Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja ma majowych. Troche sie nieodzywalam bo zamieszanie komunijne mamy. U mnie okres spoznia sie 2 dzien ( jednak mysle ze to przez stres wziazany z komuniami czy bedzie mozna zrobic przyjecie itp) nie czuje sie ani ciazowo ani przedokresowo. Poczekam pare dni i jak nie pojawi sie malpiszon to zrobie test
KaJa, Iskra444, Dip88, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Melduje się po wizycie. Ogółem wszystko ok, wszystko ładnie się oczyściło i jeszcze dzisiaj, max. jutro będzie podobno piękna owulacja, endometrium 8 mm. Kolejna wizyta 20 maja, ale już z moją gin prowadzącą, bo ta była od ciąży, a tymczasem 7dpo mam jeszcze sprawdzić progesteron.
Iskra444, Morgana, Sendi94, Vivian, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Melduje się po wizycie. Ogółem wszystko ok, wszystko ładnie się oczyściło i jeszcze dzisiaj, max. jutro będzie podobno piękna owulacja, endometrium 8 mm. Kolejna wizyta 20 maja, ale już z moją gin prowadzącą, bo ta była od ciąży, a tymczasem 7dpo mam jeszcze sprawdzić progesteron.
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Właśnie sprawdziłam, ze mam zapas testow także od 3dpo bym już mogła spokojnie zacząć i podziwiać biel 😂😂😂
-
Dip88 wrote:Melduje się po wizycie. Ogółem wszystko ok, wszystko ładnie się oczyściło i jeszcze dzisiaj, max. jutro będzie podobno piękna owulacja, endometrium 8 mm. Kolejna wizyta 20 maja, ale już z moją gin prowadzącą, bo ta była od ciąży, a tymczasem 7dpo mam jeszcze sprawdzić progesteron.
Super. Owocnych starań ✊🍀
Dip88 lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Witajcie kobietki ☺️ Chciałabym do Was dzisiaj dołączyć. Jestem tutaj nowa. Starania zaczęłam niedawno, w sumie to dopiero 3 cykl, wiec póki co podchodzę do tego „na luzie”(choć nie ukrywam, ze chciałabym szybko zobaczyć dwie kreseczki) ☺️Testować planuje 18 maja.
Życzę Wam wszystkim jak i sobie abyśmy „lada dzień” zobaczyły dwie mocne krechy! 🤗🤗KaJa, Morgana, MalaPI, Dip88, Iskra444, Blondyna.B, Sparky, Laura25, Magda_Lena, Niebieska Gwiazda, pauliśka lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Właśnie sprawdziłam, ze mam zapas testow także od 3dpo bym już mogła spokojnie zacząć i podziwiać biel 😂😂😂
U mnie też "mały" zapas będzie. Ze 7szt myślę 😅😂 Miałam do 7 maja wytrwać, ale nie dam rady 😆 Żadnych objawów nie mam, więc nie bardzo wierzę, że się udało, ale czasami brak objawów to właśnie objaw heh. Z jednej strony sobie powtarzam, że kiedyś się przecież musi udać, a z drugiej myśl, że mogę być w ciąży to już taka abstrakcja po takim czasie, że szybciej uwierzę w wygraną szóstkę w totolotka.33l. ♀ ➥PCOS -
To ja mam tyle, że mogłabym dziś zacząć testować 😂😂 Jakieś kilkanaście szt mam,a tak serio to ja kupuje 2-3 firm i jak coś się pokaże to po 2-3 testy dziennie wtedy robię i sprawdzam czy aby któryś mnie nie oszukuje 🙈😂😂
-
Morgana wrote:U mnie też "mały" zapas będzie. Ze 7szt myślę 😅😂 Miałam do 7 maja wytrwać, ale nie dam rady 😆 Żadnych objawów nie mam, więc nie bardzo wierzę, że się udało, ale czasami brak objawów to właśnie objaw heh. Z jednej strony sobie powtarzam, że kiedyś się przecież musi udać, a z drugiej myśl, że mogę być w ciąży to już taka abstrakcja po takim czasie, że szybciej uwierzę w wygraną szóstkę w totolotka.
-
Dip88 wrote:U mnie jakieś delikatne objawy pojawiały się zawsze po terminie @, a takie już większe to 5-6 tc. Pozatym każdy organizm jest inny i nie ma co się sugerować 😉
Przed @ to chyba faktycznie rzadko pojawiają się jakieś silniejsze objawy. A może ich wcale nie być, kto wie czy nie będę właśnie do tej grupy należeć 🤷♀️ Więc zostaje tylko test.33l. ♀ ➥PCOS -
Morgana wrote:Przed @ to chyba faktycznie rzadko pojawiają się jakieś silniejsze objawy. A może ich wcale nie być, kto wie czy nie będę właśnie do tej grupy należeć 🤷♀️ Więc zostaje tylko test.
-
nick nieaktualnyPaulina95 wrote:Staraczki Wspaniałe! 😃
Macie jakiś plan by zrobić niespodziankę dla Taty jak będą u Was ⏸️ kreseczki? ☺️
A dla dziadków chcieliśmy kiedyś wręczyć zaproszenie na osiemnastkę wnuczka.