Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Koza wrote:Emilko myślę że lekarz stwierdzi to bardziej fachowo niż ktoś z forum
Ty jesteś już po terminie @ tak?
TakZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
anika wrote:Emilko-spadek temp masz obiecujacy.moze nie bedzie tak zle. poczekaj do pon i zrob bete
a gdzie spadek aniczko? Było kilka identycznych..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 08:23
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
anika wrote:emilka-chodzi mi o ten w 8dniu po przypuszczalnej owu
aha, no tak..a co on oznacza? Jezu nic nie wiem muszę sie w koncu obudzić i zacząć myślećZawsze będziemy Cię kochać !!!
H30 wrote:Emilko trzymam kciuki baaardzomocno ....
Ja za ciebie też H30, odkąd Cię poznałamZawsze będziemy Cię kochać !!!
maj musi być dla nas szczęśliwy w maju zobaczymy zielone światełko biorę teraz luteinę i obstawiam że @ dostanę w poniedziałek - wtorek i i wtedy zaczynam po raz kolejny CLO i monitoring także jest szansa kochane.Podbijemy Maj!!!
deJzi, Iwka lubią tę wiadomość
-
H30 wrote:maj musi być dla nas szczęśliwy w maju zobaczymy zielone światełko biorę teraz luteinę i obstawiam że @ dostanę w poniedziałek - wtorek i i wtedy zaczynam po raz kolejny CLO i monitoring także jest szansa kochane.Podbijemy Maj!!!
Mój gin powiedział ( bo ostatni cykl był taki długi), że: teraz 21 dni mam brać cyclo-progynovę ( i już się może udać) a potem (jeśli się nie uda) to stymulujemy jajniki. Czyli maj przeczekam, w czerwcu mnie napędzą i może w czerwcu się uda, mężusiowi na urodzinki lipcowe pokażę prezencik... Ale znów w czerwcu wracam do pracy, długie dojazdy+ prowadzenie domu+ stres w pracy..nie wiem jak ten miesiąc przetrzymam..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilko w takim razie trzymam kciuki
Wrr przyszły tydzień lekarka jest na urlopie ,a kolejny to ja mam wyjazd do PL -nie wiem po co się umówiłam na 21 jak mnie nie będzie...
Czyli ten miesiąc całkiem lipa ,ale się wkurzyłam.https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
U mnie też ponuro dziś wczoraj ładna pogoda opałałam się a dzisiaj??? nie wiem co się dzieje u mnie w tym cyklu kurcze po owu mam dziwne wodniste plamienia sama woda nigdy tak nie miałam zawsze było białe takie rozciągliwe kurcze może coś z hormonami jak myślicie dziewczyny???
-
Emilko pierwszy raz słyszę o takich tabletach nigdy nikt mi nie zaproponował ich a te moje cykle to zostawiają bardzo dużo do życzenia no nic teraz zaczynamy stymulowanie już i tak tyle czasu straciłam w tym roku trzeba go nadrobić i wierzę że z pozytywnym efektem
-
;oniqa wrote:Cześc dziewczyy dzisiaj miałam testować no ale przyszła @ super prezent na urodziny
przytulam, i mimo to Wszystkiego Najlepszego!;oniqa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Koza wrote:Emilko w takim razie trzymam kciuki
Wrr przyszły tydzień lekarka jest na urlopie ,a kolejny to ja mam wyjazd do PL -nie wiem po co się umówiłam na 21 jak mnie nie będzie...
Czyli ten miesiąc całkiem lipa ,ale się wkurzyłam.
Ja też na maj malo liczę, ale niby cuda....się....zdarzają.. głowa do góry!Zawsze będziemy Cię kochać !!!
H30 wrote:Emilko pierwszy raz słyszę o takich tabletach nigdy nikt mi nie zaproponował ich a te moje cykle to zostawiają bardzo dużo do życzenia no nic teraz zaczynamy stymulowanie już i tak tyle czasu straciłam w tym roku trzeba go nadrobić i wierzę że z pozytywnym efektem
Poczytaj opinie o nich na 100% kosztuja 8 zlZawsze będziemy Cię kochać !!!
;oniqa wrote:Cześc dziewczyy dzisiaj miałam testować no ale przyszła @ super prezent na urodziny
przykro mi ;-( ale nie martw się mi też w tym miesiącu nic nie będzie to sie czuje nie ten miesiąc to następny. Główka do góry i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek;oniqa lubi tę wiadomość
-
szkoda ... ale z okazji urodzinek życzę Ci spełnienia marzeń a szczególnie tego jednego maleńkiego marzenia... liczymy na maj.Buziaki;oniqa lubi tę wiadomość
-
oniqa- wszystkiego Naj,Naj i nie smuć się Czyli zaczynamy tego samego dnia.
Emilka- Ty kochanie to jeszcze na kwiecień licz tzn. że ta @ nie przyjdzie.
Zmieniłam termin na 16 tego Maja tylko kuzwa coś nie pasuje mi z godziną
Ajj tak to jest po tych kursach z pisaniem ok ,a rozmowa to już inna bajka.
;oniqa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualnya ja Kochane nie odzywam sie tutaj do Was bo spokojnie czekam do 22.05 ale powiem Wam, że przez te gdybanie i rozmyślanie to mam wahania czy chcę te drugie dziecko czy nie, po prostu mam straszny mętlik w głowie i raz myślę, że jak będę mamą po raz drugi to jestem mega szczęśliwa, a raz myślę, że jak zajdę w ciąże to się zastrzelę... sama nie wiem co mam w tej głowie
deJzi, Gośśśka lubią tę wiadomość