Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Gravity wrote:4.05 była u mnie biel, potem temperatura zaczęła spadać, dziś jakby odbiła, ale malutko. Zobaczę jak z tym będzie w kolejnych dniach.. Ale nastawiam się na @
Testów na razie nie robię, za szybko łapię dół jak widzę tą biel. Uzbrajam się w cierpliwość i uczę się obniżać poziom stresu 😒
Jak się nauczysz obniżać ten stres to podziel się sposobem! a jak jeszcze znajdziesz jakiś łatwy przepis na to to będziesz moim guruGravity lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
nick nieaktualnyGravity wrote:4.05 była u mnie biel, potem temperatura zaczęła spadać, dziś jakby odbiła, ale malutko. Zobaczę jak z tym będzie w kolejnych dniach.. Ale nastawiam się na @
Testów na razie nie robię, za szybko łapię dół jak widzę tą biel. Uzbrajam się w cierpliwość i uczę się obniżać poziom stresu 😒
Znam to uczucie.. dopóki nie zrobię testu to jest nadzieja a jak zrobię I jest negatywny to nadzieja się traci 😕 więc czasem też wolę nie testować i łudzić się nadzieją że może jednakGravity lubi tę wiadomość
-
Dokładnie dziewczyny. Ja też jeszcze żyję nadzieją. Strasznie kusiło zrobić dzisiaj test, ale jakby była biel to już raczej nie ma szans na II kreseczki. A tak poczekam do jutra i jeszcze się połudzę, że może może....
Gravity, Vivian, Magda_Lena, Kasiekkk lubią tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Anettaa wrote:I mnie chyba trochę dół łapie pod względem starań. Chce żeby już 🐒przyszła i chyba będę się ewakuować z forum.z każdego. To chyba za bardzo wywiera na mnie presję
-
Izi wrote:Jak się nauczysz obniżać ten stres to podziel się sposobem! a jak jeszcze znajdziesz jakiś łatwy przepis na to to będziesz moim guru
Na razie kupiłam sobie zapas melisy w tabletkach 😅 , rozwijam moje roślinne hobby i planuję dalej urządzanie mieszkania - to przynajmniej na trochę odwraca moją uwagę od innych spraw.
Mam nadzieję, że poprawi mi się jakość snu, bo to troszkę kuleje.Izi lubi tę wiadomość
Starania od 11.2020
👩 35l 👨40l
06.21 💔 cb
10.21 💔 cp (metotreksat)
03.2022 HSG - lewy jajowód niedrożny, prawy - światło jajowodu ograniczone
06.2022 laparoskopia - oba jajowody drożne
06.22 cb 💔
07.22 cb 💔
25.09 ⏸
27.09 beta 68,6 prog 71
29.09 beta 231
01.10 beta 756 prog 55,8
13.10 3,8mm Okruszka z ❤ Cudzie trwaj 🌈
03.11 2,2cm cudnego Bąbelka🥰
28.11 USG prenatalne 6,2cm Dzidziulka, ryzyka niskie 🥳
13.01 300g chłopaczka 😊❤
17.02 720g Marcelka 😍
22.03 1430g Kluseczka 🤯
06.04 1780g Misiaczka 🐻
11.05 3145g Pączusia 😳
06.06.2023 nasz tęczowy synek jest już z nami 😌 - 3680g, 56cm Miłości -
Gravity wrote:Na razie kupiłam sobie zapas melisy w tabletkach 😅 , rozwijam moje roślinne hobby i planuję dalej urządzanie mieszkania - to przynajmniej na trochę odwraca moją uwagę od innych spraw.
Mam nadzieję, że poprawi mi się jakość snu, bo to troszkę kuleje.
Taaaa, ta biel na teście najgorsza... i potem to przyglądanie się czy może jednak...Vivian lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:No nie wiem, zobaczymy, chociaż jakby progesteron był ok to i raczej temp też by była wyższa 🤷🏻♀️ Najgorsza jest ta niewiedza, wolałabym wiedzieć na czym stoję albo w tą albo w tą. No i też myślałam, że razem będziemy testować.
Oby do wtorku teraz 😖
Mnie od wczoraj mdli, pobolewa podbrzusze. Nie ma logicznie szans żeby to były objawy ciąży (wg apki 3dpo, wg moich obliczeń 4dpo) wiec wychodzi ze mam ciąże urojoną 🤦🏻♀️🙈Magda_Lena, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Jak wyjdzie dobry wynik to będziesz miała potwierdzenie owu i można mieć nadzieje jeszcze
Mnie od wczoraj mdli, pobolewa podbrzusze. Nie ma logicznie szans żeby to były objawy ciąży (wg apki 3dpo, wg moich obliczeń 4dpo) wiec wychodzi ze mam ciąże urojoną 🤦🏻♀️🙈
No te objawy ciąży urojonej są najgorsze 😂 Mnie kilka dni podbrzusze też pobolewało, ciągło i jajniki na zmianę ćmiły, choć bardziej ten z prawej, mimo że owu miała być z lewego 🙈 Ale to mi się tak zaczęło jeszcze przed owu 😂 Dopiero dziś mam spokój i nic nie czuje. -
Izi, trzymaj się 😘 każdy może mieć gorszy dzień więc sobid na niego po prostu pozwól 😘
Iskra, nawet nie wiesz ile radości sprawia jak roślinka z nasionka wyrosnie 😂 ja w tym roku mam dodatkowy regał na sadzonki w oknie balkonowym bo się na parapecie nie mieściłam 😂 a jak juz mi zakwitła pierwsza petunia z nasionka to z dumy przez tydzień pękałam 😂😂
Hmm też mam co miesiąc objawy ciąży której nie ma😂😂Izi lubi tę wiadomość
-
CestLaVie wrote:Monika7, Syla87 co u Was???? Nic się nie odzywacie....
Kochana, jestem na bierząco z Wami ale mam jakaś niemoc, dodatkowo przygotowuję przyjaciółce baby shower wiec wiecie mega się cieszę jej szczęściem ale to tez pokazuje mi moje nieszczęście 😉 może jak jajko będzie po prawej drożnej stronie to wejdą we mnie nowe siły.
A co u Ciebie? Jakie przeczucia na ten cykl? 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2021, 11:07
Izi lubi tę wiadomość
Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰 -
nulka_23 wrote:Izi, trzymaj się 😘 każdy może mieć gorszy dzień więc sobid na niego po prostu pozwól 😘
Iskra, nawet nie wiesz ile radości sprawia jak roślinka z nasionka wyrosnie 😂 ja w tym roku mam dodatkowy regał na sadzonki w oknie balkonowym bo się na parapecie nie mieściłam 😂 a jak juz mi zakwitła pierwsza petunia z nasionka to z dumy przez tydzień pękałam 😂😂
Hmm też mam co miesiąc objawy ciąży której nie ma😂😂 -
Iskra444 wrote:Halo halo Gosiak i Gravity jak tam sytuacja
Chciałabym się w tym cyklu jakoś wspomóc, myślałam o ovarinie. Możecie się podzielić opiniami, któraś z Was stosowała i czy były jakieś efekty?
Albo ewentualnie proszę o polecenie jakiś suplementów dostępnych bez recepty aby wspomóc owulację. Myślałam jeszcze o ziołach ojca Sroki albo castangusie 🤔👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Gosiak123 wrote:No i @ do mnie dziś zawitała 🙄
Chciałabym się w tym cyklu jakoś wspomóc, myślałam o ovarinie. Możecie się podzielić opiniami, któraś z Was stosowała i czy były jakieś efekty?
Albo ewentualnie proszę o polecenie jakiś suplementów dostępnych bez recepty aby wspomóc owulację. Myślałam jeszcze o ziołach ojca Sroki albo castangusie 🤔
Ja stosuje Ovarin - moja gin mi poleciła mówiąc, że ona brała jak się starała właśnie ovarin i jej pomógł
Mam 3 opakowanie teraz na wykończeniu więc gdzieś tam efekty się pojawiają, na pewno wzrosło mi libido, mam więcej śluzu (chociaż to też sprawa oleju z wiesiołka na pewno bo od tego cyklu stosuję).
Narazie miałam 2 równe cykle (zobaczymy jak ten ale zapowiada się podobnie), a u mnie z tą regularnością bywa różnie.♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
U mnie parę dni po owulacji, i też mam jakiś urojony dziwny objaw 😁 czuje się jakby mokra w środku ale na zewnątrz nic 😅 do testu jeszcze parę dni, ten cykl w ogóle jakiś dziwny no ale zobaczymy, co ma być to będzie ☺️
Sendi94, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Izi wrote:Ja stosuje Ovarin - moja gin mi poleciła mówiąc, że ona brała jak się starała właśnie ovarin i jej pomógł
Mam 3 opakowanie teraz na wykończeniu więc gdzieś tam efekty się pojawiają, na pewno wzrosło mi libido, mam więcej śluzu (chociaż to też sprawa oleju z wiesiołka na pewno bo od tego cyklu stosuję).
Narazie miałam 2 równe cykle (zobaczymy jak ten ale zapowiada się podobnie), a u mnie z tą regularnością bywa różnie.
Wzrost libido bardzo mnie zachęca bo u mnie z tym słabo 😃Iskra444, Izi, Dip88 lubią tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Gosiak123 wrote:No i @ do mnie dziś zawitała 🙄
Albo ewentualnie proszę o polecenie jakiś suplementów dostępnych bez recepty aby wspomóc owulację. Myślałam jeszcze o ziołach ojca Sroki albo castangusie 🤔 -
Gosiak123 - też miałam problem z tym, najpierw bo antykoncepcja, a potem właśnie między odstawieniem a jakąkolwiek suplementacją.
Ja miałam ostatnie 34 dniowe, ale bywają dłuższe, narazie się obserwuję bo to chyba 4 cykl po odstawieniu antykoncepcji...
Biorę jeszcze rano korzeń maca i do owu olej z wiesiołka (kapsułki, śluz mi się poprawił wg mnie) a po owu chcę zacząć olej lniany.
♥ starania od 2021
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Ulalala wrote:U mnie parę dni po owulacji, i też mam jakiś urojony dziwny objaw 😁 czuje się jakby mokra w środku ale na zewnątrz nic 😅 do testu jeszcze parę dni, ten cykl w ogóle jakiś dziwny no ale zobaczymy, co ma być to będzie ☺️
Mam to samo 😂 Piateczka🤚🙈