Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzia123 wrote:mój jak mu pokazałam obydwa to skomentował ee jakieś niemrawe te kreski hihi ale się ciszył.no i teraz też by chciał bardzo ale jak by zobaczył to też pewnie by był szok
myślę że faceci po stracie dziecka są bardziej wyczuleni i inaczej teraz będą przeżywać pozytywny test -
miria,m pewnie masz racje, oni po sobie nic nie pokazują.Ale swoje przeżywają ja pamiętam że w styczniu w oczach mojego M była straszna bezradność bo nie wiedział jak mi pomóc.No ale myśle że po tym wszystkim jak się dowie to będzie jeszcze bardziej o nas dbał hihih
eunika, Miriam lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, podczytuję Was mój m mówi ze jestem teraz "błogosławiona" ( a nie w stanie błogosławionym hihihihi ) i dba jak umie, aż czasem mnie denerwuje bo odbiera wszystko z rąk... Za to ja wstaję rano i robie mu sniadania
Dzisiaj jadę na bierzmowanie, będę świadkować, i do 14:00 muszę się ogarnąć, pranie juz chodzi, potem sprzątanie, zakupy, obiad dla D., bo gdy wróci z pracy to mnie nie będzie, prasowanie marynarki.. Ach a tu jeszcze urodziny babci przed bierzmowaniem... Spać!!!Miriam, H30 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:HOPE83 wrote:Iwo123 - z tego co ja kiedyś rozmawiałam z gin to u każdej kobiety endometrium jest różne, różnej grubości i u Ciebie albo wróży ciąże ( bo jest grube) albo poprostu u Ciebie takie już jest i wróży szybki okres..szkoda,że wcześniej nie miałaś robionych takich badań wówczas byłoby wiadomo co to oznacza..
;oniqa- powodzenia
nie wiem kochana, zerkam na twój wykresik i jest ladny oby to wróżyło cos dobrego wiem ze Macica jest rozpulchniona w ciazy
a po co poszlas do ginia przed okresem ?? ja nigdy nie chodzilam po owolce.
Poszłam bo byłam wczesniej zapisana, tzn z miesiąc temu albo i więcej bo ciężko się było dostać. Szkoda mi było juz tego terminu żeby przepadł i nie wiedzialam że to tak będzie:)Chciałam sprawdzic czy jest wszystko ok:) tak kontrolnie poprostu:) -
nick nieaktualnyWitam z rańca
Jejciu jak ja się koszmarnie czuję.....
A co do reakcji męża, to mimo że straliśmy się wiele lat, to II kreski na teście zszokowały mojego i chyba się przestraszył, ale liczę że w końcu się z tym oswoi
Miłego dnia dziołszki, ja chyba wracam do wyrkaMiriam lubi tę wiadomość
-
madzia123 wrote:emilka pełna energii od rana super:)
Sytuacja zmusza a maluszek wolałby spaćZawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
mamuleska wrote:Cześć
A ja szykuję się na @... To będzie fatalne zakończenie tygodnia... Znów to samo. Jak wy to wytrzymywałyście, wytrzymujecie?
Ja zawsze płakalam i dochodziłam do wściekłości, więc Ci nie pomogę Mamulesko.. Tylko w tym miesiącu odpuściłam, bo gin mi nie dał szans na ten cykl już, dał hormony i mialam się starac dopiero po 27 maja.. Odpuściłam bo wiedziałam że @ przyjdzie..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!