MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie wpiszcie na 31.05 proszę dziś 2dc a za tydzień laparoskopia i liczę, że się uda. Apki pokazują owu na 17dc czyli spoko. Ktoś miał laparo? Ciekawi mnie ile po laparoskopii musi minąć do serduszkowania. Wiem głupie pytanie bo nie wiem czy coś tam będą musieli poprawiać czy też nie:/07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Cześć dziewczyny chciałam testować 6 ale chyba nie ma sensu. W zeszły pon miałam usg widać było ze jest 1-2 dni po owu piękne ciałko żółte itd, dziś robiłam progesteron bo tak akurat wychodziło i wynik mam 5,56 czyli przy dolnej granicy nie wiem czy z takim wynikiem jest na co czekać. A na dodatek jestem chora każde przełknięcie śliny to horror ehhh
-
Wpisałam Was dziewczyny.
A u mnie zaczęło się plamienie, jak ostatnio tydzień przed @.
Wprawdzie wiedziałam, że przyjdzie, bo mimo, że wyniki męża się poprawiły bardzo to morfologia nadal kuleje. No ale jakoś tego momentu nie lubię nigdyMordeczka lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:U nas chyba to samo. Coś mi się nie wydaje, żeby się udało. Zastanawiam się, czy nie zbadać teraz tego shbg żeby zobaczyć, czy coś się ruszyło.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:Kobietki życzę owocnego maja Zaglądam i trzymam za wszystkie mocno kciuki Oby jak najwięcej dobrych wieści
Powodzenia :-*
Podlaczam sie !
Caly czas Was sledze i staram sie czasem odezwac
a na fioletowa strone w ogole nie poszlam, bo raz jak tam weszlam, to jakies byly nieprzyjemne wymiany zdan i po co mam sie wkurzac?
Milego dnia i trzymam kciuki za caly maj :*Evli, agniecha2101, Natalia91!, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
ams wrote:Podlaczam sie !
a na fioletowa strone w ogole nie poszlam, bo raz jak tam weszlam, to jakies byly nieprzyjemne wymiany zdan i po co mam sie wkurzac?
Milego dnia i trzymam kciuki za caly maj :*
Też Was podglądam i trzymam mocno kciuki za każdą z was! :*Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
MisiaMarysia wrote:Ja w tym cyklu próbuje z conceive. Jak się nie uda to miesiąc albo dwa przerwy. Wczoraj cały wieczór płakałam. Niepotrzebnie robiłam nadzieję sobie tymi testami.
A ja dziś idę do ginekologa
Nie ważne ze święto ale specjalnie dla mnie bo cykle mi dziwnie wypadają kazała się zjawić
Także trzymajcie kciuki żeby ten cykl nie był jak poprzedni bez owulacyjny -
Toonney przykro mi bardzo, może ten drugi test w maju przyniesie Ci upragnione szczęście!
W ogóle oby maj był bardziej owocny niż kwiecień! Trzymam kciuki za nas wszystkie!
I pytałam już na kwietniowym wątku ale nie wiem czy ktoś tam jeszcze zagląda jako że już maj to zapytam i tutaj: Na jakim poziomie miałyście progesteron po owulacji, że gin przepisywał wam duphaston? -
Dziewczyny, przechodzę z Wami z miesiąca na miesiąc i podczytuję chociaż jestem już w 22t5d ciąży. Życzę każdej z Was II kresek, a tym, którym się nie udało mocno tulę! :*
agniecha2101, Kitkat, Natalia91!, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualnyams wrote:Podlaczam sie !
Milego dnia i trzymam kciuki za caly maj :*
Ja dzisiaj dostałam list ze szpitala wyszło na to że wynik z krwi pokazał mi cukrzyce I teraz na 15 maja mam przyjechac do oddzialu dla cukrzyków ... pewnie dostane tabletki i igly na pomiar krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 13:18
ams lubi tę wiadomość
-
Katti nie martw się dużo kobitek ma w ciąży cukrzyce. Trzeba ostro dbać o diete no i te pomiary cukru mi nie robi jak ktos mi krew pobiera ale sama siebie nie umiem ukuć
No ale lepiej dbać bo jak jest np niewykryta cukrzyca lub mama ma wylane to dla malucha bardzo niedobrze.Glukometr jest za darmo na nfz a za paski chyba trzeba płacić i igły..
Mnie można wypisać z maja..kolezanka robiła bhcg to dołączyłam i 8 dpo niestety ujemna a mysle ze juz by coś było także czekam na czerwiec