Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj też się pokusiłam na test jedyny który miałam. Paskowy z paczki owulacyjnych. Biel jak nie wiem.. przez ułamek sekundy miałam nadzieję że tak szło i nagle aż znikło ehh.. więc czekam cierpliwie na małpę. Kończę starania na obecną chwilę i mam nadzieję zeczynam nowy etap
-
Ja trochę chyba odpuszczam, może będę mierzyć temp i tak w sumie nie mierzę jej regularnie bo na tygodniu spoko ale na weekendzie wstaję zdecydowanie później ale spróbuję nie analizować tak wszystkiego i więcej luzu sobie dać chyba
Wczoraj byłam u gin...
Powiedziała, że ważne, że prolaktyna za drugim badaniem wyszła w normie i że odchodzi się od testów obciążeniowych i by się tym nie przejmowała bo pewnie jest jakiś gruczolak, z którym i tak się nie robi nic... Co też ciekawe miałam badane tsh dwukrotnie odstęp około tygodnia (ft4 ok, antytg też, antytpo będę badać) i mówi, że przy 1 wyniku myślałaby może o zbijaniu, ale drugi jest bardzo ładny więc już ok. Może za 1 razem miałam wyjątkowo zły dzień, ze wszystko wyszło wyższe... Wiem, że powinnam jej zaufać jeżeli nie chcę się nakręcać ale jakoś tak.
mówiła, że wszystko wygląda spoko, endo ładne, narazie by wyluzowała i się nie spinała i zrobiła badania nasienia (w sumie zgodnie z naszym planem) i chyba spróbuję tak zrobić...
Co ciekawsze mimo, że myślałam, że jestem raczej po owu (22dc) to okazuje się, że jeszcze nie, że tak 2-4 dni... więc @ pewnie końcem miesiąca więc testować nie wiem jeszcze kiedy w końcu będę.
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
A u mnie zawitała 🐒
Jedyne co mnie pociesza, to że cykl wrócił do mojej normalnej długości 28dni, po tym poprzednim 35 dniowym..
Starania od 11.2020
👩 35l 👨40l
06.21 💔 cb
10.21 💔 cp (metotreksat)
03.2022 HSG - lewy jajowód niedrożny, prawy - światło jajowodu ograniczone
06.2022 laparoskopia - oba jajowody drożne
06.22 cb 💔
07.22 cb 💔
25.09 ⏸
27.09 beta 68,6 prog 71
29.09 beta 231
01.10 beta 756 prog 55,8
13.10 3,8mm Okruszka z ❤ Cudzie trwaj 🌈
03.11 2,2cm cudnego Bąbelka🥰
28.11 USG prenatalne 6,2cm Dzidziulka, ryzyka niskie 🥳
13.01 300g chłopaczka 😊❤
17.02 720g Marcelka 😍
22.03 1430g Kluseczka 🤯
06.04 1780g Misiaczka 🐻
11.05 3145g Pączusia 😳
06.06.2023 nasz tęczowy synek jest już z nami 😌 - 3680g, 56cm Miłości -
Hej, u mnie biel na teście, jesli 🙈 nie przyjdzie do poniedziałku zrobie drugi test ale nie robię sobie duzych nadzieji. Jest 12dpo, planowo 🙈 powinna przyjsc w niedziele wiec juz powinno byc widac chociaz bladziocha.
Powodzenia dla reszty, oby dla was maj okazał sie laskawszy, a ja spokojnie planuje wakacje na motocyklu 😉 -
nulka_23 wrote:Dziewczyny, znowu muszę się odwołać do Waszego doświadczenia... Wczoraj mi wyszedł bladzioch nad bladziochami. Dziś jest 12dpo i też druga kreska jest tak blada jak wczoraj... Myślicie że to może być biochem? Temperatura nie spada. Testy pink super czułe. Myślę czy jutro nie pojechać na bete ale jakoś się boję że wyjdzie poniżej...
nulka_23 lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Dziewczyny, znowu muszę się odwołać do Waszego doświadczenia... Wczoraj mi wyszedł bladzioch nad bladziochami. Dziś jest 12dpo i też druga kreska jest tak blada jak wczoraj... Myślicie że to może być biochem? Temperatura nie spada. Testy pink super czułe. Myślę czy jutro nie pojechać na bete ale jakoś się boję że wyjdzie poniżej...
Kasienka22 lubi tę wiadomość
-
Bebu wrote:Hej Iskra444 bo Ty mnie chyba ze złym nickiem zapisałaś na tego 09. Jak teraz patrzę na listę. Chyba że to jednak nie ja 😅 w każdym razie u mnie nadal ⏸
-
Pani Miśka wrote:Zapiszcie mnie proszę na testowanie 24 maja (choć wątpię czy wytrzymam tak dlugo czekać z testami w szafie ). Nie rozumiem trochę ovufriend wyznacza mi owulację dziś przy 11 dc, możliwe by mieć tak wcześnie owu w cyklach 27-29 dni?Móģłby ktoś zerknąć na mój wykres i poradzić?
-
Pani Miśka wrote:Zapiszcie mnie proszę na testowanie 24 maja (choć wątpię czy wytrzymam tak dlugo czekać z testami w szafie ). Nie rozumiem trochę ovufriend wyznacza mi owulację dziś przy 11 dc, możliwe by mieć tak wcześnie owu w cyklach 27-29 dni?Móģłby ktoś zerknąć na mój wykres i poradzić?
Pani Miśka lubi tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Dzięki! W poprzednim cyklu również wyznaczył na 11 dzień, w 20 dc robiłam progesteron i wyszedł 21 z hakiem (górna granica fazy poowulacyjnej wg norm laba). Ale wtedy wglądaloby ze moja faza lutealna trwa 16 dni, to nie za długo?
Pani Miśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak123 wrote:Ale dlaczego biochem? To bardzo ładna kreska, powtórz test albo leć na betę. Trzymam kciuki ✊✊
Bo sama nie wiem. Ten cykl tak paskudnie długi, duphaston na wywołanie krwawienia i.. tylko jedeNo Współżycie po tej wizycie u gin. I jeśli 28 pęcherzyk jeszcze był, to kiedy była owulacja? Który to może być dzień ciąży? 6?7?
To wszystko jakieś takie dziwne. No i kurde. Miałam rodzic w sierpniu 😂
Dzisiejsza krecha wyglada tak, ale na betę skocze dzisiaj po pracy jak zdążę, a jak nie to jutro rano
Vivian lubi tę wiadomość