MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIseko wrote:Mąż jeszcze się nie badał, na razie zobaczymy czy moje leczenie coś zmieni, bo dopiero od końca lutego biorę leki na tarczycę i od końca marca metforminę na IO. Jeśli do czerwca się nie uda, to mamy się brać za męża
Przyznam, że nie rozumiem tego... przez 4 lata nic i facet nie zbadany? U niego to 1 badanie. U Ciebie może być setka rzeczy. Bez sensu... -
Hej witam się nie śmiało .
Dzisiaj miałam transfer dwóch zarodków. Za 10 dni test.
Trzymam kciuki za wszystkie testerki .Sung, Pati88, Ikulinka29, Multiwitamina, Isaura81, Marilen, patkaaxx90, Bluberry, katepr, KAL, Annie1981, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:Pati przykro mi strasznie, a tak się już łudziłam ze będą dwie dobre wiadomości na dzis! Ale nie łam się, maj będzie nasz:*
taką mam nadzieję bo 8 maja mam laparo:) rurki przeczyszczę i heja! haha no ale łudziłam się co tu dużo mowić ehhh. Jutro z rana siknę dla upewnienia:)Natalia91! lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
MARIKA12 wrote:Pati88 jak po terminie to mozesz zrobic dzisiaj. Ja w 1 ciazy swoj pierwszy test robilam podwieczor. Co ciekawe kreska byla taka sama jak na tescie z porannego moczu w dniu nastepnym trzymam kciuki👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Marilen wrote:No to jeśli podejrzewasz którykolwiek dzień ( jako potencjalnie owu) to idź bliżej 8 niż 7, bo np w 6 często jeszcze wychodzi taki zwykły progesteron. Ja po owu mam ok. 25-35
Kurcze az tyle? Ja robilam tez progesteron zeby sprawdzic czy byla owulacja i wyszlo mi 14,04 a endokrynolog powiedziala ze to ok czy to znaczy ze nie mialam wtedy owu? To byl 23 dc a cykle mam ok 27 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 22:21
-
Pati88 wrote:Biel wizyra haha wiedzialam. Sprawdzę z porannego i będzie 100% pewności:) no bywa...
Kurcze moze faktycznie z poranego wyjdzie, sokojnie -
trzydziecha wrote:Kurcze az tyle? Ja robilam tez progesteron zeby sprawdzic czy byla owulacja i wyszlo mi 14,04 a endokrynolog powiedziala ze to ok czy to znaczy ze nie mialam wtedy owu? To byl 23 dc a cykle mam ok 27 dni
Myślę, że miałaś. Dodatkowo przed @ progesteron spada, co właśnie wywołuje @. U mnie lekarka zapytała czy potwierdzałam ciążę, jak miałam to 35 ponad. Ale ja nie robiłam testu ani bety bo nie chciałam wiedzieć. A później miałam prawie krwotok, zamiast @, co mnie się nie zdarza, więc prawdopodobnie była ciąża, ale, że nie potwierdziłam testem to jestem zdrowsza psychicznietrzydziecha lubi tę wiadomość
-
można spokojnie prcentować na weselichu:) laparoskopia nieunikniona:/ wszystkim życzę jeszcze w kwietniu II kreseczek;) Kiedyś też pochwalę się a teraz łeb do góry i niech się spóźni jescze dzień co bym nie musiała martwić się o wymianę tamponow hihi:)
https://zapodaj.net/3717885e2ba1e.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 07:41
po_prostu_ja lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
Ja co prawda chyba nie mam co testować w maju bo prawdopodobnie miałam cykl bezowulacyjny ale nic nie jest przesądzone, nadzieja zawsze się tli, z chęcią dołączę i poczytam Mam 18dc
Sung i też fajnie, powodzenia...Starania o drugie dziecko. -
Kurde tak czytam o tych testach owulacyjnych co piszecie i zastanawiam sie jak sama je robilam te pare lat wstecz.. wiem,ze 2 razy dziennie, jakos w dzien i po paru h. Nigdy nie patrzylam co pije i ile i zawsze wychodzily:| zawsze ta kreska ciemniala druga po paru dniach robienia. Wiem,ze kupilam z 50 testow na allegro. Byly w bialym opakowaniu z rozowym chyba napisem. Nawet zostalo mi pare szt. Myslicie,ze takie testy maja termin przydatnosci? Ze te co mi zostaly beda sie nadawac jeszcze? Caly czas sa zamkniete w opakowaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 21:40
-
iNso87 wrote:Kurde tak czytam o tych testach owulacyjnych co piszecie i zastanawiam sie jak sama je robilam te pare lat wstecz.. wiem,ze 2 razy dziennie, jakos w dzien i po paru h. Nigdy nie patrzylam co pije i ile i zawsze wychodzily:| zawsze ta kreska ciemniala druga po paru dniach robienia. Wiem,ze kupilam z 50 testow na allegro. Byly w bialym opakowaniu z rozowym chyba napisem. Nawet zostalo mi pare szt. Myslicie,ze takie testy maja termin przydatnosci? Ze te co mi zostaly beda sie nadawac jeszcze? Caly czas sa zamkniete w opakowaniu.
Ja bym sprobowala je uzyc skoro i tak leza -
nick nieaktualny