Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z mężami tak już chyba jest. Mój mimo świadomego starania się o pierwsze dziecko przyznał ,że był gotowy jak nasza córka skończyła 6 lat . Teraz to on pierwszy wyszedł z inicjatywą drugiego. U mnie to tez pierwszy cykl starań a mój maż mocno się angażuje nie tylko w serduszkowanie HI HI
Pyta jak mój wykres pomaga mi w pracach domowych naprawdę super.
Ten miesiąc zaczął się ciążowo na OVU i mam nadzieję ,że tak też się zakończy. Powodzenia -
ja nigdy nie robiłam żadnych wykresów nie mierzyłam temp wiem kiedy mam owulacje bo mój prawy jajnik mocno to manifestuje;p teraz w srode byłam na wizycie pęcherzyk był ładny lekarz w sobote kazał działać bo wszystko jest ok wiec zobaczymy 25 powinien być okres
-
nick nieaktualnyMój M też zagląda na moje owu hihi sprawdza czasem gdy ja jeszcze leże w łóżku sam wypełnia mój wykres temp leki bardzo się zaangażował codziennie pyta jaka tempka czy łyknęłam kwas wiesiołka no i w serduszkowanie się zaangażował maksymalnie chociaż czasem mnie to wkurza gdy zobaczy czerwone światło to mówi że lepiej poczekać na zielone
Asi, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozumiem Cię. Co prawda nie straciłam ciąży ale było bardzo blisko.Trzy miesiące leżenia plackiem nawet jak do kuchni poszłam zrobić kanapkę to krwawiłam. To było straszne. Cała walka o utrzymanie ciąży i ten strach przez kilka miesięcy ...czy się uda. Teraz też mam obawy czy zajdę i czy utrzymam tę ciążę jak już się uda. Ale staram się myśleć pozytywnie. Wam się uda i będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie kochane coś mi w tym cyklu nie wychodzi ale dopiero w czwartek dowiem się o co chodzi, bo brałam clo i musiłam przerwać (po telefonicznej konsultacji z lekarzem) bo moje jajnki oszalały ból niesamowity a już miałam nadzieje, na testowanie 1 czerwca ale chyba znowu nic z tego ... ale czekam na wasze wiadomości o zielonej kropeczce
-
Witam dziwną pogodą Kochane zjem, podmaluję się i lecę podbijać rynek pracy...wrr oby skutecznie.
Nusia, mamuleska lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, beta będzie po 14-15 dopiero niedzielny test za to był już mocny więc jestem spokojnaZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
I powiem Wam, że po tym 29 kwietnia, po usg juz dałam na luz sobie, skoro nie było owu to odpuściłam sobie, i wtedy się udało..czyli naprawdę coś w tym jest..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:dziewczyny, beta będzie po 14-15 dopiero niedzielny test za to był już mocny więc jestem spokojna
ok to musimy cierpliwie czekac
Obiecuję, że zaraz po powrocie dam wam znać dzisiaj mam taki zalatany dzień, makabra wręcz...a w niedzielę będę pracować na Komunii cały dzień..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny