Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:Iwka wrote:NO nono po prostu się boisz zrobić ten test przyznaj się
To też bo to się zawsze źle u mnie kończy.. Najgorsze, że teściowa mnie dodatkowo dobija opowiadając z fascynacją o co rusz nowych ciężarówkach i o tym, jak bardzo sie cieszy że my z mężem nie możemy zaciążyć
ja to bym tą teściową zjechała a co ją to obchodzi niech nie wstawia nosa tam gdzie nie trzeba moja naszczęście nic się nie pyta kiedy i dlaczego nie ma. wogóle nie ingieruje w nasze sprawy czy się kłucim i takie tam czasami to się ciesze że mam taką kochaną teściową nie mogę narzekać na nią jest dla mnie jak przyjaciółka bo mame mam jedną. -
Emilka WSK wrote:Iwka wrote:NO nono po prostu się boisz zrobić ten test przyznaj się
To też bo to się zawsze źle u mnie kończy.. Najgorsze, że teściowa mnie dodatkowo dobija opowiadając z fascynacją o co rusz nowych ciężarówkach i o tym, jak bardzo sie cieszy że my z mężem nie możemy zaciążyć
No co Ty cieszy się? Nie rozumiem ;/ mam konto na fb na prv Ci wyślę -
nick nieaktualny
-
ann21 wrote:Emilka WSK wrote:Iwka wrote:NO nono po prostu się boisz zrobić ten test przyznaj się
ja to bym tą teściową zjechała a co ją to obchodzi niech nie wstawia nosa tam gdzie nie trzeba moja naszczęście nic się nie pyta kiedy i dlaczego nie ma. wogóle nie ingieruje w nasze sprawy czy się kłucim i takie tam czasami to się ciesze że mam taką kochaną teściową nie mogę narzekać na nią jest dla mnie jak przyjaciółka bo mame mam jedną.
Ona nie pyta kiedy, tylko cieszy się ze nie mamy dziecka, bo nie czuje się odpowiednio stara na babcię..nie chce mieć wnuków i podkreśla to zawsze i wszędzie , a to baaaardzo boli.. nie pomagaja kłótnie i krzyki, zawsze gdzieś coś powie jaka to jest szczęśliwa i młoda...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Iwka wrote:Emilka WSK wrote:Iwka wrote:NO nono po prostu się boisz zrobić ten test przyznaj się
No co Ty cieszy się? Nie rozumiem ;/ mam konto na fb na prv Ci wyślę
bardzo się cieszy, bo nie chce zeby nam się udało.. za młodo się czuje i nie chce "problemów", mimo ze mieszkamy gdzie indziej, na swoim... Ach.Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Gośśśka wrote:cześć dziewczynki dawno tu nie zaglądałam..... ile tu się stron zrobiło Emilka słońce ty Nasze trzymam za Ciebie mocno kciuki i mam nadzieje że Ci się powiedzie
słońce ty nasze- Ty wiesz jaki mnie rumieniec teraz oblał??? KochanaZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:ann21 wrote:Emilka WSK wrote:Iwka wrote:NO nono po prostu się boisz zrobić ten test przyznaj się
ja to bym tą teściową zjechała a co ją to obchodzi niech nie wstawia nosa tam gdzie nie trzeba moja naszczęście nic się nie pyta kiedy i dlaczego nie ma. wogóle nie ingieruje w nasze sprawy czy się kłucim i takie tam czasami to się ciesze że mam taką kochaną teściową nie mogę narzekać na nią jest dla mnie jak przyjaciółka bo mame mam jedną.
Ona nie pyta kiedy, tylko cieszy się ze nie mamy dziecka, bo nie czuje się odpowiednio stara na babcię..nie chce mieć wnuków i podkreśla to zawsze i wszędzie , a to baaaardzo boli.. nie pomagaja kłótnie i krzyki, zawsze gdzieś coś powie jaka to jest szczęśliwa i młoda...
ale wnuki nie pytają babci czy chcą jej czy nie niech nie grymasi bo się zestarzeje na starą wiedzme;-) dobrze że ona nie decyduje czy będą wnuki czy nie;-) -
Emilka WSK wrote:ann21 wrote:Emilka WSK wrote:Iwka wrote:NO nono po prostu się boisz zrobić ten test przyznaj się
Ona nie pyta kiedy, tylko cieszy się ze nie mamy dziecka, bo nie czuje się odpowiednio stara na babcię..nie chce mieć wnuków i podkreśla to zawsze i wszędzie , a to baaaardzo boli.. nie pomagaja kłótnie i krzyki, zawsze gdzieś coś powie jaka to jest szczęśliwa i młoda...
masakra jakaś co za wredny babsztyl,następnym razem powiec jej "mamo" kiedyś byłaś piękna i młoda a teraz zostało Ci samo i hihiihhi więc czas najwyższy pogodzić się z latkami i zdeklarować co do opieki kiedy będziemy jej potrzebować nad małym brzdącem -
Iwka, juzZawsze będziemy Cię kochać !!!
Gośka, Ann jesteście wielkie to już wiedźma jest i tak czaruje... Z tym, że Gośko kochana....ona ma 39 lat baaardzo szybko urodziła mi mężaZawsze będziemy Cię kochać !!!
Konwalia wrote:Wierzę, że niedługo będzie bejbik i będzie na złość teściowej!
I masz ode mnie "lubię to" ! Polać jej!Konwalia, annia lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Gośka, Ann jesteście wielkie to już wiedźma jest i tak czaruje... Z tym, że Gośko kochana....ona ma 39 lat baaardzo szybko urodziła mi męża
no to Twoja teściowa jest tylko 11 lat starsza ode mnie....ja mam znajomych w jej wieku z którymi imprezujemy. Ale zła kobieta jak wnuków nie chce !! -
Iwka wrote:Emilka WSK wrote:Gośka, Ann jesteście wielkie to już wiedźma jest i tak czaruje... Z tym, że Gośko kochana....ona ma 39 lat baaardzo szybko urodziła mi męża
no to Twoja teściowa jest tylko 11 lat starsza ode mnie....ja mam znajomych w jej wieku z którymi imprezujemy. Ale zła kobieta jak wnuków nie chce !!
Ano złaZawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!