Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:10
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualnyZosia1111 wrote:Dziewczyny, muszę wam się do czegoś przyznać, nie wytrzymałabym z testowaniem do środy i tak sobie testuje testuje od kilku dni. Dziś chyba coś widzę, albo mam już zwidy...
Co sądzicie? 😊
https://naforum.zapodaj.net/a4f2e62cc1b0.jpg.html
Widzę 😍 gratulacje, no i trzymam kciuki 🤞🤞 -
Vivian wrote:Widzę 😍 gratulacje, no i trzymam kciuki 🤞🤞
Jeszcze się nie cieszę, bo to bardzo wcześnie i może być różnie, skoczę na betę może jutro i w środę, oby było dobrze 😊28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
Ola_45 wrote:Dobra dziewczyny temat testu uwazam juz za niewazny. Badajac szyjke zauwazylam w sluzie nitki zywo czerwonej krwi takze okres sie zacznie dzisiaj badz jutro.
Wlasnie dlatego sie wcale nie nakrecalam
Trzymajcie kciuki za wtorkowa wizyte ❤️ -
Ola_45 wrote:Dobra dziewczyny temat testu uwazam juz za niewazny. Badajac szyjke zauwazylam w sluzie nitki zywo czerwonej krwi takze okres sie zacznie dzisiaj badz jutro.
Trzymajcie kciuki za wtorkowa wizyte ❤️
I jak tym testom wierzyć to nawet cień nie był tylko ładna kreska
Zatem kciuki ✊🤞 za wizytę33l. ♀ ➥PCOS -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:11
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlalala wrote:Ola przykro mi... Ta kreska wydawała się naprawdę mocna.
Jednak sporo nas zostanie na czerwiec, kto się pisze? 😁 U mnie marne szanse ale kto wie... Zostaje z Wami zeby sie cieszyć z kolejnych kreseczek ☺️
Ja zostaje na czerwiec razem z Wami, my w każdym razie odpuszczamy takie faktyczne starania, ja odpuszczam lekarza, za to mąż idzie robić badania. Moze taki miesiąc luzu w tym wszystkim sie przyda, A może uda się właśnie jak wyluzujemy całkowicie, no zobaczymy. -
Któraś z Was będzie prowadziła wątek czerwcowy?😁 ja na pewno tam zawitam chociaż starania na razie odpuszczam ale może coś sie samo zadzieje😜
Maj nie był taki zły, sporo sie nazbierało pozytywów😍 trzymam kciuki i życzę nudnej, zdrowej ciąży dla Was💓
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
KaJa wrote:Któraś z Was będzie prowadziła wątek czerwcowy?😁 ja na pewno tam zawitam chociaż starania na razie odpuszczam ale może coś sie samo zadzieje😜
Maj nie był taki zły, sporo sie nazbierało pozytywów😍 trzymam kciuki i życzę nudnej, zdrowej ciąży dla Was💓
Jeżeli nie będzie innych chętnych lub sprzeciwów to ja z czerwcowym zostanę ale będę go zakładać pewnie w przyszły weekendIzi, Vivian, Pani Miśka, KaJa, Gravity, Marcelq, Dip88, Sendi94, Axon, CestLaVie lubią tę wiadomość
-
Laura25 wrote:Cześć u mnie dzisiaj 8dpo, owulacja się przesunęła. Zatestowalam z głupoty i zobaczyłam jakieś przebicie cienia. https://zapodaj.net/d5357d47f6ca0.jpg.html
Teraz tylko się nakręciłam. Pewnie wiele z was rownież wypatrzyło coś podobnego i ciąży nie było ? Na żywo lepiej widać ale trzeba się przypatrzeć 😊 -
Trzymajcie kciuki za wtorkowa wizyte ❤️Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Ja na czerwiec się piszę, mam nadzieję że owulacja normalnie będzie ☺️
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:11
Dip88 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
Dziewczyny, durnieje.
Zrobiłam dziś dwa testy różne i na dwóch taka sama sytuacja. Od razu na punkcie kontrolnym gruba krecha a po około 30 sekundach pojawiła się druga słabo widoczne kreska która za chwilę zniknęła... Chyba na ciążę nie ma co liczyć.... -
[email protected] wrote:Dziewczyny, durnieje.
Zrobiłam dziś dwa testy różne i na dwóch taka sama sytuacja. Od razu na punkcie kontrolnym gruba krecha a po około 30 sekundach pojawiła się druga słabo widoczne kreska która za chwilę zniknęła... Chyba na ciążę nie ma co liczyć....
Na test zwykle jest napisane, żeby odczytywać po 5 czy 3 minutach a przed tym czasem jeżeli wstępują jakieś zmiany tak jak np to o czym piszesz to żeby nie brać ich pod uwagę. Jeżeli kreska zniknęła i było biało to przykro mi ale negatyw... Ale może jeszcze cos się zdarzy życzę Ci tegoOla_45, Dip88 lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20