Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
monia10291 wrote:Hmm to chyba i ja to zbadam na własną rękę
Monia napiszecie dokładnie jak nazywa die ta choroba i jakie badania się robi ? Rozumiem że z krwi ? Chce giną o wszystko we wtorek wyprać bo idę bo przy Posiew id wykryli u mnie bakterie więc Hsg musi poczekać. Chcę jeszcze zrobić przeciwciala na plemniki czy jak to się tam nazywa . Rozumiem zd i tutaj chyba wymazać się robi -
nick nieaktualny
-
Mi przed laparo wykryli coli. Dostałam antybiotyk dopochwowo na 7 dni i zaraz jak się skończyło zrobili mi laparo z histeroskopią. Także to nic poważnego. E coli często się pojawia bo taka okolica. A te badanie to z krwi przeciwciała przeciwplemnikowe chodzi ja się za bardzo nie znam03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:k91 ten lek to Zentel. W opakowaniu jest tylko 1 tabletka i taka jest zalecana dawka
Kilka dni temu też zaopatrzyłam się w lek na odrobaczanie i byłam ciekawa czy mamy taki sam, ale jednak nie. Ja kupiłam Pyrantelum w zawiesinie, bo jest bez recepty.65cs, 30 lat -
Trochę niepewnie, ale zgłaszam betę 53.
kinga1185, AJA_S, k91, wszamanka, Paula_29, aria40, kate88:), monia10291, insulinka, Auricomka, Selina, Meginka, Ewi28, nadzieja73, kaka470, BitterSweetSymphony, Taliana85, srebrzysta, karolinams, MamaNl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny