MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję
Mimo, że wcześnie, mimo, że słabo, mimo, że boli podbrzusze i mimo, że boję się trzeciej cp to i tak się cieszę.
Mam w planach wykorzystanie tych testów co kupiłam. Betę zrobię we wtorek, razem z progesteronem. Na razie nie ma sensu.
Nawet jeszcze mężowi nie powiem.. do bety.
Trzeba powiększyć i widać leciutką drugą kreskę.Multiwitamina, Magda - mbc, Marudaruda, Annie1981, Ikulinka29, Pati88, MałaMi90, Bluberry, ams, iNso87, Ineczka, pumka1990, 1000, Almond lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:Dziękuję
Mimo, że wcześnie, mimo, że słabo, mimo, że boli podbrzusze i mimo, że boję się trzeciej cp to i tak się cieszę.
Mam w planach wykorzystanie tych testów co kupiłam. Betę zrobię we wtorek, razem z progesteronem. Na razie nie ma sensu.
Trzeba powiększyć i widać leciutką drugą kreskę.
Sung!!! Ale ekestra )))💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
A ile dni po owu jestes?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 12:26
-
nick nieaktualny
-
Bardzo sie ciesze i trzymam kciuki za spokojne 9 miesiecySung lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej można dołączyć?
2 lata temu miałam tu inne konto, dość aktywnie się udzielałam.
Mam dwie córki 7 i 2 lata. O młodszą staraliśmy się 7 miesięcy, traciłam już nadzieję. Odstawiłam wszystkie leki i się udało! starsza była niespodzianką.
Teraz staramy się o trzeciego malucha.
proszę o wpisanie na 21.05
Gratulacje dla zafasolkowanychSkarpeta, Isaura81, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:A ile dni po owu jestes?
10
ale podejrzewałam od początku... miałam ciążowego wkurwa
A od 7 dpo to już naprawdę się czułam ciążowo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 14:41
Skarpeta, Olaa86, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:10
ale podejrzewałam od początku... miałam ciążowego wkurwa
A od 7 dpo to już naprawdę się czułam ciążowo...
Rośnijcie zdrowo ;*
I inoformuj nas jak kolejne etapy ciąży :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 16:02
Sung lubi tę wiadomość
-
stracietella2 wrote:Hej można dołączyć?
2 lata temu miałam tu inne konto, dość aktywnie się udzielałam.
Mam dwie córki 7 i 2 lata. O młodszą staraliśmy się 7 miesięcy, traciłam już nadzieję. Odstawiłam wszystkie leki i się udało! starsza była niespodzianką.
Teraz staramy się o trzeciego malucha.
proszę o wpisanie na 21.05
Gratulacje dla zafasolkowanych
Witam to u mnie podobnie syn 6 z kawalkiem, drugi syn w sierpniu 2 latka i teraz staramy sie o 3-ciego brzdacaSzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
idealny mem na maj:) życze wszystkim dwóch kreseczek !
[/URL]Isaura81, MałaMi90, Sung, KlaudyŚ, Mordeczka, Ania95, ams, Bluberry, Natalia91!, gosia17, Diamond92, Multiwitamina, Marilen, Ikulinka29, Iseko, pumka1990, agniecha2101 lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie lekkie bóle okresowe powoli zaczynają ćmić i oczywiście dziś nie wytrzymałam bo teoretycznie +/- @ ma zawitać jutro więc zrobiłam test (w dodatku jakieś 2 godziny temu) na pierwszy rzut nic nie widać,ale jak głupia się w niego wpatruję to już świruję... Wiem że powinno być tylko z porannego stara jestem a głupia...
-
Trzymam kciuki za jutrzejsze dwie kreski! Niech los Wam sprzyja!
Dzisiaj moje dziecię, podpatrzyło mamę, i cały dzień próbuje zmierzyć sobie temperaturę w buzi -
Grzechotka wrote:Trzymam kciuki za jutrzejsze dwie kreski! Niech los Wam sprzyja!
Dzisiaj moje dziecię, podpatrzyło mamę, i cały dzień próbuje zmierzyć sobie temperaturę w buzi
Raz sobie grzebnelam w nosie a ten powtórzył :p
Skubaniec mały trzeba uważa co się robi