MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:to czekanie jest najgorsze, a w głowie nadzieja nie daje spokoju...
Ja nie mam żadnej nadziei. Coś się zepsuło w tym cyklu i chciałabym żeby już się naprawiło i żebym mogła robić sobie nadzieję. Maj miałam odpuścić tu na forum, ale jak, skoro nadal kwiecień dla mnie się nie skończył. -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Właśnie wróciłam ze Stanów z trzytygodniowych wakacji. Różnica czasowa wynosi 6 godzin. Do tego podróż w jedną i drugą stronę trzema samolotami, bardzo męcząca. Staraliśmy się podczas wakacji, ale to co pokazuje termometr jest conajmniej dziwne. Co sądzicie? Czy takie temperatury mogą wynikać ze zmian stref czasowych czy z termometrem jest coś nie halo.
Dodam jeszcze, że mam od owulacji obrzmiałe i bolesne piersi. Do tego kremowy, obfity śluz.
Wykres udostępniony na tablicy.
Pozdrawiam
Asia -
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Odpuściłam sobie to całe ciążowe panikowanie. Teraz czekam sobie do @, czuję się różnie, ale nie chcę się nakęcać, bo później rozczarowanie boli jeszcze bardziej... Gratuluję tym, którym się udało ♥️
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka. Ja mam 3 dzień płodnego śluzu (15dc). I mam pytanie. Czy test owu z dziś już jest pozytywny? Wg mnie tak ale oceńcie proszę I jeśli przytualnka była wczoraj to dziś można powtorzyć czy raczej w poniedziałek żeby plemniki byly dojrzalsze? Jak to jest przy owulakach.. wczoraj nas poniosło a dziś pozytyw i nie wiemy czy można żeby nie zmarnować niedojrzałych. Mój mąż ma weekend jakiś taki bzykający i widzę że mu oko błyszczy haha
Katti, Magda - mbc lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyPati88 wrote:hejka. Ja mam 3 dzień płodnego śluzu (15dc). I mam pytanie. Czy test owu z dziś już jest pozytywny? Wg mnie tak ale oceńcie proszę I jeśli przytualnka była wczoraj to dziś można powtorzyć czy raczej w poniedziałek żeby plemniki byly dojrzalsze? Jak to jest przy owulakach.. wczoraj nas poniosło a dziś pozytyw i nie wiemy czy można żeby nie zmarnować niedojrzałych. Mój mąż ma weekend jakiś taki bzykający i widzę że mu oko błyszczy haha
To kochajcie sie dzisiaj i jutro jesli macie ochote czemu niby czekac np na jutro ważne jest aby sie kochac kiedy ma sie ochote a nie bo dni plodne Owocnych przyjemnosci życzęPati88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Pati dawaj to podobno mit z tymi oslabionymi bzykaniem. Ta ciąża jest z bzykania dzień po dniu. A mój mąż tu na pewmo najstarszy.
Facelle? Raz mi wyszedł pozytyw ciemniejszy, a raz taki. -
Pati88 wrote:hejka. Ja mam 3 dzień płodnego śluzu (15dc). I mam pytanie. Czy test owu z dziś już jest pozytywny? Wg mnie tak ale oceńcie proszę I jeśli przytualnka była wczoraj to dziś można powtorzyć czy raczej w poniedziałek żeby plemniki byly dojrzalsze? Jak to jest przy owulakach.. wczoraj nas poniosło a dziś pozytyw i nie wiemy czy można żeby nie zmarnować niedojrzałych. Mój mąż ma weekend jakiś taki bzykający i widzę że mu oko błyszczy haha
Moja ciąża tez jest z bzykania dzień po dniu w dodatku ten maraton zaczęliśmy chyba z tydzień przed podaniem Ovitrelle, wiec to pływaki z ostatnich dni maratonu dały rade jak macie ochotę to działajcie, plemniczki i tak nie dojrzewają z dnia na dzień A test jak najbardziej pozytywnyams, Pati88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:JA dziś byłam na usg. Moje endo przed owu 6,5 mm i powiedział ze okej. Czytałam ze przy clo jest słabe często ale gin mówił ze moje nie jest jescze żeby brać estrogeny. Ale vo lekarz to inna opinia. Ostatnio po owu mialam 1cm endo terax przypuszczam że będzie słabsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 19:34
-
Bluberry wrote:u mnie jest 31 dc, mam 30 dniowe i regularne ale @ jeszcze nie ma od wczoraj lekkie bóle okresowe ustały, nie wiem może to już kwestia czasu zanim @ przyjdzie, ale jak przyglądam się testowi jakbym wzrokiem miała wyczarować tą drugą kreskę to widzę cień cienia, czekam na męża niech sam obiektywnie zobaczy, jak do jutra nie przyjdzie @ zrobię ostatni raz test... co sądzicie robić betę? w poprzednich ciążach widoczny pozytywny test wychodził mi jeszcze przed @ może to kwestia testów, kupiłam zwykłe marketówki...sama nie wiem chyba się nakręciłam nie potrzebnie.
Ja tez sie zastanawiam kiedy isc na bete... dzis powinna przyjsc @ a jej nie ma, czuje sie inaczej nie liczac ze wszystkich bym rozszarpala naokolo ale chce mi sie bardzooo spac.... jutro zrobie test sikany i jak bedzie cien cienia to bede dzwonic do gina o przepisanie duphastonu bo ja dopiero 10dpo a najwyzej wwynajmij czwartek pojde na beteBluberry lubi tę wiadomość
Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Mój najmłodszy też nie jest myślę że mógłby rywalizować :p
Moja poprzednia ciąża jest z bzykania co około 3 dni :p myśle że to raczej bez znaczenia
Tak pomijając temat testowań i ciąż. Znacie jakiś fajny internetowy sklepik z sukienkami? Na zalando nie ma mojego rozmiaru z żadbej co mi się podoba potrzebuję na wesele lubię takie w stylu lace &beads gora obcisła dół zwiewnyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 21:04
-
katepr wrote:Mój najmłodszy też nie jest :p
Moja poprzednia ciąża jest z bzykania co około 3 dni :p myśle że to raczej bez znaczenia
To ja zostaje przy testowaniu 16, 15 pracuje a w pracy tak średnio mi sie widzi sikać na test hahah
Tak pomijając temat testowań i ciąż. Znacie jakiś fajny internetowy sklepik z sukienkami? Na zalando nie ma mojego rozmiaru z żadbej co mi się podoba potrzebuję na wesele lubię takie w stylu lace &beads gora obcisła dół zwiewny
Lou ma przepiękne sukienki -
nick nieaktualny