Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza_22 wrote:Dziewczyny tule
No co tu się wyprawia? Gdzie zielina fala kropek?
no poczekaj, dopiero początek maja, i tak już parę jest a tym co nie udało się z początkiem maja, może załapią się na końcówkępoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualnyamarta wrote:Hej dziewczyny,
Na początku powiem, że od 2 lat się nie staram, odpuściłam sobie już dawno myśl o drugim dziecku, ale w tym cyklu @ zaczęła się spóźniać (chociaż kiedyś było to na porządku dziennym - długo walczyłam z prolaktyną przed pierwszą ciążą - i też syn powstał wtedy, kiedy już odpuściłam dawno leczenie). Wczoraj z popołudniowego moczu zrobiłam test i był cień cienia cienia:
https://images82.fotosik.pl/549/336b32594f221ff6gen.jpg
A dziś z porannego jest tak:
https://images81.fotosik.pl/550/6a3935258c93bd78med.jpg
Zwidy? Sama już nie wiem. -
Tez myślę że to za sprawą silnego pragnienia bycia mama, ja już wiele razy miałam dość jednak jak się ma poważne problemy zdrowotne to nie mozna po prostu odpuścić! !! Uważam ze takie teksty to dla dziewczyn u których nie ma żadnych problemów i dopiero zaczynaja starania i jest kwestia krótkiego czasu jak zajda. Sorry ale działa ten tekst na mnie jak płachta na byka!!!
AJA_S, wszamanka, Marlena88, miśka1987 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, wszystkim zaciążonym gratuluję, a tym, do których przyszła @ życzę owocnego następnego cyklu
1 maja 11dpo zobaczyłam cień na teście, wczoraj, 14dpo beta 259.70mlU/ml. Bardzo się cieszę, ale jestem po 2 stratach, więc też bardzo się boję.
Proszę Cię Floreczka o tego pięknego, zielonego plusika na naszej liścieAJA_S, kate88:), Meginka, Paula_29, MamaNl lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Dziewczyny, wszystkim zaciążonym gratuluję, a tym, do których przyszła @ życzę owocnego następnego cyklu
1 maja 11dpo zobaczyłam cień na teście, wczoraj, 14dpo beta 259.70mlU/ml. Bardzo się cieszę, ale jestem po 2 stratach, więc też bardzo się boję.
Proszę Cię Floreczka o tego pięknego, zielonego plusika na naszej liścieemerald_m lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
emerald_m wrote:Dziewczyny, wszystkim zaciążonym gratuluję, a tym, do których przyszła @ życzę owocnego następnego cyklu
Proszę Cię Floreczka o tego pięknego, zielonego plusika na naszej liścieemerald_m lubi tę wiadomość
-
Proszę Cię Floreczka o tego pięknego, zielonego plusika na naszej liście
pamiętam cie z innych wątków, bardzo się ciesze i gratuluję, trzymam kciuki jeśli można zapytać to udało się z pomocą medyczna czy naturalnie ?emerald_m lubi tę wiadomość
-
Amarta trzymam kciuki za betę i zycze wszystkiego dobrego!! Powtarzam raz jeszcze jednak nie ma odpuszczenia jak trzeba latać co miesiąc na monitoring i brać tabletki, zastrzyki itd gdzie tu miejsce na luz psychiczny ?pomiędzy nawracająca endomenda a przeciwciałami?! Wiem Że Nie Macie złych intencji tylko n i e wiecie o czym mówicie.
AJA_S lubi tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:Amarta trzymam kciuki za betę i zycze wszystkiego dobrego!! Powtarzam raz jeszcze jednak nie ma odpuszczenia jak trzeba latać co miesiąc na monitoring i brać tabletki, zastrzyki itd gdzie tu miejsce na luz psychiczny ?pomiędzy nawracająca endomenda a przeciwciałami?! Wiem Że Nie Macie złych intencji tylko n i e wiecie o czym mówicie.
AJA_S, srebrzysta lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;