Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobietki! Mam podły nastrój... 23 dzień cyklu , jeszcze 12 tabletek luteiny.
Ja już mam te uczucie że coś ze mnie wyleci ,ale nie wiem czy ten @ przyjdzie dopiero jak skończę brać tabletki czy w jaki sposób to się odbywa?https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Hej słoneczka
Marny dzisiaj dzień,zaczynam brać dupka od dzisiaj i mam nadzieje, że nie będę miała żadnych objawów ubocznych bo się wściekne .
Pogoda u mnie nie zaciekawa, głowa mnie boli, więc ide strzele sobie kawęcje.
Któraś chętna? -
Jaga wrote:Hej słoneczka
Marny dzisiaj dzień,zaczynam brać dupka od dzisiaj i mam nadzieje, że nie będę miała żadnych objawów ubocznych bo się wściekne .
Któraś chętna?
Jeśli nie spóźniłam się za mocno to i ja strzelę bo pochmuro dosyć i duszno, a tak mnie rano zawroty wzięły że ho ho @ nadchodzi bo bęben boli i plecki
Trzymam kciuki (nawet u stóp) za ten cykl JaguśJaga lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:witajcie kochane doloaczam do staran majowych mam 3 dzien cyklu,a 23 cykl staran moze w koncu wystaram bejbisia Pozdrawiam kochane :* buziol milego dnia
na pewno kochana dzięki pogodzie też ma się inne nastawienie do tych spraw ja mam w tym miesiącu raczej bezowulacyjny cykl bo lecę na strasznie niskiej temp szkoda ale za Was trzymam kciuki kochane -
Koza wrote:Cześć kobietki! Mam podły nastrój... 23 dzień cyklu , jeszcze 12 tabletek luteiny.
Ja już mam te uczucie że coś ze mnie wyleci ,ale nie wiem czy ten @ przyjdzie dopiero jak skończę brać tabletki czy w jaki sposób to się odbywa?
Ja jak brałam luteine to po 3dniach odstawienia dostałąm @.Ale mi to zapisała na wspomaganie zagnieżdzenia się jajeczka co i tak nie pomogło. Najpierw brałam clostybeger od 3dc przez 5dni a póżniej po pęknięciu jajeczka czyli 19dc (ustalone przez monitorowanie cyklu) luteine. A Ty kochana na co bierzesz? -
Merida wrote:Cześć dziewczyny.
Chciałam się przyłączyć do Was. Od maja zaczynamy starania o dziecko. Muszę odczekać 3 miesiące po porodzie i może się jakoś uda... Przyjmiecie mnie??
Pewnie że tak, gratuluję bobaska po 3 miesiącach następny? Mamusia pełną parąZawsze będziemy Cię kochać !!!
Merida wrote:Cześć dziewczyny.
Chciałam się przyłączyć do Was. Od maja zaczynamy starania o dziecko. Muszę odczekać 3 miesiące po porodzie i może się jakoś uda... Przyjmiecie mnie??
pewnie że przyjmujemy kochana i gratuluje zaangażowania i energii oraz narodzin dzidziusia i trzymam kciuki za 2 kreseczki w maju,podobno od razu po porodzie bardzo szybciutko można zajść kolejny raz w ciąże czego i Tobie życzę -
ann21- dziękuję ja również raczej na zagniezdzenie się jajeczka, tzn. byłam na pierwszej wizycie u Pani D. 9 dnia cyklu i już na tej wizycie przepisała mi tabletki które biorę od 15 dnia cyklu+ zrobiła badanie hormonów(są ok). Domyślam się więc że na to,a co dalej dowiem się jak skończę opakowanie i po @ zgłoszę się na wizytę.
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Koza wrote:ann21- dziękuję ja również raczej na zagniezdzenie się jajeczka, tzn. byłam na pierwszej wizycie u Pani D. 9 dnia cyklu i już na tej wizycie przepisała mi tabletki które biorę od 15 dnia cyklu+ zrobiła badanie hormonów(są ok). Domyślam się więc że na to,a co dalej dowiem się jak skończę opakowanie i po @ zgłoszę się na wizytę.
a długo już się starasz o małego brzdąca?u mnie niby też wszystko jest ok ale jakoś nie mogę zajść w ciąże,zastanawiam się czy nie mam problemu z tym zagnieżdżeniem,owulacje mam,mojego męża testy wyszły dobrze,a z jajnikami też u mnie wszystko w porządku,nie wiem o co chodzi -
Emilka WSK wrote:Jaga wrote:Hej słoneczka
Któraś chętna?
Jeśli nie spóźniłam się za mocno to i ja strzelę bo pochmuro dosyć i duszno, a tak mnie rano zawroty wzięły że ho ho @ nadchodzi bo bęben boli i plecki
Trzymam kciuki (nawet u stóp) za ten cykl Jaguś
Kochana mnie już kciukasy i paluchy bolą tak zaciskam za owocne cykle u Nas wszystkich:*
@ się nie pojawi bo jej nie wolno.... zakaz odgórny od BabyJagi . Na wykresiku widzę , że tempka się u Ciebie wspina ku górze,Gośśśka lubi tę wiadomość
-
Ja również witam nowe majóweczki! Ten miesiąc będzie nasz!
Ja biorę luteinę od 20 do 26 dc aby wspomóc zagnieżdżenie. Czasami @ przychodzi 26 dnia, a czasami 29 - nie jest to zależne od luteiny. Przynajmniej ja nie zauważyłam takiej zależności.Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:Emilka WSK wrote:Jaga wrote:Hej słoneczka
Któraś chętna?
Trzymam kciuki (nawet u stóp) za ten cykl Jaguś
Kochana mnie już kciukasy i paluchy bolą tak zaciskam za owocne cykle u Nas wszystkich:*
@ się nie pojawi bo jej nie wolno.... zakaz odgórny od BabyJagi . Na wykresiku widzę , że tempka się u Ciebie wspina ku górze,
cicho...sza... Kochana ta Baba Jaga
zapodaję tu link i proszę mi to czytać!!! lektura obowiązkowa
http://misjaciaza.blogspot.com/2013/04/artyku-goscinny-jak-spenic-marzenie-o.htmlZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnySame stare znajome niestety:/ a dla mnie stety Damy rade kochane moje musimy niemamy wyjscia
CEL: ZAJSCIE W CIAZE
PRZEWIDYWALNY TERMIN : TERAZNIEJSZY CYKL
CZY SIE UDA : MUUUSSSIIIIIIIIIIIIIIII
NASTEPNY CYKL : ZA 9 MIESIECYWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 20:18
deJzi, maximka84 lubią tę wiadomość