MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane, mniej mnie ostatnio, bo jakoś tak bez entuzjazmu podchodzę do tych starań z każdym miesiącem kolejnym.
Ale dzisiaj byłam na monitoringu, dwa dominujące pęcherzyki 12mm w 10dc. Owulację mam zwykle między 16-20. Myślicie, że obydwa wypuszczą jaja? ;P -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Dziękuję
Mimo, że wcześnie, mimo, że słabo, mimo, że boli podbrzusze i mimo, że boję się trzeciej cp to i tak się cieszę.
Mam w planach wykorzystanie tych testów co kupiłam. Betę zrobię we wtorek, razem z progesteronem. Na razie nie ma sensu.
Nawet jeszcze mężowi nie powiem.. do bety.
Trzeba powiększyć i widać leciutką drugą kreskę.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Hej!
Ja wyciagnelam z szuflady te stare testy owu sprzed paru lat. Zrobilam wlasnie jeden ale poki co negatyw. Kolejny zrobie jutro rano.
Kurde jak ciezko z malym dzieckiem mierzyc ta tempke;/ specjalnie wybralam godzine 5:20 zeby miec nieprzerwalny sen i na spokojnie sobie w lozku zmierzyc,dopoki Mala spi..a tu wiecznie cos teraz akurat od 5dni..
Zeby tempka byla wiarygodna to co trzeba robic? Przypomnijcie mi? Cos pamietam,zeby wlasnie pare h spac ciagiem, no i przed wstaniem z lozka ja zmierzyc. -
Dziewczyny mam do sprzedania prawie całą paczkę miovarianu , testy ciążowe płytkowe i owulacyjne paskowe te z allegro , i dorzucę 2 saszetki oleju z wiesiołka
Co do robienia testów przed @ jak ktoś leków nie bierze to spoko można czekać jak się ma cierpliwość a czy jest sens czy nie ma hm , jak nie wiemy kiedy owulacja była to może i nie ma , ale według mnie jak ma byc ciąża to i przed @ się pokaże , chyba ze późna owulacja to wtedy wiadomo , ze poWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 08:46
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
No to by wyszło przed @ , bo to jeszcze nie jest późna owulacja , test by ciemniał jakby zniknął zastrzyk ;/ ale niestety nie zawsze się od razu udaje
Nowy cykl więc nowe szanse jak to się mówi niestety pod górkę zawsze jest nic nie zaplanujemy ;/" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Dziewczyny mam do sprzedania prawie całą paczkę miovarianu , testy ciążowe płytkowe i owulacyjne paskowe te z allegro , i dorzucę 2 saszetki oleju z wiesiołka
Co do robienia testów przed @ jak ktoś leków nie bierze to spoko można czekać jak się ma cierpliwość a czy jest sens czy nie ma hm , jak nie wiemy kiedy owulacja była to może i nie ma , ale według mnie jak ma byc ciąża to i przed @ się pokaże , chyba ze późna owulacja to wtedy wiadomo , ze poKarmelkovaa lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
KAL wrote:Sung spokojnie może to poprostu implantacja w macicy i słabe naczynka. Nic złego się nie może już dziać... Wierzę w Was :*
Skoro test już coś pokazywał to już po implantacji, ale takie plamienia się zdarzają. Ja płamilam wiele miesięcy w poprzedniej ciąży. -
nick nieaktualny