X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe testowanie 2017
Odpowiedz

Majowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świnka czyli ból w okolicy pępka a raczej pod nim to dobry zwiastun ciążuni ?! Boże żeby to była prawda !!

17.11.17-poronienie całkowite
  • WhyMe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki swinkaminka narazie bede brala jedna dziennie.
    Aja Ja mam taki klujaco piekacy Bol pulsacyjny. Raz jest raz nie :)
    Trzymam mocno kciuki!❤️

w57vleb4iew7v2qt.png
    rwgqw167u9doupb1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona i WhyMe GRATULACJE! :) <3

WhyMe lubi tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WhyMe wrote:
    Dzieki swinkaminka narazie bede brala jedna dziennie.
    Aja Ja mam taki klujaco piekacy Bol pulsacyjny. Raz jest raz nie :)
    Trzymam mocno kciuki!❤️
    Tak jakby czymś ciepłym naciskali pod pępkiem?
    A jeszcze jedno...
    Swędzi mnie prawa brodawka wokół sutka, wczoraj to myślałam że się wściekne dziś nieco lżej...
    Czy to nie dziwne w 10dpo?

• welonka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nic nie czuje :( jedyne co to boli mnie tylko prawa piers, chyba znowu przyjdzie ta wredna @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 18:11

age.png
  • WhyMe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Tak jakby czymś ciepłym naciskali pod pępkiem?
    A jeszcze jedno...
    Swędzi mnie prawa brodawka wokół sutka, wczoraj to myślałam że się wściekne dziś nieco lżej...
    Czy to nie dziwne w 10dpo?
    Tak dokladnie jakby czyms cieplym naciskali od srodka.
    Mnie piersi wgl nie bola teraz ale w pierwszej surly byly wrazliwe mialam niebieske zylki i swedzialy tez.
    Bardzo dobre zanki!! Zaciskam! ❤️
    Selina dziekuje :)

w57vleb4iew7v2qt.png
    rwgqw167u9doupb1.png
  • ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S u mnie było :) pamiętam jak wracałam tramwajem w pracy i poczułam pierwsze takie "bóle" nawet wpisałam je sobie jako objaw :) testy wyszły negatywnie a ja miałam przeczucie że jeszcze zbyt wcześnie na nie :) Tak więc trzymam kciuki by u Ciebie też tak było :) jeszcze dzień - dwa i możesz testować :) ja już bym pewnie testowała, ale ja z tych niecierpliwych jestem :)

Katiś pamiętałam że w czwartek robiłaś i sobie "domyśliłam" że powtarzasz po 48 godzinach :)

u mnie wyników nadal brak, pewnie dostanę je dopiero w poniedziałek, gdy pójdę na drugie pobranie :(

3jvzx1hp5ghrc9im.png
  • WhyMe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ŚwinkaMinka wrote:
    AJA_S u mnie było :) pamiętam jak wracałam tramwajem w pracy i poczułam pierwsze takie "bóle" nawet wpisałam je sobie jako objaw :) testy wyszły negatywnie a ja miałam przeczucie że jeszcze zbyt wcześnie na nie :) Tak więc trzymam kciuki by u Ciebie też tak było :) jeszcze dzień - dwa i możesz testować :) ja już bym pewnie testowała, ale ja z tych niecierpliwych jestem :)

Katiś pamiętałam że w czwartek robiłaś i sobie "domyśliłam" że powtarzasz po 48 godzinach :)

u mnie wyników nadal brak, pewnie dostanę je dopiero w poniedziałek, gdy pójdę na drugie pobranie :(
    Ojej to pewnie sie nie cierpliwisz... bedize dobrze:*
    A Ja znowu kompletnie nie wiem jak mam liczyc ta ciaze, dowiedzialam sie o niej w 43dc wczesniej testy nie wychodzily.

w57vleb4iew7v2qt.png
    rwgqw167u9doupb1.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z przeczuciem (i snami) mam doczynienia od Wielkanocy ;)
    A nie zatestuje wcześniej niż 26 ;) zawsze może być tak że coś jednak poszło nie tak :P
    Ale tyle już wyczekałam, że te 6dni to nie problem ;)

Świnka to gdzie robiłaś wyniki że jeszcze ich nie ma? Czy oni nie rozumieją że dla nas to kwestia być albo nie być?!

• kaka470 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate88:) wrote:
    Mam wyniki dzisiejszej bety : 308,54 :) przyrost 254% ;)
    Gratuluję tak bardzo się cieszę

kate88:) lubi tę wiadomość

30.11.2015 <3 Laurka ,16.02.2017 Anołek 6tc[*], 01.01.2018<3 Tomuś

201511304980.png

201801011678.png
  • justysia 90 Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super , że tyle zaciazonych jest i mam nadzieje , ze do końca będzie jeszcze więcej zielonych biedronek

w4sqyx8dsyrtvfv4.png
    f2wlj44jqs19ewji.png
    8708a133b2b2fe6a61fa7fed8b65a2a6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welonka wrote:
    A ja nic nie czuje :( jedyne co to boli mnie tylko prawa piers, chyba znowu przyjdzie ta wredna @
    Mam to samo! Boli mnie dziś prawa pierś zwłaszcza jak szybko idę, albo biegnę (rano leciałam na tramwajkę i myślałam, że się wścieknę). Oczywiście zaczęłam wiązać to z tym, że owu miałam z prawego jajnika, ale pewnie to nie jest z tym związane
    Proga chyba mam wysokiego (dziś 5dpo), bo apetyt mam za dwóch, we wtorek go zbadam

welonka lubi tę wiadomość

• ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam pakiet w medicover, krew oddałam około 9.00, kobitka powiedziała by wieczorem sprawdzić czy są wyniki, tak więc sprawdzam już od 16 :( i nic :(

3jvzx1hp5ghrc9im.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ŚwinkaMinka wrote:
    ja mam pakiet w medicover, krew oddałam około 9.00, kobitka powiedziała by wieczorem sprawdzić czy są wyniki, tak więc sprawdzam już od 16 :( i nic :(
    Wieczorem równie dobrze może być za godzinę :) 16ta do 18tej to popołudnie (przynajmniej wg.mnie :P )

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może po 21 będą, mi tak w diagnostyce numer wywineli ;P

• welonka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Mam to samo! Boli mnie dziś prawa pierś zwłaszcza jak szybko idę, albo biegnę (rano leciałam na tramwajkę i myślałam, że się wścieknę). Oczywiście zaczęłam wiązać to z tym, że owu miałam z prawego jajnika, ale pewnie to nie jest z tym związane
    Proga chyba mam wysokiego (dziś 5dpo), bo apetyt mam za dwóch, we wtorek go zbadam

O to u nas bardzo podobnie 7/8dpo apetyt od wczoraj duży i ta prawa pierś,u mnie to skutki dupastonu apetyt zawsze mam przed@ a piersi raz bola raz nie .

Selina lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonka ja dziś w resto jak byliśmy na obiedzie zjadłam swój i za męża kończyłam, bo on już nie mógł... wyciągnęłam jeszcze szarlotkę z lodami i dopiero się najadłam. Niecałe 2h temu jeszcze spaghetti robiłam i też jeszcze czymś słodkim bym dopchała ;) a dodam, że jestem przecinek

• calza Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Może po 21 będą, mi tak w diagnostyce numer wywineli ;P
    Ja też Diagnostyka, pobranie miałam o 12:25, wyniki o 23:08...

mjvyi09k1yghelay.png
  • ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam - jest wynik - po 20 aktualizowali serwer :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 20:41

3jvzx1hp5ghrc9im.png
  • ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój wynik to 1412 mIU/ml :) tsh 2,86 :( w poniedziałek mam endo więc pewnie zwiększy mi dawkę leków

kate88:), Selina, AJA_S, kaka470 lubią tę wiadomość

3jvzx1hp5ghrc9im.png
‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ