Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna wrote:Srebrzysta moja gin twierdzi, że immunologia jest tak zmienna, że w badaniach może nic nie wyjść a problem jednak jakoś jest. Może po pozytywnym teście zwiększy dawkę a może Twoje wyniki są tylko trochę ponad normę i dlatego taka dawka.
no własnie wyniki, nie troche tylko sporo ponad norme , zastanawiam się czy nie lepiej iść gdzies do imunologa, chociaż nie wiem czy jest sens kase wydawac bo leczy się to tylko Enkortonem tylko różnymi dawkami. szkoda że mi wczesniej gin profilaktycznie tego nie przepisał jak mu mówiłam że jestem takiem alergikiem a to sa zaburzenia imunologiczne...! -
Sarrrra wrote:Ja mam tak samo
Mam taki inny sluz niż zawsze przed okresem. Taki kremowy ale lekko płynny. Piersi też czuje ale boję się mówić o tym głośno bi bije się rozczarowania. Szyjka też zamknięta ale też daje rade ja dostać i sprawdzić więc to chyba nisko. Bo jak jest wysoko to ciężko dostać? Nie umiem badać tej szyjki. Betę robiła w 8-9dniu po owu u była negatywna. Proszę miałam wysokiego więc to daje mu nadzieję. Czekam na termin miesiączki
wiesz, ja to nawet nie marze że to ciąża ( wiem jakie są szanse...) bardziej sie boje ze znow jakies dziadostwo, ale torbiel raczej odpada bo byłam na usg i pecherzyk pękł, a ból krzyża dziś dalej dokucza i to pożądnie daje popalićOchyAchy lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Dziękuję bardzo dziewczyny Wasze słowa naprawdę dużo dają!
Powodzenia dla tych, którym nadciągnęły dni płodne niech moc będzie z Wami!
Raczej niech NOC będzie z Wami hihihhhiiiisrebrzysta, Selina, AJA_S, Bimbo lubią tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
chyba zaczynam tracić nadzieję na powodzenie w tym cyklu. jeszcze wczoraj czułam ból piersi, dziś powróciły do normalności. raczej jakby się udało, nie przestałyby mnie boleć a wręcz przeciwnie znów nic z tego, czuję topoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
nick nieaktualnyMarlena! Bo jak Cię zdzielę! Tylko pozytywne myślenie ma być ;> wizualizujemy zapłodnienie i czekamy na dobre wieści nie inaczej. Kochana wiem że to ciężkie, ale nie nasłuchuj każdego odgłosu organizmu, nie każda dziewczyna na dzień dobry ma ból piersi (nawet jeśli był i minął). Testujesz w połowie maja?
Btw niech noc i moc będzie z Wami ale w dzień też! Ja tam często lubię z rana huehue ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 12:58
AJA_S, Meginka, k91 lubią tę wiadomość
-
Selina wrote:Marlena! Bo jak Cię zdzielę! Tylko pozytywne myślenie ma być ;> wizualizujemy zapłodnienie i czekamy na dobre wieści nie inaczej. Kochana wiem że to ciężkie, ale nie nasłuchuj każdego odgłosu organizmu, nie każda dziewczyna na dzień dobry ma ból piersi (nawet jeśli był i minął). Testujesz w połowie maja?
Btw niech noc i moc będzie z Wami ale w dzień też! Ja tam często lubię z rana huehue ;]
no w sumie gdybyś nie była tak daleko to faktycznie mogłabyś mnie zdzielić ale wiesz jak to jest przed okresem jak się człowiek stresuje czy to już czy znowu kolejny długi miesiąc oczekiwania. dziś 23dc, teoretycznie
@ w środę 10 maja czyli tuż tuż, ale test zaplanowałam na 11 maja, żeby nie wyprzedzać faktów.
w ogóle to powinni mi odciąć neta na tydzień przed @, żebym nie siedziała i głupot nie wyczytywała.początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
no ja to w dzień w sumie wolę, więc najczęściej korzystamy w weekendy dobrze, że mam już rolety
Selina, AJA_S lubią tę wiadomość
Co dalej???
-
no trudno jak się teraz nie uda to może będzie powrót do ciężkiego kalibru (czyt. CLO)początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
ja od cp nie mam wogóle żadnych objawów przedokresowych (wcześniej miałam ból piersi na kilka dni przed) więc ogólnie teraz brak jakichkolwiek objawów tak właściwie (oprócz przerywanego snu w nocy ale równie dobrze może to byc od np. dusznego pomieszczenia
karolinams (jeśli @ nie pojawi się wterminie tzn w sobotę to testuję w poniedziałek)karolinams lubi tę wiadomość
-
Selina, no dobra, pacnij mnie, zasłużyłam bo dalej w necie siedzę. to jest silniejsze ode mnie
Selina lubi tę wiadomość
Co dalej???
-
K01 wrote:ja od cp nie mam wogóle żadnych objawów przedokresowych (wcześniej miałam ból piersi na kilka dni przed) więc ogólnie teraz brak jakichkolwiek objawów tak właściwie (oprócz przerywanego snu w nocy ale równie dobrze może to byc od np. dusznego pomieszczenia
karolinams (jeśli @ nie pojawi się wterminie tzn w sobotę to testuję w poniedziałek) -
AJA_S, no wiem, wiem, że nie powinnam, no postaram się już nie. chciałabym po prostu, żeby ten cykl okazał się w końcu szczęśliwy.
I CHCIAŁABYM JUŻ O TYM WIEDZIEĆ
cierpliwość nie jest moją najlepszą stronąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 13:56
Co dalej???
-
Marlena88 wrote:AJA_S, no wiem, wiem, że nie powinnam, no postaram się już nie. chciałabym po prostu, żeby ten cykl okazał się w końcu szczęśliwy.
I CHCIAŁABYM JUŻ O TYM WIEDZIEĆ
cierpliwość nie jest moją najlepszą stroną
Moją też, ale wiem po sobie że to wcale nie pomaga... Ba nawet pogarsza sytuację
Wrzuć na luz17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyMarlena poczuj się pacnięta! Zajmij głowę czymś innym.
Ja mam dziś dzień wolny i zanim pójdę na badanie, to pogoogluje chyba za lokum na urlop Wymyśliłam, że pojedziemy nad Roztocze (wschód Polski, okolice Lublina i Zamościa). Jest tam piękne jeziorko podobno, zielone tereny, park narodowy i ogólnie cisza i spokój, której mi baaaardzo potrzeba
Wy macie już jakieś plany wakacyjne? -
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:A ja umieram złapałem jakaś jelitowka i w dwie strony leci buuuuu03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
Selina, u nas w tym roku wakacje w Polsce, ale jako takich planów nie ma jeszcze. jakoś nigdy nie planujemy zawczasu. w zeszłym roku wyjazd za granicę, a nawet nie za bardzo mieliśmy sprecyzowanej daty wyjazdu, jedynie destynacja była znana
Miśka1987, a Ciebie co tam ścisnęło?? współczujępoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???