Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina26 wrote:Bebu
Gratulacje 🤗😆ile jesteś dpo ?
Dziewczyny jestem przerażona 😱🤯
Jak to jest że jak człowiek się stara to trzeba czekać kilka miesięcy za nim test pokarze 2 kreski a jak ma się wywalone to załapuje nie wiadomo kiedy 🤦♀️.
Nie doczekałem nawet 1 🐒po poronieniu ,Prof M kazał zrobić przerwę na 2-3 cykle a tu taka niespodzianka.
Boję się 😱😨Boże no niech się w końcu uda🙏👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Syla87 wrote:Hej, ja jestem drugi cykl na Aromku, jajko rośnie póki co jedno wiec w kolejnym cyklu (oby go nie było 😉) będę brać po 2 tabletki. W pierwszym brałam po jednej w obecnym naprzemiennie 2 i 1. Jak na złość jajko rośnie po lewej niedrożnej stornie. Endometrium ok, trochę mnie wysyfia po nim na żuchwie wiec tak hormonalnie i 3 dnia brania tabletek już drugi raz boli głowa. I jeśli chodzi o moje doświadczenia to tyle 😉 a i teraz brałam Ovitrelle
To trzymam kciuki żebyś już nie miała okazji w przyszłym cyklu brać aromka 💪🏼 Ja tez mam tylko prawy drożny, teraz dwa cykle pod rząd była owu z prawego woec pewnie kolejny będzie na lewym ale nie martwię się, będę starać się dalej mimo wszystko ☺️ Mi rośnie mimo wszystko pęcherzyk ale liczę że po aromku będą lepsze efekty i w końcu zadziała coś 🙂Izi lubi tę wiadomość
-
Jak to jest że jak człowiek się stara to trzeba czekać kilka miesięcy za nim test pokarze 2 kreski a jak ma się wywalone to załapuje nie wiadomo kiedy 🤦♀️.
Nie doczekałem nawet 1 🐒po poronieniu ,Prof M kazał zrobić przerwę na 2-3 cykle a tu taka niespodzianka.
Boję się 😱😨Boże no niech się w końcu uda🙏Izi lubi tę wiadomość
-
Boję się 😱😨Boże no niech się w końcu uda🙏
Oby u Ciebie też wszystko było dobrze 🍀Ewelina26 lubi tę wiadomość
-
Boże dziewczyny przepraszam ze tak się wbiłam ale jestem w takim szoku że pomyliłam fora 🤦♀️miałam napisać do klubu pingwinka.
Do was w tym miesiącu się nie zapisałam bo moja 4 ciąża w marcu zakończyła się poronieniem i miałam mieć 2- 3 cykle przerwy.Planowałam zapisać się do was w czerwcu albo lipcuStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Bebu gratulacje ☺️ Ewelina kciuki aby wszystko było dobrze ✊
Dziewczyny, mój mąż będzie po raz pierwszy robić badanie nasienia. Zrobić samo podstawowe, czy coś dodatkowo np. chromatyna? Wiadomo, cenowo jest spora różnica, a ja nie wiem czy wynik podstawowego wskaże czy jest potrzebne coś więcej i co konkretnie. -
Ewelina26 wrote:Boże dziewczyny przepraszam ze tak się wbiłam ale jestem w takim szoku że pomyliłam fora 🤦♀️miałam napisać do klubu pingwinka.
Do was w tym miesiącu się nie zapisałam bo moja 4 ciąża w marcu zakończyła się poronieniem i miałam mieć 2- 3 cykle przerwy.Planowałam zapisać się do was w czerwcu albo lipcu -
Ewelina26 gratulacje ❤️
Ten maj zaczyna się robić szczęśliwy 😀Anettaa, Ewelina26, Izi lubią tę wiadomość
-
Boję się 😱😨Boże no niech się w końcu uda🙏
Gratulacje i trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze !!! ❤️ -
Bebu wrote:
Super! 🤩 widać krechę! -
Ewelina26 wrote:Boże dziewczyny przepraszam ze tak się wbiłam ale jestem w takim szoku że pomyliłam fora 🤦♀️miałam napisać do klubu pingwinka.
Do was w tym miesiącu się nie zapisałam bo moja 4 ciąża w marcu zakończyła się poronieniem i miałam mieć 2- 3 cykle przerwy.Planowałam zapisać się do was w czerwcu albo lipcu
Dobre wiadomości zawsze mile widziane wszędzie!
Obyś już nie musiała się do nas zapisywać w najbliższym czasie ;*Ewelina26 lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Wow co to się dzieje!!! Ten maj to faktycznie bardzo szczęśliwy 😍
Oby tak dalej!
Paulina95, Izi, Dip88, Anettaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny można się przyłączyć?
Owu mam jakoś teraz więc testowanie najwcześniej ok 22.05
Jest to nasz 1cs z mężem, ale w przeszłości będąc w poprzednim związku starałam się długo i nieudolnie - jestem po 2 poronieniach i 3 latach starań.
Z mężem jesteśmy razem 4 lata i dopiero teraz podjęliśmy decyzję o powiększeniu rodziny nie robię sobie nadziei bo nauczona przeszłością nastawiam się na wiele niepowodzeń. Mają to być starania bez starań i jak się uda to super a jak nie to trudno
Pozdrawiam Was wszystkie, gratuluję tym które zobaczyły już 2 kreseczki na teście i trzymam kciuki za całą resztę!Blondyna.B, Izi, Dip88, Gravity, Tuskafka18 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vivian wrote:U mnie tak samo, jak w tym miesiącu się nie uda to mąż idzie na badania 🙈 I tak w kółko..🤪
Ja idę do mojej gin w czwartek i trochę się boję co mi powie, chciałabym być już po♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzi wrote:Ja idę do mojej gin w czwartek i trochę się boję co mi powie, chciałabym być już po
Trzymam kciuki! 🤞🤞 daj znać potem jak po wizycie, a ja idę w piątek na monitoring i jestem ciekawa strasznie co się w tym cyklu zadziało 🙈Izi lubi tę wiadomość