X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie coś te humorki jakieś takie Hihi :)

Asi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok kobietki ja znikam... msze rybke ugotowac na parze dla mojego brzdaca.... wogole kilka zupek bo mrożę :) narazie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłego gotowania w takim razie buziaki <3 :*

• Asi Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    ok kobietki ja znikam... msze rybke ugotowac na parze dla mojego brzdaca.... wogole kilka zupek bo mrożę :) narazie.

Ja też uciekam bo muszę córcie do szkoły odwieść :)
    Trzymajcie się

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi wrote:
    No oby oby to na ciążę ale ....nie zapeszam :)

a kiedy robisz kolejny test??? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:

deJzi a co TY tak od rana na pełnych obrotach? hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widocznie ciąża jej służy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie :) też bym chciała mieć tyle siły z rana, żeby zupki gotować hehe i żeby w ogóle chciało mi się gotować ;)

Miriam lubi tę wiadomość

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój jak mu pokazałam obydwa to skomentował ee jakieś niemrawe te kreski hihi ale się ciszył.no i teraz też by chciał bardzo ale jak by zobaczył to też pewnie by był szok

Miriam lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:
    mój jak mu pokazałam obydwa to skomentował ee jakieś niemrawe te kreski hihi ale się ciszył.no i teraz też by chciał bardzo ale jak by zobaczył to też pewnie by był szok

myślę że faceci po stracie dziecka są bardziej wyczuleni i inaczej teraz będą przeżywać pozytywny test :)

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miria,m pewnie masz racje, oni po sobie nic nie pokazują.Ale swoje przeżywają ja pamiętam że w styczniu w oczach mojego M była straszna bezradność bo nie wiedział jak mi pomóc.No ale myśle że po tym wszystkim jak się dowie to będzie jeszcze bardziej o nas dbał hihih

eunika, Miriam lubią tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, podczytuję Was :) mój m mówi ze jestem teraz "błogosławiona" ( a nie w stanie błogosławionym hihihihi ) i dba jak umie, aż czasem mnie denerwuje bo odbiera wszystko z rąk... Za to ja wstaję rano i robie mu sniadania :)

Dzisiaj jadę na bierzmowanie, będę świadkować, i do 14:00 muszę się ogarnąć, pranie juz chodzi, potem sprzątanie, zakupy, obiad dla D., bo gdy wróci z pracy to mnie nie będzie, prasowanie marynarki.. Ach a tu jeszcze urodziny babci przed bierzmowaniem... Spać!!!

Miriam, H30 lubią tę wiadomość

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie widziałam to samo bezradność i bezsilność ale ja już nie mogę się doczekać momętu pozytywnego testu i radości w oczach mojego M :)

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emilka pełna energii od rana super:);):)

Emilka WSK lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    HOPE83 wrote:
    Iwo123 - z tego co ja kiedyś rozmawiałam z gin to u każdej kobiety endometrium jest różne, różnej grubości i u Ciebie albo wróży ciąże ( bo jest grube) albo poprostu u Ciebie takie już jest i wróży szybki okres..szkoda,że wcześniej nie miałaś robionych takich badań wówczas byłoby wiadomo co to oznacza..
    ;oniqa- powodzenia :)

nie wiem kochana, zerkam na twój wykresik i jest ladny :) oby to wróżyło cos dobrego :) wiem ze Macica jest rozpulchniona w ciazy :)
    a po co poszlas do ginia przed okresem ?? ja nigdy nie chodzilam po owolce.

Poszłam bo byłam wczesniej zapisana, tzn z miesiąc temu albo i więcej bo ciężko się było dostać. Szkoda mi było juz tego terminu żeby przepadł i nie wiedzialam że to tak będzie:)Chciałam sprawdzic czy jest wszystko ok:) tak kontrolnie poprostu:)

relg3e5ejn8hl19k.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was z rana dziewczynki:)
    Jestem w pracy odezwę się jak wróce.
    Miłego dnia:)

Miriam lubi tę wiadomość

relg3e5ejn8hl19k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rańca :)

Jejciu jak ja się koszmarnie czuję.....:(

A co do reakcji męża, to mimo że straliśmy się wiele lat, to II kreski na teście zszokowały mojego i chyba się przestraszył, ale liczę że w końcu się z tym oswoi :)

Miłego dnia dziołszki, ja chyba wracam do wyrka

Miriam lubi tę wiadomość

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:
    emilka pełna energii od rana super:);):)

Sytuacja zmusza :) a maluszek wolałby spać :D

002cf1800b.png

• mamuleska Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    A ja szykuję się na @... To będzie fatalne zakończenie tygodnia... Znów to samo. Jak wy to wytrzymywałyście, wytrzymujecie?

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuleska wrote:
    Cześć
    A ja szykuję się na @... To będzie fatalne zakończenie tygodnia... Znów to samo. Jak wy to wytrzymywałyście, wytrzymujecie?

Ja zawsze płakalam i dochodziłam do wściekłości, więc Ci nie pomogę Mamulesko.. Tylko w tym miesiącu odpuściłam, bo gin mi nie dał szans na ten cykl już, dał hormony i mialam się starac dopiero po 27 maja.. Odpuściłam bo wiedziałam że @ przyjdzie..

002cf1800b.png

‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ