MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asia8787 wrote:Mąż zwariował ze szczęścia! Dzisiejszy dzień zapamiętamy do końca życia:) Dziewczyny- przesyłam Wam świeżutkie wiruski! ))
Co do śluzu to u mnie wyglądało to właśnie tak, że najpierw kremowy a później juz serkowaty, jak przy infekcji:) A to żadna infekcja się okazało:)
Asia !!!! Gratulacje kochana moja strasznie się cieszę kolejna z mojego roczniak juuupi brawooo no i spokoju teraz i dbaj o siebie :*Asia8787 lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam. Zaraz się biorę za czytanie.
Jestem 6 dpo. Wykorzystałam czas na wyjeździe;)
Moja apka nie chce mi zaznaczyć owu. Nie wiem czemu.
Proszę o wpisanie mnie na 17 maja. Chyba nie będę testować wcześniej. Chyba...Natalia91!, katepr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie - owulacje mialam 3.05 wiec dzisiaj 4 dzien po owulacji - brzuch mnie od rana boli jak na okres - a takie bole zawsze mialam w dniu okresu czy nawet w drugim dniu... mam sie niepokoic?Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Hej!! Skarpeta, dziękuję! Jeszcze do końca tego nie ogarniam
Zosiak88 przypadkiem polubiłam Twój komentarz o temperaturze
Krew oddana, po 17.00 wyniki. Trzymajcie kciuki za dobrą betę
Pozdrawiam Was i miłego dnia!zosiak88, Mafro, Skarpeta, Olaa86 lubią tę wiadomość
7cs- szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej a ja dzisiaj mam jakiegoś doła .Dzisiaj strasznie zdenerwowal mnie tato a miałam się nie stresować w tym cyklu zeby w końcu się udało.Jeszcze na dodatek na wykresie jakieś domki robi mi temp.raz rośnie raz spada .Jutro 12 dzień od owulacji potw.monitoringiem i jeśli spadnie całkiem no to dupa blada:-! ( chce mi sie ryczec
-
Olaa ja owulacje miałam 30.04 i właśnie około 5 dni po owulacji utrzymywał się taki ból okresowy.
Zastanawiam się, czy to miało związek z ewentualnym zapłodnieniem czy czysty przypadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 15:51
Olaa86 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem strasznym niskotemperaturowcem, w 1 fazie oscyluje u mnie na poziomie 35,9 - 36,2 (w porywach), po owulacji w tym cyklu miałam 36,6 najwięcej i to szczyt marzeń u mnie Na razie dość dziwnie to wygląda, szkoda tylko, że nie wiem kiedy była owulacja..."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Ja też mam strasznie niskie temperatury. W poprzednim cyklu miałam od 35,4 do 36,5 i też trochę mnie to martwi. Teraz jestem w 5dc i jest trochę lepiej niż ostatnio, bo zaczęło się od 36,19 i do dziś spadło do równych 36, ale póki co jest tendencja spadkowa, więc nie wiem jak to jest32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualny
-
Myślę, że to nie ma znaczenia, bo ważne są różnice temperaturowe w fazach. A od czego to zależy? Nie wiem, pewnie coś z progesteronem, bo to on odpowiada za skoki."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny