Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:....mieliśmy z mężem gdzieś dzisiaj wyjść, ja tu z Wami piszę a ten zasnął na kanapie...życie prześpi
trzy światy z tym mężem
Hahahaha skąd ja to znam mój tylko żeby cieplo miał, 5 minut i charczyZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Hej hej! Widzę, że prawie szystkie kwietniówki już na maju urzędują...
Chyba też się dopisuję na maj, bo z tego cyklu raczej nici... Co prawda wredoty jeszcze nie ma, ale to chyba raczej przez nerwy...
MAJ będzie nasz!
Emilka WSK, Iwka lubią tę wiadomość
-
annia wrote:Hej hej! Widzę, że prawie szystkie kwietniówki już na maju urzędują...
Chyba też się dopisuję na maj, bo z tego cyklu raczej nici... Co prawda wredoty jeszcze nie ma, ale to chyba raczej przez nerwy...
MAJ będzie nasz!
Nasz? OkZawsze będziemy Cię kochać !!!
adzia wrote:Emilka to powiedz jej że chcesz potrzymac rodzinną tradycje.I że przed 40 też chcesz zostac babcią!!!
hahaha to tak jak ona, musiałabym w wieku 15 lat być mamąZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Iwka wrote:....mieliśmy z mężem gdzieś dzisiaj wyjść, ja tu z Wami piszę a ten zasnął na kanapie...życie prześpi
trzy światy z tym mężem
Hahahaha skąd ja to znam mój tylko żeby cieplo miał, 5 minut i charczy
Hahaha! A mój po obiedzie zasnął i dopiero przed chwilą się obudził...
I jeszcze wstał, łazi i narzeka, że zmęczony -
hahaha z Wami dziewczyny to są jajka jak berety Musze uciekać już bo Pan i Władca zgłodniał buziaczki, melduję sie jutro z rańca
Iwka, samira lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka to już jestes na straconej pozycji!!!!Złamałas rodzinną tradycję!!!Ale powiedz jej że Ty wydłużysz statystykę bycia babcią.Jak kalkuluje to mama tesciowej nawet 35 nie miała.Więc o co jej chodzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 18:05
-
Emilka WSK wrote:Gośka, Ann jesteście wielkie to już wiedźma jest i tak czaruje... Z tym, że Gośko kochana....ona ma 39 lat baaardzo szybko urodziła mi męża
no to jej problem ten wiek powinien już zobowiązywać do odpowiedniego zachowania a przynajmniej do kulturalnego podejścia do sprawy by nikogo nie obrazić ani urazić przecież to nie wasza wina że tak szybciutko jej się dzieciątko pojawiło wy planujecie wszystko w normie następnym razem powiedz jej mamo może się nie czujesz na babcie ale wyglądasz hihihiihiihi (taki mały żarcik ) współczuję teściowejanika, Iwka, annia lubią tę wiadomość
-
mamuleska wrote:No ja się szanownej teściowej nie dziwię troszeczkę. No kurcze ja tu się staram o własne dziecię i nie mieści mi się w świadomości, że za 7 lat miałabym zostać babcią... Dziecko musiałoby mi chyba po imieniu mówić...
no niby tak ale żeby mówić że mam nadzieję że na razie nie będą mieć dzieci to lekka przesada,została wcześnie mamą to i z babcią w dość młodym wieku będzie musiała dać sobie radę,powinna ich wspierać a nie dopier......ć -
Hej hej! Nie wiem, czy tu jeszcze któraś jest...?
Właśnie przed prysznicem zrobiłam teścik ( bez żadnych nadziei już - bo to przecież wieczorem...) i wyszła druga kreseczka - po ok. 3min (to takie zwykłe testy z Allegro), jest bladziutka i na początku się nie pokazała, dopiero po jakimś czasie. Kreseczka jest widoczna, tylko bardzo blada...
Czy to znaczy, że jednak...?
Jutro z rana powtórka -
Iwka wrote:To cichutko ale mocno trzymam kciuki ...aż mój M się spytał co się tak uśmiecham a ja się uśmiecham do Ciebie annia
Już sama nie wiem... Co chwila chodzę i sprawdzam, czy ta kreseczka dalej tam jest
Już się nie mogę doczekać do rana, bo się wszystko wyjasni. Jeśli dzisiaj jest bledziutka, t rano powinna być ciemniejsza, jeśli się udało.
Chyba nie zasnęGośśśka lubi tę wiadomość
-
adzia wrote:Emilka to już jestes na straconej pozycji!!!!Złamałas rodzinną tradycję!!!Ale powiedz jej że Ty wydłużysz statystykę bycia babcią.Jak kalkuluje to mama tesciowej nawet 35 nie miała.Więc o co jej chodzi?
ah niektóre teściowe to maja naj.bane w głowach, Emilka wy się takimi gadaniami teściowej nie przejmujcie , miej jej zdanie w najciemniejszym naj głębszym zaułku dolnej partii ciała heheh.Poza tym co jej do tego że chcecie mieć dzieciątko, które będzie dla Was całym Światem;)
Znam parę kobiet , które zostały w miarę młodo babciami , maja wnuki wnuczki i też korzystają z życia , bawią się i uwielbiają swoje wnuki.
Można być babcia i czuć się młodo:)
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
annia wrote:Iwka wrote:To cichutko ale mocno trzymam kciuki ...aż mój M się spytał co się tak uśmiecham a ja się uśmiecham do Ciebie annia
Już sama nie wiem... Co chwila chodzę i sprawdzam, czy ta kreseczka dalej tam jest
Już się nie mogę doczekać do rana, bo się wszystko wyjasni. Jeśli dzisiaj jest bledziutka, t rano powinna być ciemniejsza, jeśli się udało.
Chyba nie zasnę
To ciąża również trzymam kciuki za jutrzejszy test z dwoma kreseczkami
w 1 ciązy tez wieczorkiem test zrobiłam i ta druga była bledsza , byłam tak podekscytowana że o 5 rano robiłam nast test i już były tłuste grubiutkie kreski, więc myslę ze u Ciebie też będzie ta druga ciemniejszaannia, Gośśśka lubią tę wiadomość