Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konwalia wrote:Annia i jak tam test? Juz mozna Ci gratulowac?
No właśnie czekamy, czekamy!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam chlodnawo i pochmurnie dziś
Po pierwsze brak snu- po cyclo-progynovie wierciłam się całą noc, czułam mrówki, wiecie jak wyglądam? Jak zombie..
Po drugie test "sikacz" negatywny, albo był stary albo za wcześnie zrobiony, bo nawet ta 1 kreska ledwo widoczna była.. Czeka mnie beta w poniedziałek.
Po trzecie, cały czas mam wysokie temp i bolą mnie jajniki, kłują, ciągną..
Chyba będę jednak majówką ale na cyclo-progynovie a to jest już szansaZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Koza wrote:Emilko- z tymi testami to różnie bywa i może jednak jeszcze za wcześnie był zrobiony.
A jeśli jednak nie wyszło to witam , chociaz ja sama nie wiem czy jestem majówka czy już czerwiec bo @ na początku czerwca
No ja też wlaśnie przełomowa- @ juz powinna była być a stroi fochy i się chowa.. No cóż- doładuję cykl estrogenami i niech sie tam produkuje co ma produkować
Ale mam dziś pracy w domu.... , PRANIE, SKŁADANIE WCZORAJSZEGO, PRASOWANIE, OPŁATY, ZAKUPY, SADZENIE CEBULEK, OBIAD, SPRZĄTANIE, FARMACJA... a GDZIE WOLNY DLUGI WEEKEND?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
anika wrote:Emilka- u mnie tez testowanie dopiero w pon. ciekawa jestem czy beta bedzie wyzsza... tak bardzo bym chciała
Napewno rybka, a jakie maiłaś cykle do tej pory? Długie, krótkie, temp sie wahały cz zawsze były wysokie? Opowiedz miZawsze będziemy Cię kochać !!!
Tak,tak trzeba zagarnąć dziś mieszkanie , jeszcze sąsiadka mi zrobiła terminy bo a to dach przecieka, grzejnik słabo grzeje i jeszcze w kaloryferze grzeją 3 szczebelki. Nie mam pojęcia kiedy do mnie przyjadą bo ona w szpitalu i nie dała mi tej rozpiski.
Kobietki wystarczy taki zwykły termometr elektroniczny za 3 euro ?
Na poniedziałek zadzwonie się umówię do Pani D.https://www.maluchy.pl/li-68999.png