Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
A robiłyście może ten test z krwi płytkowy? W aptece ostatnio widziałam i tak myślę, czy to rzeczywiście wcześniej wykazuje ciążę
-
Kaskaes wrote:Dobre miałam wczoraj przeczucie... @przyszla ... Mąż pojechał a badanie nasienia może uda nam się jego wykluczyć i będziemy badać mnie... Już nawet nie jestem załamana czuje taka pustkę
Zła @...
Trzymam kciuki za wyniki męża! Mój też jak pojawi się u mnie @ to w tym miesiącu się sprawdzaKaskaes lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Trochę zazdroszczę planowania przekazania informacji . Ja wiem że jak kiedyś się dowiem to poprostu powiem ale oboje i tak będziemy podchodzić z wielkim dystansem. Niestety czas robi swoje i czasami zabiera radość z takich sytuacji..
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Milkana wrote:A robiłyście może ten test z krwi płytkowy? W aptece ostatnio widziałam i tak myślę, czy to rzeczywiście wcześniej wykazuje ciążę
Też sie chetnie dowiem. Z tego co wiem to ma czułość 25 więc myśle, że jakoś wcześniej nie wykryje niż np 10 z moczu ale też jestem ciekawa24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Morgana wrote:Mam nadzieję, że nie skuszę się próbować wcześniej 😅 7 maja będzie 12-14dpo, więc już musiałoby coś być.
Powiem Ci z mojego osobistego doświadczenia, że ja zapewne testowalabym codziennie bo tak robię od 8 dpo, ale ze względu na zdrowie psychiczne to jednak lepiej poczekać cierpliwie, tylko weź tu czekaj jak każdy dzień może przynieść zmianę ..Izi lubi tę wiadomość
-
Izi wrote:Zła @...
Trzymam kciuki za wyniki męża! Mój też jak pojawi się u mnie @ to w tym miesiącu się sprawdza
A jak u was jest z zapisem bo mój czekał miesiąc czasu... Dzwonił prosił o badanie i go odwlekali bo maja dużo roboty z covidem.. Za 3razem się nie dał i wkoncu go zapisaliIzi lubi tę wiadomość
-
KaJa wrote:Też sie chetnie dowiem. Z tego co wiem to ma czułość 25 więc myśle, że jakoś wcześniej nie wykryje niż np 10 z moczu ale też jestem ciekawa
KaJa lubi tę wiadomość
-
Izi wrote:Zła @...
Trzymam kciuki za wyniki męża! Mój też jak pojawi się u mnie @ to w tym miesiącu się sprawdza
Zróbcie sobie przy tym badanie posiewu na bakterie też bo babka mężowi powiedziała że 80 procent mężczyzn wraca drugi raz i sobie robi jeszcze to badanie, mój w takim wypadku zrobił sobie dwa badania ogólne wynik jutro po 15 a posiewu za tydzieńIzi lubi tę wiadomość
-
Kaskaes wrote:Dobre miałam wczoraj przeczucie... @przyszla ... Mąż pojechał a badanie nasienia może uda nam się jego wykluczyć i będziemy badać mnie... Już nawet nie jestem załamana czuje taka pustkę
Trzymam kciuki za badanie nasienia i przytulamKaskaes lubi tę wiadomość
-
Paulina95 wrote:Staraczki Wspaniałe! 😃
Macie jakiś plan by zrobić niespodziankę dla Taty jak będą u Was ⏸️ kreseczki? ☺️
Jak poprzednio zobaczyłam 2 kreski on był w pracy a mnie nosiło cały dzień co zrobić. Szybko pobiegłam do sklepu i kupiłam słodkie body. Napisałam list „cześć tato” a w nim o tym jak niedługo będzie nas więcej. Położyłam wszystko na łóżku łącznie z testem ciążowym 😊 teraz planuje przy jakimś spacerze całkiem normalnie:)Tuskafka18, Vivian lubią tę wiadomość
-
Kaskaes wrote:Zróbcie sobie przy tym badanie posiewu na bakterie też bo babka mężowi powiedziała że 80 procent mężczyzn wraca drugi raz i sobie robi jeszcze to badanie, mój w takim wypadku zrobił sobie dwa badania ogólne wynik jutro po 15 a posiewu za tydzień
Chcieliśmy posiew od razu ale robią tylko we wtorki i czwartki, a niezbyt jakikolwiek narazie mamy wolny, więc możliwe, że później gdzie indziej będę szukać albo jak jakiś wtorek albo czwartek akurat się uda, że będzie luźniejszy.
Właśnie terminy szybkie są, dzwoniłam w piątek to chcieli na przyszły tydzień zapisać już, a na 22 maja jak chciałam to już wgl bez problemu.
To nawet szybko wynikiKaskaes lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Kaskaes wrote:A jak u was jest z zapisem bo mój czekał miesiąc czasu... Dzwonił prosił o badanie i go odwlekali bo maja dużo roboty z covidem.. Za 3razem się nie dał i wkoncu go zapisali
My po tym cyklu tez idziemy, prywatnie chcemy, ale co do terminów jeszcze się nie orientowałam, mam nadzieje ze nie trzeba będzie długo czekaćKaskaes lubi tę wiadomość
-
Izi wrote:Chcieliśmy posiew od razu ale robią tylko we wtorki i czwartki, a niezbyt jakikolwiek narazie mamy wolny, więc możliwe, że później gdzie indziej będę szukać albo jak jakiś wtorek albo czwartek akurat się uda, że będzie luźniejszy.
Właśnie terminy szybkie są, dzwoniłam w piątek to chcieli na przyszły tydzień zapisać już, a na 22 maja jak chciałam to już wgl bez problemu.
To nawet szybko wyniki
O to dobrze bo to czekanie jest dołujące -
A ja dziś już zła chodzę, niby owu ma być max dzisiaj, jajnik coś tam od kilku dni ćmi, ale nastawiłam się, że może rano już wstanę z bólem owulacyjnym, a tu dalej nic 🤦🏼♀️ Jestem wkurzona na ten cykl i mam dziwne przeczucia co do niego i czuję, że nic z tego nie będzie 🤷🏻♀️ A wizyty już teraz na sprawdzenie czy pękł nie będę mieć, jedynie proga 7dpo mam sprawdzić 🙄
A owulaki już 3 dzień to samo, no tak jeszcze nie miałam 😡
-
nick nieaktualnyHejka. U mnie już 27dc, ciekawe jak długi będzie ten cykl. Olałam już w tym cyklu obserwacje, zacznę od nowa się obserwować w następnym cyklu ale już tka pro zdrowotnie, bo od następnego cyklu koniec starań.
Jutro zaczynam pracę, stresuję się. 🤭Izi lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Hejka. U mnie już 27dc, ciekawe jak długi będzie ten cykl. Olałam już w tym cyklu obserwacje, zacznę od nowa się obserwować w następnym cyklu ale już tka pro zdrowotnie, bo od następnego cyklu koniec starań.
Jutro zaczynam pracę, stresuję się. 🤭
Powodzenia !!!Izi lubi tę wiadomość
-
Robiłam dziś test innej firmy i bielutki, teoretycznie dziś jest 10 dpo więc spróbuję za kilka dni albo @ przyjdzie wcześniej👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez