Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Cześc Dziewczyny ja to tu nieśmiało zagladam ponieważ ze wzgledu na planowane IMSI zapisałam się na czerwiec a tu się dzisiaj okazało ze sa dwie kreski więc chyba można powiedzieć ze to majowe starania nie staranai
Emi jeszcze raz Gratuluje
SUUUUUUUUUPER GRATULUJĘ naprawdę teraz trzymam kciuki za Was oboje Rośnijcie zdrowoFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nishi wrote:Fedra, nie wiem czy już gratulować!!!! To może na razie tak po cichutku! Ten maj jednak ma w sobie coś magicznego
Nishi moja radośc jest na razie umiarkowana bo znając forumowe przypadki to wolę się tak na razie jeszcze nie cieszyć jak będzie duża beta i ładnie będzie przyrastać wtedy będe się cieszyć super bardzoNishi, samira lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Cześc Dziewczyny ja to tu nieśmiało zagladam ponieważ ze wzgledu na planowane IMSI zapisałam się na czerwiec a tu się dzisiaj okazało ze sa dwie kreski więc chyba można powiedzieć ze to majowe starania nie staranai
Emi jeszcze raz Gratuluje
kochana!!!!! Niemożliwe kolejna majóweczka!!! dziękuję i tez gratuluję!!! musimy się wymienić Fb bo jak tu brzucholki oglądać ale się cieszę!!!!Fedra lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Fedra wrote:Nishi wrote:Fedra, nie wiem czy już gratulować!!!! To może na razie tak po cichutku! Ten maj jednak ma w sobie coś magicznego
Nishi moja radośc jest na razie umiarkowana bo znając forumowe przypadki to wolę się tak na razie jeszcze nie cieszyć jak będzie duża beta i ładnie będzie przyrastać wtedy będe się cieszyć super bardzo
To przybiegnij z wynikami bety. Jeśli będzie pomyślnie, to będziemy gratulować bardzo głośno -
Nishi- fajna z Ciebie kobitka to teściowa się przekonała A jak Twoi rodzice na to wszystko?Że wyszłaś za mąż za obcokrajowca i się wyprowadziłaś do Indii?
Ja właśnie wróciłam z USG!!!Ciąża rozwija się prawidłowo, zarodek jest i widać już bijące serduszko!Boże jaka jestem szczęśliwa, że wszystko dobrze!Mam nadal brać duphaston profilaktycznie z uwagi na te bóle brzucha, ale lekarz nie widzi narazie nic niepokojącego ))
aa zapomniałam dodać,że dzidziuś ma 4,6 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 11:56
mamuleska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Nishi- fajna z Ciebie kobitka to teściowa się przekonała A jak Twoi rodzice na to wszystko?Że wyszłaś za mąż za obcokrajowca i się wyprowadziłaś do Indii?
Ja właśnie wróciłam z USG!!!Ciąża rozwija się prawidłowo, zarodek jest i widać już bijące serduszko!Boże jaka jestem szczęśliwa, że wszystko dobrze!Mam nadal brać duphaston profilaktycznie z uwagi na te bóle brzucha, ale lekarz nie widzi narazie nic niepokojącego ))
aa zapomniałam dodać,że dzidziuś ma 4,6 mm
cudownie Hope w takim razie SPOKOJNEJ CIĄŻY I SZCZĘŚLIWYCH 9 MIESIĘCY no i trzymaj za nas mocno kciuki -
wiecie co dziewczyny? wkręcam sie jak holipa......zrobiłam sobie test owu 7dpo i krecha nie jest mocno czerwona jak kontrolna ale nie wiele jej brakuje....wkręcam sie no nie?
jeju no weźcie mnie sprowadźcie na ziemie....bo miłość to bezinteresowna radość z czyjegoś istnienia...
-
wróciłamZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny