Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira dzięki za informacje. Dobrze, że nie pije tych ziółek w połączeniu z bromocornem ;) Czekam aż mi się ta kuracja skończy, choć bliźniaki mogłabym mieć :D

Gośśśka lubi tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Koza Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki! Mam podły nastrój... 23 dzień cyklu , jeszcze 12 tabletek luteiny.
    Ja już mam te uczucie że coś ze mnie wyleci ,ale nie wiem czy ten @ przyjdzie dopiero jak skończę brać tabletki czy w jaki sposób to się odbywa?

https://www.maluchy.pl/li-68999.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słoneczka
    Marny dzisiaj dzień,zaczynam brać dupka od dzisiaj i mam nadzieje, że nie będę miała żadnych objawów ubocznych bo się wściekne :D .
    Pogoda u mnie nie zaciekawa, głowa mnie boli, więc ide strzele sobie kawęcje.
    Któraś chętna?

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Hej słoneczka
    Marny dzisiaj dzień,zaczynam brać dupka od dzisiaj i mam nadzieje, że nie będę miała żadnych objawów ubocznych bo się wściekne :D .
    Któraś chętna?

Jeśli nie spóźniłam się za mocno to i ja strzelę :) bo pochmuro dosyć i duszno, a tak mnie rano zawroty wzięły że ho ho :/ @ nadchodzi bo bęben boli i plecki :/

Trzymam kciuki (nawet u stóp) za ten cykl Jaguś :)

Jaga lubi tę wiadomość

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane doloaczam do staran majowych :) mam 3 dzien cyklu,a 23 cykl staran :) moze w koncu wystaram bejbisia ;) Pozdrawiam kochane :* buziol milego dnia

ann21, kaarolaa, maximka84 lubią tę wiadomość

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    witajcie kochane doloaczam do staran majowych :) mam 3 dzien cyklu,a 23 cykl staran :) moze w koncu wystaram bejbisia ;) Pozdrawiam kochane :* buziol milego dnia

na pewno kochana :) dzięki pogodzie też ma się inne nastawienie do tych spraw :) :) ja mam w tym miesiącu raczej bezowulacyjny cykl bo lecę na strasznie niskiej temp szkoda :( ale za Was trzymam kciuki kochane :) :) :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • ann21 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koza wrote:
    Cześć kobietki! Mam podły nastrój... 23 dzień cyklu , jeszcze 12 tabletek luteiny.
    Ja już mam te uczucie że coś ze mnie wyleci ,ale nie wiem czy ten @ przyjdzie dopiero jak skończę brać tabletki czy w jaki sposób to się odbywa?

Ja jak brałam luteine to po 3dniach odstawienia dostałąm @.Ale mi to zapisała na wspomaganie zagnieżdzenia się jajeczka co i tak nie pomogło. Najpierw brałam clostybeger od 3dc przez 5dni a póżniej po pęknięciu jajeczka czyli 19dc (ustalone przez monitorowanie cyklu) luteine. A Ty kochana na co bierzesz?

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • Merida Debiutantka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Chciałam się przyłączyć do Was. Od maja zaczynamy starania o dziecko. Muszę odczekać 3 miesiące po porodzie i może się jakoś uda... Przyjmiecie mnie??

Gośśśka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merida wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Chciałam się przyłączyć do Was. Od maja zaczynamy starania o dziecko. Muszę odczekać 3 miesiące po porodzie i może się jakoś uda... Przyjmiecie mnie??

Pewnie że tak, gratuluję bobaska :) po 3 miesiącach następny? Mamusia pełną parą :)

002cf1800b.png

• Merida Debiutantka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko niestety nie, moja córka umarła...

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merida wrote:
    Cześć dziewczyny.

pewnie że przyjmujemy kochana i gratuluje zaangażowania i energii :) :) oraz narodzin dzidziusia i trzymam kciuki za 2 kreseczki w maju,podobno od razu po porodzie bardzo szybciutko można zajść kolejny raz w ciąże czego i Tobie życzę :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merida wrote:
    Emilko niestety nie, moja córka umarła...

ojej nie widziałam postu przepraszam i trzymam kochana za Ciebie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Merida lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Koza Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann21- dziękuję :) ja również raczej na zagniezdzenie się jajeczka, tzn. byłam na pierwszej wizycie u Pani D. 9 dnia cyklu i już na tej wizycie przepisała mi tabletki które biorę od 15 dnia cyklu+ zrobiła badanie hormonów(są ok). Domyślam się więc że na to,a co dalej dowiem się jak skończę opakowanie i po @ zgłoszę się na wizytę.

https://www.maluchy.pl/li-68999.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koza wrote:
    ann21- dziękuję :) ja również raczej na zagniezdzenie się jajeczka, tzn. byłam na pierwszej wizycie u Pani D. 9 dnia cyklu i już na tej wizycie przepisała mi tabletki które biorę od 15 dnia cyklu+ zrobiła badanie hormonów(są ok). Domyślam się więc że na to,a co dalej dowiem się jak skończę opakowanie i po @ zgłoszę się na wizytę.

a długo już się starasz o małego brzdąca?u mnie niby też wszystko jest ok ale jakoś nie mogę zajść w ciąże,zastanawiam się czy nie mam problemu z tym zagnieżdżeniem,owulacje mam,mojego męża testy wyszły dobrze,a z jajnikami też u mnie wszystko w porządku,nie wiem o co chodzi :P :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    Jaga wrote:
    Hej słoneczka
    Któraś chętna?

Jeśli nie spóźniłam się za mocno to i ja strzelę :) bo pochmuro dosyć i duszno, a tak mnie rano zawroty wzięły że ho ho :/ @ nadchodzi bo bęben boli i plecki :/

Kochana mnie już kciukasy i paluchy bolą tak zaciskam za owocne cykle u Nas wszystkich:*
    @ się nie pojawi bo jej nie wolno.... zakaz odgórny od BabyJagi :D. Na wykresiku widzę , że tempka się u Ciebie wspina ku górze,

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Merida Debiutantka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. W poprzednich ciążach nie miałam problemu z zajściem to mam nadzieję, że i tym razem pójdzie szybko. Trzymam za Was wszystkie kciuki również.

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również witam nowe majóweczki! Ten miesiąc będzie nasz!

Ja biorę luteinę od 20 do 26 dc aby wspomóc zagnieżdżenie. Czasami @ przychodzi 26 dnia, a czasami 29 - nie jest to zależne od luteiny. Przynajmniej ja nie zauważyłam takiej zależności.

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja czekam zeby w tym maju ladnie zaskoczylo no w koncu to maj :) w maju jak w gaju.. heh...
    Kto się to w maju urodzi, dobrze mu się powodzi :)

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Emilka WSK wrote:
    Jaga wrote:
    Hej słoneczka
    Któraś chętna?

Kochana mnie już kciukasy i paluchy bolą tak zaciskam za owocne cykle u Nas wszystkich:*
    @ się nie pojawi bo jej nie wolno.... zakaz odgórny od BabyJagi :D. Na wykresiku widzę , że tempka się u Ciebie wspina ku górze,

cicho...sza... :D Kochana ta Baba Jaga :)

zapodaję tu link i proszę mi to czytać!!! lektura obowiązkowa :D

http://misjaciaza.blogspot.com/2013/04/artyku-goscinny-jak-spenic-marzenie-o.html

002cf1800b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same stare znajome :) niestety:/ a dla mnie stety :D Damy rade kochane moje :D musimy niemamy wyjscia :D

CEL: ZAJSCIE W CIAZE :D
    PRZEWIDYWALNY TERMIN : TERAZNIEJSZY CYKL
    CZY SIE UDA : MUUUSSSIIIIIIIIIIIIIIII :P
    NASTEPNY CYKL : ZA 9 MIESIECY :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 20:18

deJzi, maximka84 lubią tę wiadomość

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ