Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno ja siedzę i tylko czytam na "mojej różowej stronie" jak to mój M mówi miałam posprzątać w domu jak on będzie na treningu ale jakoś nie mogę się zebrać czekam na niego i również biorę go w obroty zaraz powinien być mój bokser
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 18:50
-
Iwo123 - z tego co ja kiedyś rozmawiałam z gin to u każdej kobiety endometrium jest różne, różnej grubości i u Ciebie albo wróży ciąże ( bo jest grube) albo poprostu u Ciebie takie już jest i wróży szybki okres..szkoda,że wcześniej nie miałaś robionych takich badań wówczas byłoby wiadomo co to oznacza..
;oniqa- powodzenia -
Ofelaine wrote:A co do tego termometru to można mierzyć rtęciowym czy musi być ten owulacyjny???
Owulacyjny to taki dokładniejszy, z dwoma miejscami po przecinku. Może być elektroniczny, może być rtęciowy. Ja mierzyłam kiedyś najzwyklejszym rtęciowym i pomiary spokojnie pozwalały na wykonanie wykresu, wyznaczona owulacja zgadzała się z testami. Więc też się da.deJzi lubi tę wiadomość
-
Zauważyłam, że bawią was opowieści z moim synkiem w roli głównej. Rozruszam więc towarzystwo.
Wieczór w kuchni. Moj mały, lat 3.5, do mnie: Mamusiu jak będę duży i piórka mi na SIUSIAKU urosną, kupisz mi takie auto?
Zastrzelił mnie na miejscu!Iwka, Konwalia lubią tę wiadomość
-
mamuleska wrote:Zauważyłam, że bawią was opowieści z moim synkiem w roli głównej. Rozruszam więc towarzystwo.
Wieczór w kuchni. Moj mały, lat 3.5, do mnie: Mamusiu jak będę duży i piórka mi na SIUSIAKU urosną, kupisz mi takie auto?
Zastrzelił mnie na miejscu!
NO to faktycznie zabawne historie dzieciaki sa kochane i co mu odpowiedziałaś? hihi -
witam w nowym dniu u mnie już 22dc a tempka dopiero zaczyna rosnąć... dziwne. Wczoraj wieczorem serduszkowaliśmy, miałam takie dziwne uczucie jakbym wszystko miała spuchnięte a jajniki były bardzo blisko, że wszystko czułam dużo bardziej niż zwykle. Nie wiem czy któraś też tak miała? Chociaż pewnie tak dziwnie to opisałam, że nie wiadomo o co chodzi
Miriam, Asi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:witam sie z rana skarbenki
jak widac nocki przesypiam coraz lepiej bo wstaje później.. ale z zatyczkami zaciagam persjany a tam szaro buro i do pupyyyy...dis fatalna pogoda na deszcz.
gdzie Ty mieszkasz kobietko? u mnie piękne słoneczko i bardzo ciepło -
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Iwo123 - z tego co ja kiedyś rozmawiałam z gin to u każdej kobiety endometrium jest różne, różnej grubości i u Ciebie albo wróży ciąże ( bo jest grube) albo poprostu u Ciebie takie już jest i wróży szybki okres..szkoda,że wcześniej nie miałaś robionych takich badań wówczas byłoby wiadomo co to oznacza..
;oniqa- powodzenia
nie wiem kochana, zerkam na twój wykresik i jest ladny oby to wróżyło cos dobrego wiem ze Macica jest rozpulchniona w ciazy
a po co poszlas do ginia przed okresem ?? ja nigdy nie chodzilam po owolce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 04:41
-
nick nieaktualnyeunika wrote:deJzi wrote:witam sie z rana skarbenki
jak widac nocki przesypiam coraz lepiej bo wstaje później.. ale z zatyczkami zaciagam persjany a tam szaro buro i do pupyyyy...dis fatalna pogoda na deszcz.
gdzie Ty mieszkasz kobietko? u mnie piękne słoneczko i bardzo ciepło
wlochy w gorach.... i dzis jest pieknie a jutro pada takie uroki ale jak jest lato to potrafi nie padac nawet 3 miesiace -
deJzi wrote:HOPE83 wrote:Iwo123 - z tego co ja kiedyś rozmawiałam z gin to u każdej kobiety endometrium jest różne, różnej grubości i u Ciebie albo wróży ciąże ( bo jest grube) albo poprostu u Ciebie takie już jest i wróży szybki okres..szkoda,że wcześniej nie miałaś robionych takich badań wówczas byłoby wiadomo co to oznacza..
;oniqa- powodzenia
nie wiem kochana, zerkam na twój wykresik i jest ladny oby to wróżyło cos dobrego wiem ze Macica jest rozpulchniona w ciazy
a po co poszlas do ginia przed okresem ?? ja nigdy nie chodzilam po owolce.
deJzi skoro wiesz coś o rozpulchnieniu to może zerknij w moją notatkę dzisiejszą i powiedz, czy to co napisałam ma jakiś sens? -
nick nieaktualnymamuleska wrote:Ofelaine wrote:A co do tego termometru to można mierzyć rtęciowym czy musi być ten owulacyjny???
Owulacyjny to taki dokładniejszy, z dwoma miejscami po przecinku. Może być elektroniczny, może być rtęciowy. Ja mierzyłam kiedyś najzwyklejszym rtęciowym i pomiary spokojnie pozwalały na wykonanie wykresu, wyznaczona owulacja zgadzała się z testami. Więc też się da.
czy ty jak staralas sie o pierwsza dzidzie to robilas wykresiki ????