MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsia8787 wrote:Trzydziecha- od 4 dni brzuch mi rozpiera. A dzis lub jutro termin @. Czułam, że coś jest na rzeczy, bo nigdy nie czułam takiego czegoś I zero plamienia przed okresem a z 3-4 dni przed już było. Teraz tylko kremowy śluz:)
Daj znać jak mąż zareagował
U mnie dużo kremowego śluzu i lewy jajnik czuję.
Jakoś nam z seksem nie poszło w tym cyklu no ale zobaczymy.
Jutro idę na tsh i trochę się denerwuje bo nigdy się nie badałam a moja mama ma niedoczynność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 10:39
Asia8787 lubi tę wiadomość
-
Klamka82 wrote:Super Asiu, świetna wiadomość na początek dnia )
Jutro idę na tsh i trochę się denerwuje bo nigdy się nie badałam a moja mama ma niedoczynność.
Ja tez w tym cyklu mam taki kremowy a nawet zoltawy sluz jak nigdy i przeszlo mi przez mysl ze moze jakas infekcja... i tez mnie lewy jajnik boli... Klamka oby to byly dobre znakiKlamka82 lubi tę wiadomość
-
Mąż zwariował ze szczęścia! Dzisiejszy dzień zapamiętamy do końca życia:) Dziewczyny- przesyłam Wam świeżutkie wiruski! ))
Co do śluzu to u mnie wyglądało to właśnie tak, że najpierw kremowy a później juz serkowaty, jak przy infekcji:) A to żadna infekcja się okazało:)Klamka82, pumka1990, patkaaxx90, MałaMi90 lubią tę wiadomość
7cs- szczęśliwy
-
nick nieaktualnyAsia8787 wrote:Mąż zwariował ze szczęścia! Dzisiejszy dzień zapamiętamy do końca życia:) Dziewczyny- przesyłam Wam świeżutkie wiruski! ))
Co do śluzu to u mnie wyglądało to właśnie tak, że najpierw kremowy a później juz serkowaty, jak przy infekcji:) A to żadna infekcja się okazało:)
Mi zostanie karmienie piersią
Pięknego dnia dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
Klamka82 wrote:Super Asiu, świetna wiadomość na początek dnia )
Jutro idę na tsh i trochę się denerwuje bo nigdy się nie badałam a moja mama ma niedoczynność.Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
Grzechotka wrote:na pewno nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 19:54
-
Mafro wrote:Hej dziewczyny można dołączyć ?
Wstępnie planuję testować 18.05
Hej będziesz testowac w moje imieniny ja powinnam testowac 13.05 ale nie wiadomo czy nie za wczesnie bedzieMafro lubi tę wiadomość
Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Nie zawsze u mnie zazwyczaj spada w 3 dniu trwania miesiączki