Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nulka_23 wrote:Ja testowałam dziś. Oczywiście biel ale niczego innego się nie spodziewałam bo dziś dopiero 7 dpo.
nulka_23 lubi tę wiadomość
-
A u mnie biało. Zrobiłam test przed chwilą i nawet cienia więc już nic z tego. Pozostaje mi tylko iść na wywołanie do ginekologa bo mój organizm chyba nadal myśli, że jest w ciąży po tym poronieniu i coś sie zablokowało. Troche smutno ale trzeba żyć dalej😊 może następny cykl będzie już udany. Za Was trzymam ✊✊✊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Morgana wrote:Mnie bardzo kusiło, ale dopiero 9-10dpo, więc się powstrzymałam 😆 Jutro pewnie zatestuję, bo idę zrobić proga i jakby tak akurat jakiś cień się pojawił, to zrobię od razu betę za jednym zamachem.
Ja jestem jakas dziwna miałam dziś testować (jutro ma mi wypaść 🐒 ) byłam szczęśliwa że mam, znaki ciąży a dziś ze stresu się poddałam i odłożyłam test na jutro boję się znów rozczarowania.. -
Manioka wrote:Dziewczyny, a nie myślałyście żeby siąść z rodziną i porozmawiać jak sytuacja wygląda?
Nie mówię o koleżankach tylko o najbliższej rodzinie, a tylko po to żeby przestali Was tak ranić tymi pytaniami 🙂
Ja jestem bardzo bezpośrednim człowiekiem i nigdy nie trzymam w sobie czegoś co mnie gryzie, bo to pogarsza sytuację. A wsparcie osób najbliższych jest najlepsze😊
Co do wpadek to moja pierwsza córka jest tą "wpadką" 😊 miałam 22 lata..
A cieszę się, że tak się stało, bo poślubiłam swojego faceta, z którym byłam już 7 lat i między nami miał być praktycznie koniec 😅
I rozumiem Wasz ból, bo ja ze swoim mężem dyskutowałam długo na temat drugiego dziecka i szlag mnie trafiał jak usłyszałam, że młodsze ode mnie znajome są właśnie w ciąży z drugim dzieckiem itd.. 😑
Dziewczyny, na pewno się Wam uda! Kiedy? Nie wiem😊 ale zaskoczy Was to w najmniej odpowiednim momencie jak mnie😅
Ja mam trochę inaczej bo im mniej ludzi wie o moich problemach tym jestem twardsza, a jak ktoś się użala nade mną albo chce mnie pocieszyć to się rozklejam płacze jak bóbr, i dlatego wolę to wszystko przeżywać w domu sama w sobie -
nulka_23 wrote:Nie mogłam się powstrzymać jak w szafie zapas 😂😂 ale właśnie dlatego że to tylko 7dpo to jestem mega spokojna😂
-
KaJa wrote:A u mnie biało. Zrobiłam test przed chwilą i nawet cienia więc już nic z tego. Pozostaje mi tylko iść na wywołanie do ginekologa bo mój organizm chyba nadal myśli, że jest w ciąży po tym poronieniu i coś sie zablokowało. Troche smutno ale trzeba żyć dalej😊 może następny cykl będzie już udany. Za Was trzymam ✊✊✊
-
Dip88 wrote:Przykro mi 😞 A który to dpo u Ciebie dziś jest?
41. Jeszcze nie miałam @ po poronieniu. Jutro mija 6tyg więc to już jest taki max który dają żeby pojawiła sie @
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
Tz 41 dzień cyklu. A dzień po owu to nie wiem dokładnie ale myślę, że 15.
Zakręcona jestem🤣24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
Kaskaes użalania też nie lubię, ale tu chodzi o zwykłą rozmowę 😊
Dip88 super masz tatę ❤️ mój w ogóle ze swoimi dziećmi nigdy nie umiał rozmawiać 😐🤷♀️
A teściowa jak teściowa 😅 wiele rzeczy przykrych od swojej też słyszałam 😉 ale mąż po prostu od razu reagował 😂 przestałam ją brać na poważnie i zazwyczaj coś jednym uchem wlatuje a drugim wylatuje 😂😂Kaskaes lubi tę wiadomość
-
KaJa wrote:Tz 41 dzień cyklu. A dzień po owu to nie wiem dokładnie ale myślę, że 15.
Zakręcona jestem🤣 -
KaJa wrote:A u mnie biało. Zrobiłam test przed chwilą i nawet cienia więc już nic z tego. Pozostaje mi tylko iść na wywołanie do ginekologa bo mój organizm chyba nadal myśli, że jest w ciąży po tym poronieniu i coś sie zablokowało. Troche smutno ale trzeba żyć dalej😊 może następny cykl będzie już udany. Za Was trzymam ✊✊✊
KaJa lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
nulka_23 wrote:Ja testowałam dziś. Oczywiście biel ale niczego innego się nie spodziewałam bo dziś dopiero 7 dpo.👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Cześć dziewczyny, mogę się do Was przyłączyć? Testować będę prawdopodobnie 31.05., zależy jak mi się cykl potoczy, bo dzisiaj dopiero drugi dzień 💁🏼♀️
Krótko o nas - staramy się od września 2020, u mnie hormonalnie ok, być może trzeba powalczyć z lekką IO i prolaktyną. Owulacje są. Mąż ma dobre wyniki nasienia.
Na ten moment czuję zniechęcenie... Mam nadzieję, że tylko chwilowe, a uczestniczenie w aktywnym wątku to coś, czego mi trzeba 🤗Dip88, Iskra444, Blondyna.B, Magda_Lena, Izi lubią tę wiadomość
-
Gosiak123 wrote:Ja testowałam w 8 dpo bo w 6 dpo coś mnie tchnęło i jakieś dziwne objawy mnie naszly a że nie wiedziałam kiedy dokładnie miałam owu to postanowiłam spróbować. I ukazał mi się delikatny cień, dlatego powtórzyłam za dwa dni test i tam znów taki sam cień więc chyba kupiłam beznadziejne testy 😔
-
Anettaa wrote:Jutro kup innej firmy albo pójdź na krew ✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2021, 12:04
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Gosiak123 wrote:Ja testowałam w 8 dpo bo w 6 dpo coś mnie tchnęło i jakieś dziwne objawy mnie naszly a że nie wiedziałam kiedy dokładnie miałam owu to postanowiłam spróbować. I ukazał mi się delikatny cień, dlatego powtórzyłam za dwa dni test i tam znów taki sam cień więc chyba kupiłam beznadziejne testy 😔
-
-
nulka_23 wrote:A z jakich testów korzystasz?👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez