Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Insidia89 wrote:Anika masz piekny wykresik:) Moja tempka spada i trace juz nadzieje ze ten cykl bedzie udany..choc do 5 maja kiedy ma sie pojawic @ jest daleko..
Mam nadzieje ze zakonczy sie na zielono w sumie juz przed wczoraj moglam sobie ustawic zielony.bo bete 3,4..ale nie wiem czy wzrosnie -
Cześć madzianka. Z tego co pamiętam to robiłaś test i był negatywny. A zawsze wredotę masz taką skąpą...ciekawe dlaczego tak się czujesz.
Ja wredotę dostałam i wszystkie bóle i dolegliwość minęły -
Iwka wrote:Cześć madzianka. Z tego co pamiętam to robiłaś test i był negatywny. A zawsze wredotę masz taką skąpą...ciekawe dlaczego tak się czujesz.
Ja wredotę dostałam i wszystkie bóle i dolegliwość minęły
Ja nie robilam testu bo @ przyszla dzien wczesniej. w sumie nawet pierwszego dnia mialam tylko plamienia. jakas taka skapa byla w tym cyklu sama nie wiem glowa mi peka -
nick nieaktualnyHej kochane lobuziary
Bety nie robilam i nie zrobie no chyba ze sie skusze totalnie ale watpie mam na to wyjebane co bedzie to bedzie looz bluss
Wczoraj poszalalam na imprezie rozerwalam sie i lepiej sie czuje przynajmniej nie myslalam o tym co bedzie
Dzisiaj bola mnie plecy,jajniki,brzuch wzdety,piersi bola eh jak to nie bedzie to to padne ryj
Aha chcialam powiadomic was,ze temp nie mierze bo zawsze o tej godzinie spie heheheann21, Iwka, AnMi lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki, ja tez powinnam dostać w dupsko bo mialam testować a zwyczajnie z moim m. sie dziś za długo....zaspalismy i wstałam po 13-tej, jutro test z samego rana, I promise!
Gośśśka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
basiulkaa_89 wrote:Hej kochane lobuziary
Bety nie robilam i nie zrobie no chyba ze sie skusze totalnie ale watpie mam na to wyjebane co bedzie to bedzie looz bluss
Wczoraj poszalalam na imprezie rozerwalam sie i lepiej sie czuje przynajmniej nie myslalam o tym co bedzie
Dzisiaj bola mnie plecy,jajniki,brzuch wzdety,piersi bola eh jak to nie bedzie to to padne ryj
Aha chcialam powiadomic was,ze temp nie mierze bo zawsze o tej godzinie spie hehehe
No I prawidłowo zdrowe podejście. Jak coś będzie to na pewno prędzej czy później zauważysz -
basiulkaa_89 wrote:Hej kochane lobuziary
Aha chcialam powiadomic was,ze temp nie mierze bo zawsze o tej godzinie spie hehehe
Ho ho Basiula, skąd ja znam te objawy plecuszki, bęben, cycki jak od mlekodajnej...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
madzianka wrote:Jeszcze poczekam i zobacze jak bede dalej sie czula i jaka bede miala temperature nie chce robic sobie nadziei i sie nakrecac.
No i dobrze ja to jestem taka że ZAWSZE się nakręcę w każdej strefie mojego życia i wszystko widzę w kolorze tęczy i pozytywne nastawienie mam wypisane na czole -
Emilka WSK wrote:Hej kobitki, ja tez powinnam dostać w dupsko bo mialam testować a zwyczajnie z moim m. sie dziś za długo....zaspalismy i wstałam po 13-tej, jutro test z samego rana, I promise!
Hihihi...no jestem w szoku...ja bym, nie wytrzymała i pewnie o tej 13 zrobiła -
Ja juz sobie serię usprawiedliwień napisalam że za szybko ten test, że owu nie było bo na usg pęcherzyki były nie pękniete (29 dc), że poranny mocz lepszy... ) masz fb Iwka?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Iwka wrote:NO nono po prostu się boisz zrobić ten test przyznaj się
To też bo to się zawsze źle u mnie kończy.. Najgorsze, że teściowa mnie dodatkowo dobija opowiadając z fascynacją o co rusz nowych ciężarówkach i o tym, jak bardzo sie cieszy że my z mężem nie możemy zaciążyćZawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!