Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z mężami tak już chyba jest. Mój mimo świadomego starania się o pierwsze dziecko przyznał ,że był gotowy jak nasza córka skończyła 6 lat . Teraz to on pierwszy wyszedł z inicjatywą drugiego. U mnie to tez pierwszy cykl starań a mój maż mocno się angażuje nie tylko w serduszkowanie HI HI
Pyta jak mój wykres pomaga mi w pracach domowych naprawdę super.
Ten miesiąc zaczął się ciążowo na OVU i mam nadzieję ,że tak też się zakończy. Powodzenia -
ja nigdy nie robiłam żadnych wykresów nie mierzyłam temp wiem kiedy mam owulacje bo mój prawy jajnik mocno to manifestuje;p teraz w srode byłam na wizycie pęcherzyk był ładny lekarz w sobote kazał działać bo wszystko jest ok wiec zobaczymy 25 powinien być okres
-
nick nieaktualnyMój M też zagląda na moje owu hihi sprawdza czasem gdy ja jeszcze leże w łóżku sam wypełnia mój wykres temp leki bardzo się zaangażował codziennie pyta jaka tempka czy łyknęłam kwas wiesiołka no i w serduszkowanie się zaangażował maksymalnie chociaż czasem mnie to wkurza gdy zobaczy czerwone światło to mówi że lepiej poczekać na zielone
Asi, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozumiem Cię. Co prawda nie straciłam ciąży ale było bardzo blisko.Trzy miesiące leżenia plackiem nawet jak do kuchni poszłam zrobić kanapkę to krwawiłam. To było straszne. Cała walka o utrzymanie ciąży i ten strach przez kilka miesięcy ...czy się uda. Teraz też mam obawy czy zajdę i czy utrzymam tę ciążę jak już się uda. Ale staram się myśleć pozytywnie. Wam się uda i będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie kochane coś mi w tym cyklu nie wychodzi ale dopiero w czwartek dowiem się o co chodzi, bo brałam clo i musiłam przerwać (po telefonicznej konsultacji z lekarzem) bo moje jajnki oszalały ból niesamowity a już miałam nadzieje, na testowanie 1 czerwca ale chyba znowu nic z tego ... ale czekam na wasze wiadomości o zielonej kropeczce
-
Witam dziwną pogodą Kochane
zjem, podmaluję się i lecę podbijać rynek pracy...wrr oby skutecznie.
Nusia, mamuleska lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, beta będzie po 14-15 dopiero
niedzielny test za to był już mocny więc jestem spokojna
nick nieaktualny
-
I powiem Wam, że po tym 29 kwietnia, po usg juz dałam na luz sobie, skoro nie było owu to odpuściłam sobie, i wtedy się udało..czyli naprawdę coś w tym jest..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:dziewczyny, beta będzie po 14-15 dopiero
niedzielny test za to był już mocny więc jestem spokojna
ok to musimy cierpliwie czekac
Obiecuję, że zaraz po powrocie dam wam znaćdzisiaj mam taki zalatany dzień, makabra wręcz...a w niedzielę będę pracować na Komunii cały dzień..
nick nieaktualny