Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WhyMe wrote:Dzieki swinkaminka narazie bede brala jedna dziennie.
Aja Ja mam taki klujaco piekacy Bol pulsacyjny. Raz jest raz nie
Trzymam mocno kciuki!❤️
A jeszcze jedno...
Swędzi mnie prawa brodawka wokół sutka, wczoraj to myślałam że się wściekne dziś nieco lżej...
Czy to nie dziwne w 10dpo?17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Tak jakby czymś ciepłym naciskali pod pępkiem?
A jeszcze jedno...
Swędzi mnie prawa brodawka wokół sutka, wczoraj to myślałam że się wściekne dziś nieco lżej...
Czy to nie dziwne w 10dpo?
Mnie piersi wgl nie bola teraz ale w pierwszej surly byly wrazliwe mialam niebieske zylki i swedzialy tez.
Bardzo dobre zanki!! Zaciskam! ❤️
Selina dziekuje -
AJA_S u mnie było pamiętam jak wracałam tramwajem w pracy i poczułam pierwsze takie "bóle" nawet wpisałam je sobie jako objaw testy wyszły negatywnie a ja miałam przeczucie że jeszcze zbyt wcześnie na nie Tak więc trzymam kciuki by u Ciebie też tak było jeszcze dzień - dwa i możesz testować ja już bym pewnie testowała, ale ja z tych niecierpliwych jestem
Katiś pamiętałam że w czwartek robiłaś i sobie "domyśliłam" że powtarzasz po 48 godzinach
u mnie wyników nadal brak, pewnie dostanę je dopiero w poniedziałek, gdy pójdę na drugie pobranie -
ŚwinkaMinka wrote:AJA_S u mnie było pamiętam jak wracałam tramwajem w pracy i poczułam pierwsze takie "bóle" nawet wpisałam je sobie jako objaw testy wyszły negatywnie a ja miałam przeczucie że jeszcze zbyt wcześnie na nie Tak więc trzymam kciuki by u Ciebie też tak było jeszcze dzień - dwa i możesz testować ja już bym pewnie testowała, ale ja z tych niecierpliwych jestem
Katiś pamiętałam że w czwartek robiłaś i sobie "domyśliłam" że powtarzasz po 48 godzinach
u mnie wyników nadal brak, pewnie dostanę je dopiero w poniedziałek, gdy pójdę na drugie pobranie
A Ja znowu kompletnie nie wiem jak mam liczyc ta ciaze, dowiedzialam sie o niej w 43dc wczesniej testy nie wychodzily. -
Z przeczuciem (i snami) mam doczynienia od Wielkanocy
A nie zatestuje wcześniej niż 26 zawsze może być tak że coś jednak poszło nie tak
Ale tyle już wyczekałam, że te 6dni to nie problem
Świnka to gdzie robiłaś wyniki że jeszcze ich nie ma? Czy oni nie rozumieją że dla nas to kwestia być albo nie być?!17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnywelonka wrote:A ja nic nie czuje jedyne co to boli mnie tylko prawa piers, chyba znowu przyjdzie ta wredna @
Proga chyba mam wysokiego (dziś 5dpo), bo apetyt mam za dwóch, we wtorek go zbadamwelonka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚwinkaMinka wrote:ja mam pakiet w medicover, krew oddałam około 9.00, kobitka powiedziała by wieczorem sprawdzić czy są wyniki, tak więc sprawdzam już od 16 i nic
-
Selina wrote:Mam to samo! Boli mnie dziś prawa pierś zwłaszcza jak szybko idę, albo biegnę (rano leciałam na tramwajkę i myślałam, że się wścieknę). Oczywiście zaczęłam wiązać to z tym, że owu miałam z prawego jajnika, ale pewnie to nie jest z tym związane
Proga chyba mam wysokiego (dziś 5dpo), bo apetyt mam za dwóch, we wtorek go zbadam
O to u nas bardzo podobnie 7/8dpo apetyt od wczoraj duży i ta prawa pierś,u mnie to skutki dupastonu apetyt zawsze mam przed@ a piersi raz bola raz nie .Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWelonka ja dziś w resto jak byliśmy na obiedzie zjadłam swój i za męża kończyłam, bo on już nie mógł... wyciągnęłam jeszcze szarlotkę z lodami i dopiero się najadłam. Niecałe 2h temu jeszcze spaghetti robiłam i też jeszcze czymś słodkim bym dopchała a dodam, że jestem przecinek