Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Anettaa wrote:Ja dzisiaj też się pokusiłam na test jedyny który miałam. Paskowy z paczki owulacyjnych. Biel jak nie wiem.. przez ułamek sekundy miałam nadzieję że tak szło i nagle aż znikło ehh.. więc czekam cierpliwie na małpę. Kończę starania na obecną chwilę i mam nadzieję zeczynam nowy etap
-
Anjucha wrote:Bo sama nie wiem. Ten cykl tak paskudnie długi, duphaston na wywołanie krwawienia i.. tylko jedeNo Współżycie po tej wizycie u gin. I jeśli 28 pęcherzyk jeszcze był, to kiedy była owulacja? Który to może być dzień ciąży? 6?7?
To wszystko jakieś takie dziwne. No i kurde. Miałam rodzic w sierpniu 😂
Dzisiejsza krecha wyglada tak, ale na betę skocze dzisiaj po pracy jak zdążę, a jak nie to jutro rano
Anjucha lubi tę wiadomość
-
Anjucha piekna kreska 😀 wszystko bedzie dobrze, mysl pozytywnie 🥰
Zrobilam dzis test owu i negatywny, ale zalało mnie sluzem, wiec moze cos sie bedzie dziac 😀
Z doswiadczenia ile mniej wiecej przed owu pojawia sie u Was sluz?Anjucha lubi tę wiadomość
Starania o 2 maluszka od 01.2021
-
Monika7 wrote:Przeciętna długość fazy lutealnej mieści się w przedziale od 10 do 16 dni. Czyli u Ciebie w normie 🙂 Faza lutealna generalnie jest stała, choć czasem mogą ja wydłużyć plamienia przed okresowe. Na jej wydłużenie wpływa tez stres, restrykcyjna dieta, nagła zmiana wagi i zbyt duży wysiłek fizyczny. Jeśli w następnych cyklach będziesz mieć nadal 16 dniową fazę lutealna, to nie masz się czym martwić. Jakby była dłuższa, to wtedy już koniecznie to skonsultuj z ginekologiem. Ale póki co się nie martw 🙂
Masz może gdzieś opis z przedziałami ile dni jaka faza?
Wszystko co otwieram opisane dla 28 cyklu xd♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Anjucha wrote:Bo sama nie wiem. Ten cykl tak paskudnie długi, duphaston na wywołanie krwawienia i.. tylko jedeNo Współżycie po tej wizycie u gin. I jeśli 28 pęcherzyk jeszcze był, to kiedy była owulacja? Który to może być dzień ciąży? 6?7?
To wszystko jakieś takie dziwne. No i kurde. Miałam rodzic w sierpniu 😂
Dzisiejsza krecha wyglada tak, ale na betę skocze dzisiaj po pracy jak zdążę, a jak nie to jutro rano
Zobacz jak moje wyglądały przy biochemie, wrzucam Ci żebyś się nie martwiła 😉
Od góry 12,13,14 dpo, a te dwa to też 13 i 14dpo, ledwo coś było widać, a u ciebie jest super 😉
-
Izi wrote:Masz może gdzieś opis z przedziałami ile dni jaka faza?
Wszystko co otwieram opisane dla 28 cyklu xd
Faza pierwsza jest zmienna w długości a lutealna to jedyna stała faza w cyklu także nie ma co więcej rozpisywać i szukać 🤷🏻♀️ Owulacja co prawda to jest tzw moment ale zdarza się ze „podejście” do niej trwa długo, czyli np owulaki już wychodzą dość wyraźne ale jeszcze nie tak mocno, jest śluz płodny, szyjka miękka i otwarta a na owu czekasz np tydzień (Been there seen that) wiec nie ma tu niestety nic stalegoIzi lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Mam nadzieję, że tak będzie bo jak na razie to widzę że moje lreseczki są bardzo podobne do tych które sa na zdjeciach Dip:(
Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji ✊✊ -
Mój mąż ogłosił taktykę na przyszły cykl - w czasie około owulacyjnym 💚 dwa razy dziennie 😆🤦♀️ nie rozumie, że to raczej nie w tym problem. Dla niego im więcej, tym większe szanse
Izi, Blondyna.B, Vivian, Gravity, KaJa, Ariadne002, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Morgana wrote:Mój mąż ogłosił taktykę na przyszły cykl - w czasie około owulacyjnym 💚 dwa razy dziennie 😆🤦♀️ nie rozumie, że to raczej nie w tym problem. Dla niego im więcej, tym większe szanse
Hahah
Mój ciągle mówi "no weź te nogi w górę! czemu Ty ich nie trzymasz w górze?! zobaczysz jak weźmiesz do góry to się uda", a jak zaczynam z nim gadać to "na pewno nie zaszkodzi Ci, a co jak pomoże?"
Pani Miśka, Morgana, Vivian, Gravity, Dip88, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Cześć dziewczyny. Tak Was tu podglądam od pewnego czasu. Trzymam za wszystkie kciuki!
Ale z tymi nogami do góry to mnie teraz rozśmieszyło bo mój mąż też ciągle do mnie daj nogi do góry, niech płyną i liczy mi czas ile mam leżeć 😂😂😂Iskra444, Izi, KaJa lubią tę wiadomość
starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
Iskra444 wrote:Mam nadzieje ze ta biel jeszcze przedwczesna 🤞🏻
-
Izi wrote:Hahah
Mój ciągle mówi "no weź te nogi w górę! czemu Ty ich nie trzymasz w górze?! zobaczysz jak weźmiesz do góry to się uda", a jak zaczynam z nim gadać to "na pewno nie zaszkodzi Ci, a co jak pomoże?"
'Trzymaj nogi w górze' też zawsze jest 😆
Tak się śmieję, ale jakby jakimś cudem się w przyszłym cyklu udało, to będzie chodził dumny jak paw, że jego taktyka zadziałała i to jedyna słuszna 😁😂Izi, Gravity lubią tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Dip88 wrote:Moje takie były od 10dpo do 15dpo, także spokojnie, nie możesz odrazu zakładać najgorszego, bo jutro możesz mieć już ciemniejszą. Ogólnie to jak już ktoś chce porównywać testy to powinno się to robić tak samo jak z przyrostem bety, co drugi dzień i tymi samymi testami. Więc musiałabyś wczorajszy test porównać z jutrzejszym i wtedy ocenić czy faktycznie kreski są identyczne bez zmian.
Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji ✊✊
nie wiem co bym zrobiła bez Was dziewczyny❤️ nawet jak się nie udzielam to poczytuje Wasze wiadomości i jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej wiedzy ❤️Izi, Bebu, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Mi właśnie owulak pokazał + i aplikacja przesunęła owu na za 2 dni... wczoraj o 23 test byl jeszcze -, jeśli temperatura skoczyła to znaczy, że owu już była czy przy takiej z dlugim podchodzeniem moze być później mimo wzrostu temp? We wcześniejszym cyklu też miałam wrażenie, ze śluz nie zgrywa mi się ze skokiem temp.
Innymi słowy warto już zacząć działać bo nie wiadomo co dalej 😁😁😁Izi lubi tę wiadomość
-
Morgana wrote:Mój mąż ogłosił taktykę na przyszły cykl - w czasie około owulacyjnym 💚 dwa razy dziennie 😆🤦♀️ nie rozumie, że to raczej nie w tym problem. Dla niego im więcej, tym większe szanse
Izi, Morgana lubią tę wiadomość
-
Anettaa wrote:Dziękuję za wiarę ale raczej nic się nie zmieni. Śluz niby gęsty rozciągliwy ale znów jakby czerwony brązowy. Więc 🐒się Zbliża .. niech szybko przychodzi bo nie lubię tych ostatnich dni i czekania .
Izi, Anettaa lubią tę wiadomość