Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:Wiecie co, po nastawieniu już nic nie bolało... więc dziś na pełnych obrotach w pracy
Fajnie, że maj tak pięknie się zaczyna.
Dobra lecę oglądać Przyjaciółki, bo je uwielbiam Miłej nocki drogie Panie -
nick nieaktualnyWisz co ja pracuję w szkole i muszę trzymać L4 na chore gardło Uczę w 2 klasie podstawówki więc te dzieciaki już napiszą na tablicy pod moje dyktando a opiekowały się mną cudnie dziś
AJA_S, wszamanka, MamaNl, Meginka, Krokodylica, karolinams lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:dziewczyny, które zaciążyły możecie mi powiedzieć jakie poczułyście objawy? jeśli ból piersi to jaki on był? jakie jeszcze objawy? co czułyście?
poza tym lekkie pobolewania jak na @, ciągnięcia w pachwinach
reszta objawów dopiero po terminie @ -
Dzień doberek! U mnie dziś koniec @. Lada chwila bierzemy się do roboty. Dziewczyny do których przyszła ta czerwona wredota- przykro mi idę spać bo dopiero wróciłam z pracy po nocy. Pa
Krokodylica lubi tę wiadomość
03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
ej, wiecie co, oszaleję z tymi cyckami. wczoraj nie mogłam się do nich dotknąć a dziś nic. normalne są. nie chciałabym, żeby scenariusz znów się powtórzył. zawsze jak mam pms i bolące cycki i kiedy przed terminem @ przestają boleć to już wiem, że nic z tego. a testuję dopiero za 6 dni !!początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Cześć dziewczyny, przyłączam się do majowego testowania Co prawda moja @ wypada dopiero na 28.05, ale już teraz chciałabym do Was dołączyć
To mój 4 cykl starań, w poprzednim miałam wszystkie symptomy- no wszyyystkie i @ przyszła oczywiście z opóźnieniem.
Zatem witam się i za wszystkie trzymam kciuki :* Abyście zobaczyły w tym msc 2 kreski1 ciąża-w 1cs- 11tc [*]
staramy się od 2.2017
trombofilia wrodzona i mutacja MTHFR -
Hej dziewczyny,
Na początku powiem, że od 2 lat się nie staram, odpuściłam sobie już dawno myśl o drugim dziecku, ale w tym cyklu @ zaczęła się spóźniać (chociaż kiedyś było to na porządku dziennym - długo walczyłam z prolaktyną przed pierwszą ciążą - i też syn powstał wtedy, kiedy już odpuściłam dawno leczenie). Wczoraj z popołudniowego moczu zrobiłam test i był cień cienia cienia:
https://images82.fotosik.pl/549/336b32594f221ff6gen.jpg
A dziś z porannego jest tak:
https://images81.fotosik.pl/550/6a3935258c93bd78med.jpg
Zwidy? Sama już nie wiem. -
nick nieaktualny
-
Ojej, aż mnie zimne poty oblały..
Powiem tak, ku pokrzepieniu serc
Tak jak w skrócie pisałam wczesniej, mialam hiperprolaktynemie, totalne klopoty z owulacja, podejrzewali PCOS (chociaż i dziś są na to lepsze sposoby niz tabletki) a mam dziś 10-letniego syna. Parę lat temu, może ze 3-4 byłam wierną forumowiczką tutaj, śledziłam losy wielu dziewczyn i powiem tak: Każda z Was się doczeka, życzę Wam żeby nie trwało to długo, oby to JUŻ Niech MAJ pomimo pogody za oknem się zazieleni -
Widzę, że niektóre z Was już naprawdę długo czekają na dwie kreseczki, podziwiam Was za wytrwałość i cierpliwość.
Czuję się zrezygnowana i coraz bardziej zmęczona psychicznie. W pierwszą ciążę zaszłam natychmiast, bez żadnego problemu, a kiedy po stracie potrzebuję jej jak powietrza, to nie wychodzi1 ciąża-w 1cs- 11tc [*]
staramy się od 2.2017
trombofilia wrodzona i mutacja MTHFR