Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
mikusia wrote:moja mała ma 5 lat, od zawsze była szybko samodzielna, tzn. szybko jej wszystko przychodziło z łatwością, odkąd skończyła 2 tygodnie zaczeła przesypiać całe noce! Ja nie wiem co to są nieprzespane noce z dzieckiem, nie choruje czasami coś tam lekkiego ją złapie jest bystra i mądra, przy niej jest wygodnie, i chyba właśnie obawiam się tego że może być tym razem całkiem odwrotnie, zrobiłam się za wygodna, w domku jest czyściutko wszystko w jasnych kolorach dużo bieli nawet mała od zawsze po każdej zabawie sprząta swój pokój, ale powiem Wam że maże o synusiu,za takim typowym mamin synkiem- nie do przesady oczywiście i próbuję sobie te moje obawy wytłumaczyć tym że nawet jak te drugie dziecko "da popalić" to przy pomocy męża i starszej Córki dam sobie spokojnie rade. i jeszcze jedno może jestem troszkę zarozumiała, ale jestem tego zdania, że moje "JA" też jest bardzo ważne, będę robiła wszystko aby za dużo nie przytyć w ciąży bo po pierwszej mam płaściutki brzusio chce aby tak zostało. ale za to rozstępów mam od groma
Hahahaha masz teraz przesadny raj na ziemi ale to ma plusy- na starość ugotują , posprzątają a i herbatke podadzą Mała to aniołeksamira lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Cześć Iwka, czekałam na Ciebie
Iwka, samira lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:ja właśnie coś chce zacząć brać żeby zwiększyć szanse na poczęcie ale nie wiem co może Wy znacie coś co mi pomoże
;oniqa słuchaj kochana ja już wczesniej pisałam ze biore razem z mezem: beparent - suplement diety dla osob planujących ciaze, poczytaj o nim w necie;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Cześc dziewczyy dzisiaj miałam testować no ale przyszła @ super prezent na urodziny
Kochana głowa do góry w maju się uda :* I wszystkiego najlepszego, wieczorkiem wypiję za Twoje szczęście i aby kolejny członek rodziny pojawił się u Was jak najszybciej;oniqa lubi tę wiadomość
-
mikusia wrote:;oniqa wrote:ja właśnie coś chce zacząć brać żeby zwiększyć szanse na poczęcie ale nie wiem co może Wy znacie coś co mi pomoże
;oniqa słuchaj kochana ja już wczesniej pisałam ze biore razem z mezem: beparent - suplement diety dla osob planujących ciaze, poczytaj o nim w necie
dzięki mikusia
-
Iwka wrote:;oniqa wrote:Cześc dziewczyy dzisiaj miałam testować no ale przyszła @ super prezent na urodziny
Kochana głowa do góry w maju się uda :* I wszystkiego najlepszego, wieczorkiem wypiję za Twoje szczęście i aby kolejny członek rodziny pojawił się u Was jak najszybciej
dziękuje Iwka -
Ale naskrobałyście dokończyłam i już muszę kończyć bo M dzisiaj wolne i się nudzi jak żona na laptopie
Rano miałam problem z internetem ...tzn tak na przyszłość zanim będziecie podłączać nową sieć i resetować wszystkie klucze i zabezpieczenia, hasła ..rada: sprawdźcie czy po prostu w laptopie guziczka z wifi nie wyłączyłyście M chciał mnie zabićGośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Juz kiedyś to pisalam, nie wie któraś z was jak wstawić jakieś zdjątko tu? Pokazałabym chętnie Wam jajnik z usg poniedziałkowego, bo mnie baaardzo zastanawia
spróbuj przez to i kopiujesz linka http://imageshack.us/ a potem tu wklejasz w postEmilka WSK lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Emilka WSK wrote:Cześć Iwka, czekałam na Ciebie
Emi pytałam co za tabsy bierzesz ,te za 8zł
To cyclo-progynova Koteńku, na ryczałt są po 3,20, ale mi dał na 100 %
Wierzę w nie, mimo, że całą noc nie spałam i mi bęben wywaliło, jak w 4 mc i się z tego wszystkiego ludzie w Biedronce gapili.. Naprawdę jest okrągły, jędrny i dużysamira lubi tę wiadomość
Dziękuje kobietki za miłe słowa
Zerknęłam teraz że w dzień wizyty u ginka mogę mieć już owu ,ciekawe czy tam mi coś zobaczy i czy da znów tą luteinę czy jak.
Chyba się pomyliłam że mąż dziś wcześniej wróci ,może mu o piątek chodziło a ja już obiad zrobionyhttps://www.maluchy.pl/li-68999.png -
http://imageshack.us/photo/my-images/191/sl386038.jpg/
cos takiego samirka?samira lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/191/sl386038.jpg/
cos takiego samirka?
właśnie o to ,chodziło ,fajnie bo ja tego nie daje rady zrobić ,teraz jak kto chce zobaczyć kopiuje i wkleja tam gdzie str www i otwiera i widać
i rzeczywiście sporo ich tam jest hym to dziwne oby to nie PCOS ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 12:15
-
samira wrote:Emilka WSK wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/191/sl386038.jpg/
cos takiego samirka?
właśnie o to ,chodziło ,fajnie bo ja tego nie daje rady zrobić ,teraz jak kto chce zobaczyć kopiuje i wkleja tam gdzie str www i otwiera i widać
i rzeczywiście sporo ich tam jest hym to dziwne oby to nie PCOS ...
no właśnie, to w tym miesiącu tak się stało, w marcu niby się udało, był pęcherzyk a teraz co....? Zawsze miałam ładne dominujące bąble w jajnikach, nie wiem czy to ten stres czy co? Usg bylo w 29 dc robionesamira lubi tę wiadomość
nick nieaktualnywłaśnie się dowiedziałam ze ta kuzynka o której niedawno pisałam z Łodzi o 12:00 przez CC urodziła córeczkę 3000gr 53cm jupi
niestety nie dostałą się na cc do tego szpitala do którego miała iść bo brakło miejsc a jest to prywatny szpital ,może jak by zapłaciła to by miejsce było;oniqa lubi tę wiadomość
-
samira wrote:właśnie się dowiedziałam ze ta kuzynka o której niedawno pisałam z Łodzi o 12:00 przez CC urodziła córeczkę 3000gr 53cm jupi
niestety nie dostałą się na cc do tego szpitala do którego miała iść bo brakło miejsc a jest to prywatny szpital ,może jak by zapłaciła to by miejsce było
gratulacjesamira lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:samira wrote:właśnie się dowiedziałam ze ta kuzynka o której niedawno pisałam z Łodzi o 12:00 przez CC urodziła córeczkę 3000gr 53cm jupi
niestety nie dostałą się na cc do tego szpitala do którego miała iść bo brakło miejsc a jest to prywatny szpital ,może jak by zapłaciła to by miejsce było
gratulacje
dzięki