Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!!!
Cieszę się waszym szczęsciem!!!! Żeby wszystko było OK!
Dziewczyny z @- NIE MARTWIMY SIĘ, DZIAŁAMY DALEJ.
We wtorek idę na monitorowanie w 11 dniu cyklu. Ile powinien mieć ten cały pęcherzyk w tymże czasie przy cyklach 30 dniowych?
Będę testować dopiero 29 maja, niestety jestem jakaś nieprzytomna i źle podałam termin spodziewanej @.
Jeśli to nie problem proszę o przepisanie na 29 V.
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
miśka1987 wrote:Oglądam "sekrety lekarzy" i się zdołowałam. Moje cycki nie są jak kiedyś za 10 lat na 40 ur chce nowe! Do tego czasu urodzę 2-ke i się naprawię!
Mój mąż ma zwyczaj "tworzenia świnek na 5-ki" i kazałam mu jutro założyć jedna na cycki nowemeggi90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Malinowaemi przykro mi bardzo tulę
Ja już jutro o 18 mam hsg szczerze, jestem podekscytowana jakoś się nie boję a cieszę. Dam znać wieczorem jak było
Selina, ja się bałąm a okazało się, że strach ma wielkie oczy dobrze że masz takie podejście a nie jak ja, trzęsłam portkami wszystko się wyjaśni i będziecie dalej działać. powodzeniaSelina lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
u mnie dziś 23dc. nic ciekawego się nie dzieje. cycki bolą trochę mniej, a tempki i tak nie mierzę bo mnie to tylko wkurza. nie chcę się nakręcać ale zawsze przed terminem emocje biorą górę. muszę jeszcze poczekać z dwa dni co najmniej.
pozdrawiampoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
Srebrzysta moja gin twierdzi, że immunologia jest tak zmienna, że w badaniach może nic nie wyjść a problem jednak jakoś jest. Może po pozytywnym teście zwiększy dawkę a może Twoje wyniki są tylko trochę ponad normę i dlatego taka dawka.
-
Selina trzymam kciuki. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
U mnie dzwien rzeczy się dzieją. W poprzednim cyklu owu raczej nie było. Okres to raczej pamienie jakieś. Śluz zaczął mnie zalewać w 5 dc a w 8 i 9 to już jakaś masakra była. I też w 9dc ból jak na owu. Temp nie mierze, bo w nocy biegam do wc, ale czuje, że jest wysoka, bo ciągle mi gorąco czyli tak jak zawsze po owu. Czy to możliwe żeby była 9 dc. Zazwyczaj mam w 18-20 dc... Z każdym kolejnym cyklem co raz mniej ogarniam mój organizm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 09:14
Selina lubi tę wiadomość
-
Marlena88 wrote:u mnie dziś 23dc. nic ciekawego się nie dzieje. cycki bolą trochę mniej, a tempki i tak nie mierzę bo mnie to tylko wkurza. nie chcę się nakręcać ale zawsze przed terminem emocje biorą górę. muszę jeszcze poczekać z dwa dni co najmniej.
pozdrawiamMarlena88 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! U mnie dziś 9dc. Śluz płodny także działamy. W tym cyklu metoda co drugi dzień. Trzeba dać się zregenerować nasionkom
AJA_S lubi tę wiadomość
03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
Meginka wrote:U mnie też dziś 23 dc i też w sumie nic ciekawego ale czekam cierpliwie i testuję w pon za tydzień czyli dzień po terminie @. To będzie pierwszy cykl od dawna w którym się powstrzymam i nie będę się wyrywać przed @. Co Bóg da to będzie
czyli wychodzi na to, że masz dłuższe cykle, bo myślałam, że będziemy razem testować u mnie kiedyś było tak, że czekałam do @, nawet jak się spóźniała to nie robiłam testu, tylko w ostateczności jak już wiedziałąm że coś może być na rzeczy. ale ostatnio robię prawie co miesiąc, bo to trochę wciągające nawet jest u mnie @ wypada w środę, ale też postaram się nie wyprzedzać faktów
trzymam kciukipoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Meginka wrote:O matko dziewczyny ależ jestem "zmęczona". Balowałam całą noc do białego rana na panienskim. Było super ale teraz..... No ale przecież to było ostatnie moje picie w tym roku mam nadzieję
KTOSIOWA-GRATULUACJE
CALZA - ja też taka jadowita żmija, aż sama na siebie zła jestem
K01 czekam z niecierpliwością na twoje testyMeginka, K01 lubią tę wiadomość