary umył a teraz gotuje zaraz schodze na obiadek... i co naj lepsze nie musialam go prosic... ale fajne uczucie zejsc na gotowe.. jeju jak mi brakowalo tego..:)

Poczuwa się do roli :) Super . Więc korzystaj z tego,że meżuś dba i leniuchuj ile wlezie :)

deJzi lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuleska nie denerwuj chlopa !!!! hihihi

ok ja zmykam na obiadek smacznego laseczki milej niedzieli

• Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Witam wszystkie która kiedy testuje pochwalcie sie u mnie dzisiaj mega ochota na przed chwilką była i chyba na 1 sie nie skończy a dzień jeszcze długi

Ja testuje za tydzień :)

;oniqa lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:

Słodkie to podobno na dziewczynkę ;)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:

Ale mi smaka na ciast narobiłaś . Co prawda czekoladowego nie zrobie ale jogurtowe z jabłkami dam radę . Jabłka w słoikach po zeszłorocznych zbiorach jeszcze mam i będzie deser :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    mamuleska nie denerwuj chlopa !!!! hihihi

ok ja zmykam na obiadek smacznego laseczki milej niedzieli

Jakby tu było NIE LUBIĘ to bym na 1000% zaznaczyła. Ty Brutusie przeciwko mnie!
    Ale ogólnie jestem taka nerwowa, że tylko iskra mi potrzebna...

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa ja tam nie testuję bo nie mam po co :-) wiadomo ,że @@@@ będzie ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zielarka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która z Was lubi gotowane siemię lniane? Ja zajadam ze smakiem :D

FITop1.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja muszę przyznać ,że Cię podziwiam :) dla mnie okropne

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Nishi Ekspertka

Wysłany: 12 maja 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę iść na wesele dzisiaj i mi się nie chce. Najchetniej spędzilabym wieczór z tylko z mężusiem. Ale trzeba się obwiązać sari i iść. Nie lubię indyjskich wesel :/ Nuuuuuudyyy

Asi lubi tę wiadomość

20121213640117.png
    07953602cc36db5aaaab36f9b2feeed9.png

• Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo wszystko udanej zabawy :) podobno najlepsze imprezy są wtedy kiedy strasznie się nie chce na nie iść.

Nishi lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • carolina84 Koleżanka

Wysłany: 12 maja 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba dzis owu bo wczoraj test pozytywny a dzis juz negatyw... Wczoraj dużo wodnistego, śliskiego śluzu... Zauważyłam, że rozciągliwy u mnie chyba nie wystepuje... W tym cyklu probuje wszystkiego:) Żel conceive plus wyprobowany i jak tylko ovufriend potwierdzi owulację startuje z luteina... Moze sie uda;) Za dwie godziny do pracy:(

http://ovufriend.pl/graph/c6697f81f68f3eeddc4cfa6e742dd7ab
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laseczki :) ja późno, bo byl grill u dziadkow męża :D napchalam sie po sam czubek :) poza tym poranny test już wyszedł tłusty, mocno czerwony, co zasmucilo, ucieszylo i zmotywowało męża (wszystko na raz-falami ) :), ucieszyl test, zmartwiły wydatki szykujące się, a zmootywowalo go to do dorabiania :) i szuka teraz biznesu :) Miłej niedzieli Aniołeczki :)

samira, Asi, kaarolaa, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki.
    Ja wczoraj testowałam- dzien po przewidywanym @ i niestety tylko jedna kreska:( Zaczyna mnie chyba pobolewać brzuch na @. Coś czuje że w tym miesiacu nic z tego nie będzie:(

relg3e5ejn8hl19k.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    carolina84 wrote:
    U mnie chyba dzis owu bo wczoraj test pozytywny a dzis juz negatyw... Wczoraj dużo wodnistego, śliskiego śluzu... Zauważyłam, że rozciągliwy u mnie chyba nie wystepuje... W tym cyklu probuje wszystkiego:) Żel conceive plus wyprobowany i jak tylko ovufriend potwierdzi owulację startuje z luteina... Moze sie uda;) Za dwie godziny do pracy:(

Starasz się pod ścisłą kontrolą lekarza? Pytam bo ja jeśli chodzi o leki to jestem ciemna. Brałam tylko duphaston w pierwszej ciąży ale to dopiero jak zaczęłam plamić w 6 tyg. Na co bierzesz luteinę i można sobie tak samemu brać? Przepraszam ,że tak dopytuję ale jestem ciekawa Bo nie orientuję się w tym co na co się bierze :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki powiecie mi jeszcze jak mogę wstawić wykres?

relg3e5ejn8hl19k.png
  • annia Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwo123 wrote:
    Dziewczynki powiecie mi jeszcze jak mogę wstawić wykres?

U siebie pod wykresem klikasz na: UDOSTĘPNIJ WYKRES i tam jest link do miniatury... Możesz go też skopiować w USTAWIENIACH to wtedy będzie zawszw widocznypod Twoim postem :-)

63dd70d34c366d44068230ece02a3951.png
‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ