Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja córka ma 8 lat ...więc ja to już zapomniałam o poprzedniej ciąży... a teraz znowu mnie wzięło na dzidzie troszkępóżno ale cóż...lepiej późno niż wcale...po moim porodzie nie sadziłam ,że jeszcze kiedyś się zdecyduje na dziecko... krwotok, pęknięte krocze , dziecko się dusiło bo nikt w szpitalu podczas USG nie zauważył ,że dziecko jest źle ułożone no i na koniec połamane żebra...suma sumarum szpital opuściłyśmy po 2 tyg.... ale teraz bardzo chcę drugie maleństwo ...poród jakoś znowu przezyję, zreszta nikt nie powiedział ,że moja historia z porodówki się powtórzy
-
nick nieaktualnyAsi wrote:Moja córka ma 8 lat ...więc ja to już zapomniałam o poprzedniej ciąży... a teraz znowu mnie wzięło na dzidzie troszkępóżno ale cóż...lepiej późno niż wcale...po moim porodzie nie sadziłam ,że jeszcze kiedyś się zdecyduje na dziecko... krwotok, pęknięte krocze , dziecko się dusiło bo nikt w szpitalu podczas USG nie zauważył ,że dziecko jest źle ułożone no i na koniec połamane żebra...suma sumarum szpital opuściłyśmy po 2 tyg.... ale teraz bardzo chcę drugie maleństwo ...poród jakoś znowu przezyję, zreszta nikt nie powiedział ,że moja historia z porodówki się powtórzy
bez obawy myśl pozytywnie KAZDY POROD JEST INNY no i ciazaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 06:50
Asi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
H30 wrote:witajcie kochane zaczęłam dziś nowy cykl oj nareszcie po prawie 90 dniowym cyklu!!!od jutra CLO, monitoring i działamy!!!
Witam mam pytani czytam o tym clostilbegyt i się zastanawiam czy też bym mogła brać no i tu moje pytanie mam długie cykle a więc zaczełabym brać od 7 dc no i czy to ma jakis wpływ na brnie z innymi tabletkami no i o ten monitoring czy to do gina czy to jest monitoring ciała sama robie? może to głupie ale zabardzo nie rozumie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeżźeli teraz mi się nie uda to od nastepnego cyklu powiem lekarzowi o tym ciekawe co mi powie chociaz na ostatniej wizycie powiedział mi że mam minimalnie podwyższona prolaktyne i jak cos to od następnego cyklu czeka mnie jakaś kuracja 6 miesięczna a ja nie chce tak długoczekac
-
z CLO to jest tak że powoduje rośnięcie pęcherzyków i monitoring (czyli USG) jest konieczny aby sprawdzić czy pęcherzyki urosły i najważniejsze czy popękały bo jest ryzyko że powstaną torbiele ja wolałabym mieć rto USG by być spokojną,w zeszłym roku w czasie stymulacji brałam od 5 dnia cyklu przez 5 dni a teraz mam brać od 2 dnia cyklu no i zobaczymy 16.05 jadę na USG
-
Witam dziewczyny, znów 37,4*, cycki bolą jak głupie, jajniki też i kłuje tak w dole, punktowo.. Pogoda do d..y, całą noc lało, kwiaty na balkonie mi pływały, masakra... a teraz mnie lamie w kościach, katar dostałam
samira lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny