Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Morgana wrote:Jakiś cień szansy zawsze jest. Późne implementacje też się zdarzają. Ale wiadomo, lepiej się nie łudzić. Już się pogodziłam, że nic z tego cyklu nie będzie i czekam spokojnie na @.
Ja trzymam kciuki nadal ✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 21:37
-
Dip88 wrote:Patrząc na twój wykres to w ogóle nie wygląda jakbyś jutro miała @ dostać 🤨 A jak u ciebie z temperaturą przed @ jest zazwyczaj ? W ciągu jednego dnia ci leci w dół czy powoli spada?
Ja trzymam kciuki nadal ✊✊✊
Leci od razu w dół, ale dopiero 2dc, więc może jutro jak najbardziej być, chociaż nie czuję jej jeszcze. Zobaczymy.33l. ♀ ➥PCOS -
Morgana wrote:Leci od razu w dół, ale dopiero 2dc, więc może jutro jak najbardziej być, chociaż nie czuję jej jeszcze. Zobaczymy.
U mnie temp poszybowała w górę, ale tez raz wstawałam do Iskierki w nocy. Z drugiej strony niewyspanie mi zawsze zaniżało temperaturę, wiec pewnie wyjaśni się jutro -
Dziewczyny - gratulacje wszystkim, które w weekend zobaczyły dwie kreski!
Nadrobiłam kilka stron ale nie wszystko, byłam u rodziców na wsi i ogólnie zawsze te weekendy układają mi się tak, że mniej tu jestem bo mniej mam czasu i zauważyłam, że im mniej się ma czasu tym mniej się przejmuje tym.
ja mam 26dc myślę, że owu była jakoś wczoraj może dziś, już macham na to ręką kiedy
z jednej strony fajnie byłoby zobaczyć te dwie kreski w maju, dzień matki, jutro mam urodziny, ale z drugiej już się za bardzo nie nastawiam nawet... co będzie to będzie♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Iskra444 wrote:No to czekamy na wiesci
U mnie temp poszybowała w górę, ale tez raz wstawałam do Iskierki w nocy. Z drugiej strony niewyspanie mi zawsze zaniżało temperaturę, wiec pewnie wyjaśni się jutro
Jak poszybowała ; trzymam kciuki ❤️
U mnie dziś lekko do góry - ważne że nie spada 😁Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Iskra jaki skok dzisiaj 😃 No musi coś z tego być !!! ✊✊✊
Dip88, Blondyna.B lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a co do temperatur. Jak np zmierzycie temp wcześniej to trzymacie się tego doliczania 0,1 za 1 godz wstania wcześniej ? Bo wiem, że są różne metody.
Kurczę zawsze mierzyłam koło 7, a dziś sama obudziłam się już przed 5, to doliczyłam 0,2 za 2 godz. Potem usnęłam dalej i już z ciekawości zmierzyłam po 7 i była trochę wyższa, no ale się nie liczy bo za krótki sen i bardziej już na czuwaniu 🙄 Do tego w nocy już przed 1 się budziłam, ogółem kiepska noc 😒 I teraz myśle czy dobrze zrobiłam, że zaznaczyłam z tym doliczeniem temp, czy zaznaczyć tą z 5 godz, czy w ogóle że temp zaburzona ? 🤷🏻♀️
Ja ogólnie temp mierze raz na kilka cykli, bo mnie to męczy, wiec nie mam aż takiego doświadczenia 😅 -
Dip88 wrote:Dziewczyny a co do temperatur. Jak np zmierzycie temp wcześniej to trzymacie się tego doliczania 0,1 za 1 godz wstania wcześniej ? Bo wiem, że są różne metody.
Kurczę zawsze mierzyłam koło 7, a dziś sama obudziłam się już przed 5, to doliczyłam 0,2 za 2 godz. Potem usnęłam dalej i już z ciekawości zmierzyłam po 7 i była trochę wyższa, no ale się nie liczy bo za krótki sen i bardziej już na czuwaniu 🙄 Do tego w nocy już przed 1 się budziłam, ogółem kiepska noc 😒 I teraz myśle czy dobrze zrobiłam, że zaznaczyłam z tym doliczeniem temp, czy zaznaczyć tą z 5 godz, czy w ogóle że temp zaburzona ? 🤷🏻♀️
Ja ogólnie temp mierze raz na kilka cykli, bo mnie to męczy, wiec nie mam aż takiego doświadczenia 😅 -
No i do mnie przylazla🐒. Proszę o odnotowanie.💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz" -
Iskra444 wrote:Wiesz, to każda ma inaczej tak naprawdę - byłam kiedyś na takim forum dot. Tylko metody termiczny-objawowej i każda miała inaczej... ja po kilku latach już wiedziałam ze jak mierze o 6 to o 5 mi pokaze te sama temp, ale o 7 to już będzie zaburzona... innym nawet pół godziny w któraś stronę już zaburzało 🤷🏻♀️
-
Kate28 wrote:No i do mnie przylazla🐒. Proszę o odnotowanie.
-
Dip88 wrote:Mi jak zmierzyłam o 5 pokazało 36,77, po dospaniu 2 godz 36,84, więc niby nie wielka różnica. A znowu jak doliczam te 0,2 od 5 godz to byłoby 36,97 to dużo wyżej niż te dwie temp, dlatego włączyła mi się rozkimna 🙈
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:To ja bym zostawiła te pierwsza
-
Cześć dziewczyny co u Was, jak weekend? Coś ten maj nie łaskawy za dużo 🐒 w weekend przyszło a tym z ⏸ gratuluje i trzymam kciuki 🍀
Ja dziś 25dc rano poczułam trochę jakby ból okresowy wiec pewnie już się zbliża złoooo, jedyna anomalią z tego miesiąca jest ból sutków. Zazwyczaj bolą mnie całe piersi a od kilku dni sutki ale to pewnie po Ovitrelle 🤷♀️Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰 -
Syla87 wrote:Cześć dziewczyny co u Was, jak weekend? Coś ten maj nie łaskawy za dużo 🐒 w weekend przyszło a tym z ⏸ gratuluje i trzymam kciuki 🍀
Ja dziś 25dc rano poczułam trochę jakby ból okresowy wiec pewnie już się zbliża złoooo, jedyna anomalią z tego miesiąca jest ból sutków. Zazwyczaj bolą mnie całe piersi a od kilku dni sutki ale to pewnie po Ovitrelle 🤷♀️
U mnie weekend bardzo intensywnie, skorzystałam z ładnej pogody na testowanie w tym miesiącu się nie zapisuje, bo nawet nie wiem czy i kiedy była ovu, ale trzymam kciuki za wszystkie testujące!Izi lubi tę wiadomość
Ona: 34, podejrzenie enodmetriozy, trombofilia
On: 36, morfo 2%, zbyt wysoka fragmentacja
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK