Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam
to ja też się na maj dopisuję na maj , @ przylazła 25.04 (cykl miał 46dni) ,zaczęło się plamieniem 24.04 (ale jest dość skąpa),chyba był to cykl bezowulacyjny jednak ale spoko jest kolejny od dziś siemię ,w 5dc CLO i hejka bara bara
powodzenia laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2013, 18:47
Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySZALONA LISTA TESTOWANIA !!!!
ALBO BEBE ALBO ZONK
01.05 - Koza
02.05 - kate38
02.05 - annia
05.05 - Gośśśka
06.05 - Tweety
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Jaga
15.05 - Patii22
16.05 - adzia
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Nishi
20.05 - ash
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Merida
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE W MAJU -
Merida wrote:Kurcze ja na szarym końcu...ale mam nadzieję, że mimo wszystko kciuki trzymać będziecie
Merida z moimi cyklami to ja wypadnę na koniec więc spokojnie, nie będziesz ostatnia a na pewno już sama ... na pewno będzie ktoś kto z tobą będzie testował -
Anastazja wrote:Patii22 wrote:Robiłam dzisiaj prolaktynę normalna jest ok 14,75 (norma 23,3) a po obciążeniu 238 (dużo za dużo). Mam przyczynę braku ciąży. Z pierwszą ciążą było tak samo tylko teraz ginekolodzy twierdzą, że z obciążeniem się już nie robi bo to nic nie daje. Jak widać mi branie bromergonu dawno temu pozwoliło zajść w 2 ciąże z tego jedna donoszona.
Owulację mam na pewno jakiś czas temu miałam monitoring poza tym śluz temp. wskazują na to, że jest owu. Ale krótka faza lutealna też jest a to może być przyczyną wysokiej prolaktyny bo luteinę biorę.
Mi normalna też wyszła w porządku. A gin nie chciał mi dać na obciążenie - nieważne, że mleko w piersiach, suchość itp. Przez 1 miesiąc brałam bromka ale nie mogłam dłużej bo myślałam, że zejdę. I objawy są dalej ale jak twierdzi nie muszę nic brać. Dlatego się wkurzyłam i spróbuje ziółkami .
Ja też mam mleko w piersiach odkąd pamiętam. Bromka zaczynam brać od 1/4 tab. 2x dziennie narazie jest ok. a ty ile brałaś?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
hejka spoźniona jak zawsze wpadam zalewa mnie dziś białe COŚ...oszaleję, dyskomfort olbrzymiZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Patii22 wrote:Dyskomfort dyskomfortem ale może to na dobre wyjdzie
na dobre? takie białe zalewanie? Oj chyba nie..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
01.05 - Koza
02.05 - kate38
02.05 - annia
05.05 - Gośśśka
06.05 - Tweety,anika
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Jaga
15.05 - Patii22
16.05 - adzia
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Nishi
20.05 - ash
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Merida
Dopisuje sie do listy Jakby nie było..staranka w kwietniu,testowanko w maju Oj oby na urodziny i na rocznice był prezecikmikusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatii22 wrote:Anastazja wrote:Patii22 wrote:Robiłam dzisiaj prolaktynę normalna jest ok 14,75 (norma 23,3) a po obciążeniu 238 (dużo za dużo). Mam przyczynę braku ciąży. Z pierwszą ciążą było tak samo tylko teraz ginekolodzy twierdzą, że z obciążeniem się już nie robi bo to nic nie daje. Jak widać mi branie bromergonu dawno temu pozwoliło zajść w 2 ciąże z tego jedna donoszona.
Owulację mam na pewno jakiś czas temu miałam monitoring poza tym śluz temp. wskazują na to, że jest owu. Ale krótka faza lutealna też jest a to może być przyczyną wysokiej prolaktyny bo luteinę biorę.
Mi normalna też wyszła w porządku. A gin nie chciał mi dać na obciążenie - nieważne, że mleko w piersiach, suchość itp. Przez 1 miesiąc brałam bromka ale nie mogłam dłużej bo myślałam, że zejdę. I objawy są dalej ale jak twierdzi nie muszę nic brać. Dlatego się wkurzyłam i spróbuje ziółkami .
Ja też mam mleko w piersiach odkąd pamiętam. Bromka zaczynam brać od 1/4 tab. 2x dziennie narazie jest ok. a ty ile brałaś?
a dostinex próbowałaś podobno jest bardzo dobry i bez objawowy -
No i muszę się wypisać z majowych starań, w ogóle ze starań przez następne 3 miesiące. Byłam dzisiaj z wynikami badań i okazało się, że jednak mam infekcję i muszę brać lekarstwa i przez przynajmniej 3 miesiące wstrzymać się z dzidzią. Płakać mi się chce!
-
nick nieaktualnyNishi wrote:No i muszę się wypisać z majowych starań, w ogóle ze starań przez następne 3 miesiące. Byłam dzisiaj z wynikami badań i okazało się, że jednak mam infekcję i muszę brać lekarstwa i przez przynajmniej 3 miesiące wstrzymać się z dzidzią. Płakać mi się chce!
Kochana ... to popłaczmy razem ...
do mnie dziś przylazła ...
ale Ty główka do góry ... wyleczysz wsio i znów do dzieła ...
ja w tym cyklu bez wykresu, bez termometra ... ale z forum - z Wami bo fajnie mi się z wami pisze ....deJzi, Nishi, mikusia, samira lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Nishi wrote:No i muszę się wypisać z majowych starań, w ogóle ze starań przez następne 3 miesiące. Byłam dzisiaj z wynikami badań i okazało się, że jednak mam infekcję i muszę brać lekarstwa i przez przynajmniej 3 miesiące wstrzymać się z dzidzią. Płakać mi się chce!
Kochana ... to popłaczmy razem ...
do mnie dziś przylazła ...
ale Ty główka do góry ... wyleczysz wsio i znów do dzieła ...
ja w tym cyklu bez wykresu, bez termometra ... ale z forum - z Wami bo fajnie mi się z wami pisze ....
Niby racja, wyleczę się i znów będziemy się starać. Ale jak teraz to wyszło, to zaczynam się bać, że później jeszcze coś wylezie i pokrzyżuje starania. Jestem zła na męża, bo prosiłam go odkąd przestałam brać pigułki, żebyśmy zrobili badania. I tak czekaliśmy 2 miesiące żeby zacząć się starać, więc wtedy taka kuracja nie zrobiłaby mi różnicy, bo i tak wtedy bylam nastawiona na czekanie. Teraz nie bylam nastawiona na coś takiego i strasznie to przeżywam. Ale nie, on zawsze wszystko odkłada na ostatnią chwilę. Gdybyśmy mieszkali w Europie, to sama bym poszła do lekarza i na badania, ale tutaj nie mogę.
Wciąż będę prowadziła wykres (kurczę wykupiłam na 3 miesiące abonament i teraz w sumie okazuje się, że niepotrzebnie), przynajmniej obserwuję cykl, bo już trochę zapomniałam jak moje ciało działa bez pigułek.
maxiimka, jeśli przylazla ta zaraza, to teraz nic tylko odczekać, aż sobie pójdzie i znów do dzieła -
basiulkaa_89 wrote:Hej kochane :-*
Ale mi nie dobrze poradzcie cos na te mdlosci :-o pliska !!! Bo oszaleje normalnie!!! Po fajkach i po kawie mnie zemdlilo mam dosc jesze bol podbrzusza glowy i cycki mnie bola,kluja HELP MEEE :-o
Może dzidzia?? bo te objawy to coś nie tak może dzidzia chce żebyś przestała palić i żuciła urzywki typu kawa papierosy ja na twoim miejscu zrobiła test albo do gin. się udała. -
nick nieaktualnyann21 wrote:basiulkaa_89 wrote:Hej kochane :-*
Ale mi nie dobrze poradzcie cos na te mdlosci :-o pliska !!! Bo oszaleje normalnie!!! Po fajkach i po kawie mnie zemdlilo mam dosc jesze bol podbrzusza glowy i cycki mnie bola,kluja HELP MEEE :-o
Może dzidzia?? bo te objawy to coś nie tak może dzidzia chce żebyś przestała palić i żuciła urzywki typu kawa papierosy ja na twoim miejscu zrobiła test albo do gin. się udała.
tez o tym pomyslalam, mialas bardzo skapy okres wiec zrób jeszcze raz testa albo do lekarza