Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak123 wrote:Zamawiałam z allegro od testeo owulacyjne i ciążowe. Po pierwszym cyklu robienia owulacyjnych wydawało mi się że są ok ale jednak się rozczarowałam bo ani razu mi nie wyszła kreska tak intensywna jak testowa mimo że w innych wychodziły pozytywy. Więc ciążowe też mogą być słabej jakości
-
Sparky wrote:Cześć dziewczyny, mogę się do Was przyłączyć? Testować będę prawdopodobnie 31.05., zależy jak mi się cykl potoczy, bo dzisiaj dopiero drugi dzień 💁🏼♀️
Krótko o nas - staramy się od września 2020, u mnie hormonalnie ok, być może trzeba powalczyć z lekką IO i prolaktyną. Owulacje są. Mąż ma dobre wyniki nasienia.
Na ten moment czuję zniechęcenie... Mam nadzieję, że tylko chwilowe, a uczestniczenie w aktywnym wątku to coś, czego mi trzeba 🤗Sparky lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:To tymbardziej kupiłabym inne testy 😉👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Sparky wrote:Cześć dziewczyny, mogę się do Was przyłączyć? Testować będę prawdopodobnie 31.05., zależy jak mi się cykl potoczy, bo dzisiaj dopiero drugi dzień 💁🏼♀️
Krótko o nas - staramy się od września 2020, u mnie hormonalnie ok, być może trzeba powalczyć z lekką IO i prolaktyną. Owulacje są. Mąż ma dobre wyniki nasienia.
Na ten moment czuję zniechęcenie... Mam nadzieję, że tylko chwilowe, a uczestniczenie w aktywnym wątku to coś, czego mi trzeba 🤗
Zapraszamy i zapisuję na listę 😉
Sparky lubi tę wiadomość
-
Kaskaes wrote:Ja jestem jakas dziwna miałam dziś testować (jutro ma mi wypaść 🐒 ) byłam szczęśliwa że mam, znaki ciąży a dziś ze stresu się poddałam i odłożyłam test na jutro boję się znów rozczarowania..
Czasami faktycznie lepiej jak @ przyjdzie niż zobaczyć znów biel 😕 ... Ale trzymam mocne kciuki, żeby jutro @ się nie pojawiła, a na teście były ładne kreseczki ✊🤞 Skoro są oznaki ciąży nie może być inaczej 🍀Kaskaes lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Sylllwa wrote:Cześć, powiedzcie mi miał ktoś późne owulacje i coś z tego było?
https://ibb.co/GCW2XXs
Ja i mam z takiej pierwsze dziecko -
https://ibb.co/GCW2XXs
Ja zaszłam w 40dc więc da sie😆 fakt, że nie utrzymała sie ta ciąża ale powodów może być mnóstwo a 20 dzień cyklu to jak dla mnie jeszcze dobry czas na owulacje. Tzn nie jakos późno 😊 bo już moja w 40dc to zdecydowanie nie była normą😆
Dzięki dziewczyny za pocieszenie ale już jestem pewna że w tym cyklu nic z tego nie będzie. Wracam do treningów w takim razie to endorfinki poprawią humorek😁24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
https://ibb.co/GCW2XXs👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2021, 13:14
Dip88, Sparky, Anettaa, Vivian, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
To teraz zostało już trzymać kciuki 🤞🍀
Ja wieczorem jeszcze tylko zrobię i chyba też już koniec, a przynajmniej mam taką nadzieje 😂 Jeszcze czas tak mi się ciągnie do tej wizyty, że już nie wiem co mam ze sobą zrobić 🤦🏼♀️ -
Dip88 wrote:To teraz zostało już trzymać kciuki 🤞🍀
Ja wieczorem jeszcze tylko zrobię i chyba też już koniec, a przynajmniej mam taką nadzieje 😂 Jeszcze czas tak mi się ciągnie do tej wizyty, że już nie wiem co mam ze sobą zrobić 🤦🏼♀️ -
Ulalala to samo sobie pomyślałam 😂 ale jeśli 🙈 ma przyjść to niech już przychodzi bo mam dość wmawiania sobie objawów. Dziś cały dzień przysypiam. Nawet poszłam do lasu na spacer, rozbudziłam się zadowolona wróciłam i znowu zasypiam:(
Sylllwa dla mnie 20dc na owulacje to norma... Tylko mam cykle 34-37 dni. No i nawet nie pomyślałam że to może być problem. Teraz się martwię że może faktycznie to może być późnoPaulina95, Kaskaes lubią tę wiadomość
-
MalaPI wrote:Cześć Dziewczyny:) mogę do Was dołączyć? Testuje 11 maja. Trzymam za Was kciuki!
MalaPI lubi tę wiadomość