Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selina w widełkach się mieszczę dla 5 tygodnia, a jestem w 4, ale nie zamierzam się na razie martwić, a może będę miała farta i mój utracony aniołek również do mnie wróci i będą bliźniaki
trochę mnie to przeraża, ale kiedyś się zastanawiałam jak to jest mieć bliźniaki, może się przekonam, albo urodzę po prostu sporą kluskę
Selina, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widze, ze maj owocuje
oby tak dalej 
Gratuluje kolejnych fasolek rosnijcie zdrowo
akacjowa lubi tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
👼02.2015 & 👼06.2016
👶💜 33tc - 19.12.2017
Starania od 2024 (PCOS, problemy genetyczne)
04.2025r - początek cykli stymulowanych (bardzo duże dawki leków a i tak brak owulacji)
08.2025r - stymulacja IVF - czas start
15.08 - punkcja (pobrano 18 kompleksów COC)
16.08 - udało zapłodnić się 8 komórek
20.08 - transfer zarodka 4AB 🍀
Rośnij w siłę Kropku 🍀
27.08 - ⏸️ (bladzioszek)
28.08 - 6.5 mIU/ml 🩸
30.08 - 3,3 mIU/mL 🩸 💔
09.2025 - przygotowanie do II transferu
10.2025 - torbiel. Wstrzymanie starań dopóki torbiel się nie wchłonie.
12.2025 - kontrol u gina czy wchłoneła się torbiel
4 ❄️❄️❄️❄️
W moim sercu jest miejsce, które czeka – pełne miłości, wiary i cichej modlitwy o jeszcze jedno małe życie. -
nick nieaktualny
-
Słuchajcie a ja się złamałam i zrobiłam test owulacyjny choć obiecałam sobie ze go nie zrobię ale śluz było bardzo mokro i inne miałam pod płodne od 8dc dziś 12dc i taki test owu...śluzu prawie zero wiecie biorę Ovarin od pewnego czasu i ciagle poznaje swój organizm na nowo ....

Jak wkleić tu foto ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 23:09
-
Ale jednak w Twoim przypadku sie nie udalo, i to juz nie jest pocieszające niestety...Hopeless wrote:U mnie od maja 2016 tylko jeden cykl bez ovu. Nie zawsze jajniki działają na przemian nawet jeśli boli raz jeden raz drugi
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.

tsh się nie przejmuj za bardzo, wszystko będzie dobrze