Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lekarz kazał mi brać od 16-25 dc , bo miałam cykle 28 dniowe,natomiast ostatni cykl przedłużył mi się o 7 dni z powodu silnego stresu.
Nie wiem czemu tak mam, że testy tak mi pokazały....Jeśli brać od 18 dc to nie mam co przerywać dupka bo brałam go już 2 dni....
Dzisiaj dopiero zauważyłam , że śluz mi się zmienił ale tempka nie podskoczyła...
Do tego mam dzisiaj takie zawroty głowy , że myślałam już iż będą mnie z podłogi zbierać, nie dobrze mi jak cholera...ehhh -
nick nieaktualnydeJzi wrote:LISTA TESTOWANIA !!!!
ALBO BEBE ALBO ZONK
01.05 - Koza
02.05 - kate38
02.05 - annia
05.05 - Gośśśka
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Patii22
16.05 - adzia
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Nishi
20.05 - ash
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE W MAJU
madzianka TESTUJEMY RAZEM!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:he... a ja nie testuje pitole kurde jak się będzie spóźniać @@@@ to dopiero ...
ale byłby prezent na dzień matki .... dla nas ... kooooobiety !!!!!!!!!
ja zrobie tak samo wiesz... mam duzo planow na maj wiec szybko mi zleci (jakos ) wlasnie w dzien matki zrobie sobie test o ile @ nie przyjdzie oby!!!!!!!!!!!!maximka84 lubi tę wiadomość
-
mikusia wrote:deJzi wrote:LISTA TESTOWANIA !!!!
ALBO BEBE ALBO ZONK
01.05 - Koza
02.05 - kate38
02.05 - annia
05.05 - Gośśśka
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Patii22
16.05 - adzia
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Nishi
20.05 - ash
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE W MAJU
madzianka TESTUJEMY RAZEM!!!!!!!!!
To milo ze bedziemy razem testowac ale w tym miesiacu sie nie nastawiam bo juz mam dosc rozczarowan a test zrobie dopiero jak @ bedzie sie spozniac. Duzo jest nas w maju a wiec ciekawe ilu z nas sie uda? ja przez ta wredna @ mam kiepski nastroj i nic mnie nie cieszy -
Jaga wrote:Hej dziewczyny, mam do Was pytanie co zrobić.Od 2 dni biore dupka (16-25dc) ale nie miałam jeszcze owulki:( Może wstrzymać się do skoku i po skoku kontynuować czy brać go dalej? Kurcze nie pomyślałam wcześniej bo czytałam , że nie wstrzymuje owulacji ...ehhh
mi mój ginekolog kazała brać jak się skończy płodny śluz, bo też się bałam jak się przesunie owulacja to dupek zblokuje.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Robiłam dzisiaj prolaktynę normalna jest ok 14,75 (norma 23,3) a po obciążeniu 238 (dużo za dużo). Mam przyczynę braku ciąży. Z pierwszą ciążą było tak samo tylko teraz ginekolodzy twierdzą, że z obciążeniem się już nie robi bo to nic nie daje. Jak widać mi branie bromergonu dawno temu pozwoliło zajść w 2 ciąże z tego jedna donoszona.
Owulację mam na pewno jakiś czas temu miałam monitoring poza tym śluz temp. wskazują na to, że jest owu. Ale krótka faza lutealna też jest a to może być przyczyną wysokiej prolaktyny bo luteinę biorę.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patii22 wrote:Robiłam dzisiaj prolaktynę normalna jest ok 14,75 (norma 23,3) a po obciążeniu 238 (dużo za dużo). Mam przyczynę braku ciąży. Z pierwszą ciążą było tak samo tylko teraz ginekolodzy twierdzą, że z obciążeniem się już nie robi bo to nic nie daje. Jak widać mi branie bromergonu dawno temu pozwoliło zajść w 2 ciąże z tego jedna donoszona.
Owulację mam na pewno jakiś czas temu miałam monitoring poza tym śluz temp. wskazują na to, że jest owu. Ale krótka faza lutealna też jest a to może być przyczyną wysokiej prolaktyny bo luteinę biorę.
Mi normalna też wyszła w porządku. A gin nie chciał mi dać na obciążenie - nieważne, że mleko w piersiach, suchość itp. Przez 1 miesiąc brałam bromka ale nie mogłam dłużej bo myślałam, że zejdę. I objawy są dalej ale jak twierdzi nie muszę nic brać. Dlatego się wkurzyłam i spróbuje ziółkami .samira, Patii22 lubią tę wiadomość