Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam sie dziewczynki dopiero wlaczylam kompa i betka bedzie o 19h.
Emilka czekam na wiesci
Fedra gratuluje po cichutku..
Nishi weselicho jak z bajek, a z teho co wiem to oni maja duzo potancowek takich.. nawet filmy trwaja 3 godziny bo polowe filmu to potancowki mialam kumpla z indii i mi pozyczal takie filmy nazywał sie BOBO heh.
HOPE83 super ze wszytko ok i serduszko puka zycze nudnych 9 miesiecy !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 14:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Nishi- fajna z Ciebie kobitka to teściowa się przekonała A jak Twoi rodzice na to wszystko?Że wyszłaś za mąż za obcokrajowca i się wyprowadziłaś do Indii?
Ja właśnie wróciłam z USG!!!Ciąża rozwija się prawidłowo, zarodek jest i widać już bijące serduszko!Boże jaka jestem szczęśliwa, że wszystko dobrze!Mam nadal brać duphaston profilaktycznie z uwagi na te bóle brzucha, ale lekarz nie widzi narazie nic niepokojącego ))
aa zapomniałam dodać,że dzidziuś ma 4,6 mm
to bardzo dobra wiadomosc, super ze z maluszkiem jest wszystko dobrze, trzymam kciuki i spokojnych 9 miesiecy kochana -
Wyszła niska 79,95 czyli według tutejszych norm.....5 tydzien
samira, Nishi, mamuleska lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:Wyszła niska 79,95 czyli według tutejszych norm.....5 tydzien
ale jest i to najwazniejsze, a bedziesz robiła jeszcze jedna bete?
chyba tak, gdzieś za tydzien możeZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:Wyszła niska 79,95 czyli według tutejszych norm.....5 tydzien
chyba tak, gdzieś za tydzien może
ja bym szybciej zrobiła wtedy bym sie mniej martwiła -
Będzie chciałam się na nfz zapisać do lekarza i wiecie co??? po 30 lipca...hahahaha to ja juz 4 miesiąc zacznę...porażka.. czyli znów prywatnie kaska ucieknie, a chcialam na wyprawkę odkladać..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:Wyszła niska 79,95 czyli według tutejszych norm.....5 tydzien
ja bym szybciej zrobiła wtedy bym sie mniej martwiła
Ale o co testy mocne, czerwoniutkie... A u nas to 35 zł kosztuje, ja bez pracy..nie mogę tak hulać jak dorobię- pójdę ale i tak myślę że za tydzień lepiej, będzie już wystarczająco duża..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:Wyszła niska 79,95 czyli według tutejszych norm.....5 tydzien
Ale o co testy mocne, czerwoniutkie... A u nas to 35 zł kosztuje, ja bez pracy..nie mogę tak hulać jak dorobię- pójdę ale i tak myślę że za tydzień lepiej, będzie już wystarczająco duża..
ok kochana to trzymam mocno kciuki i juz teraz moge bardzo mocno gratulowac malej fasolki -
kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:Wyszła niska 79,95 czyli według tutejszych norm.....5 tydzien
Ale o co testy mocne, czerwoniutkie... A u nas to 35 zł kosztuje, ja bez pracy..nie mogę tak hulać jak dorobię- pójdę ale i tak myślę że za tydzień lepiej, będzie już wystarczająco duża..
ok kochana to trzymam mocno kciuki i juz teraz moge bardzo mocno gratulowac malej fasolki
Dziękujemykaarolaa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Będzie chciałam się na nfz zapisać do lekarza i wiecie co??? po 30 lipca...hahahaha to ja juz 4 miesiąc zacznę...porażka.. czyli znów prywatnie kaska ucieknie, a chcialam na wyprawkę odkladać..
Ja dzisiaj chciałam zapisać na pierwszy wolny termin prywatnie i bez znaczenia do jakiego lekarza i pierwszy wolny termin 05 czerwca. Nic mnie już nie zdziwi. -
Emilka WSK wrote:Wyszła niska 79,95 czyli według tutejszych norm.....5 tydzien
witamteż wróciłam u mnie beta jakaś dziwna bo 701,400 i sama nie wiem bo ten wskaznik jakiś dziwny jest ale tak 5tydzień będzie u mnie beta kosztowała 22zł ;-)jak mówicie będzie coś widać na usg nie wiem czy nie poczekać jeszcze -
nick nieaktualnyFedra wrote:Cześc Dziewczyny ja to tu nieśmiało zagladam ponieważ ze wzgledu na planowane IMSI zapisałam się na czerwiec a tu się dzisiaj okazało ze sa dwie kreski więc chyba można powiedzieć ze to majowe starania nie staranai
Emi jeszcze raz Gratuluje
SUPER Kochana ,Gratuluje z całego serduszka