Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Iskra a ty jak się trzymasz ? Kurde, że te testy tak w konia nas robiły i dały taką nadzieje 😕 Ja byłam prawie pewna, że twoja beta to będzie tylko formalność .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny.
Nie wiem czy za bardzo nie pośpieszyłam się ze świętowaniem.
Przypominając:
Środa, 28 kwietnia wizyta u gin. Tym razem lewy jajnik pusty, w prawym widoczny pęcherzyk, mocne endo.
Dostałam duphaston na tydzień (Od czwartku do środy) na wywołanie krwawienia
W czwartek krwawienia brak, test ciążowy pozytywny
W piątek test ciążowy pozytywny
W sobotę Beta 100,47
Wczoraj wizyta u gin. Nic nie widać w macicy, prawy jajnik bardzo powiększony. Dostałam duphaston i kolejna wizyta 24 maja.
Dzisiaj, tj 6dni od poprzedniej bety, wynik tylko 129,99
I już sama nie wiem. Nie wiem czy to kwestia tego, że ciąża może być naprawdę młoda (2tydzień może, ale nie licząc od ostatniej miesiączki tylko normalnie wieku ciąży), czy to jednak już zbliżające się poronienie albo puste jajoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2021, 16:05
-
nick nieaktualnyAnjucha wrote:Cześć Dziewczyny.
Przypominając:
Środa, 28 kwietnia wizyta u gin. Tym razem lewy jajnik pusty, w prawym widoczny pęcherzyk, mocne endo.
W sobotę Beta 100,47
Wczoraj wizyta u gin. Nic nie widać w macicy, prawy jajnik bardzo powiększony. Dostałam duphaston i kolejna wizyta 24 maja.
I już sama nie wiem. Nie wiem czy to kwestia tego, że ciąża może być naprawdę młoda (2tydzień może, ale nie licząc od ostatniej miesiączki tylko normalnie wieku ciąży), czy to jednak już zbliżające się poronienie albo puste jajo -
nick nieaktualny
-
Anjucha wrote:Niby tak, ale bardziej mnie martwi ten bardzo niski przyrost bety. Po tylu dniach..
Wiesz, cuda się zdarzają. Jednak masz racje, ze Twój przyrost jest prawie żaden
Raczej ciąża biochemiczna... obym się myliła25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Anjucha wrote:Cześć Dziewczyny.
Przypominając:
W sobotę Beta 100,47
I już sama nie wiem. Nie wiem czy to kwestia tego, że ciąża może być naprawdę młoda (2tydzień może, ale nie licząc od ostatniej miesiączki tylko normalnie wieku ciąży), czy to jednak już zbliżające się poronienie albo puste jajo -
No to dobrze że nie jestem sama na czerwiec, chociaż oczywiście wolałabym jednak więcej pozytywnych testów w maju. Ja czekam na @, powinna być wczoraj, jednak owulacja się opóźniła więc i @ będzie pozniej. W ciąży napewno nie jestem, robiłam bete i nic z tego. Cykle mam coraz dłuższe, dziś już 35 dzień ... A też miałam cień drugiej kreski, w czerwcu czekam do terminu @, szkoda nerwowo i złudnych nadziei, obym tylko wytrwała w moim postanowieniu....
-
nick nieaktualnyZrobiłam facelle, jest jakiś cień, nie będę wrzucać bo nie ma sensu się doszukiwac i potwierdzać, że serio coś jest czy tam nie ma. One lubią pokazywać fałszywe cienie/kreski, wiec granicą błędu jest. Rano dam znać jak kolejny test. Już nie z rozwodnionego moczu ale z nocnego więc bardziej wiarygodny.
Dip88, Sendi94, Izi lubią tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Zrobiłam facelle, jest jakiś cień, nie będę wrzucać bo nie ma sensu się doszukiwac i potwierdzać, że serio coś jest czy tam nie ma. One lubią pokazywać fałszywe cienie/kreski, wiec granicą błędu jest. Rano dam znać jak kolejny test. Już nie z rozwodnionego moczu ale z nocnego więc bardziej wiarygodny.
-
nick nieaktualny
-
Dip88 wrote:Iskra a ty jak się trzymasz ? Kurde, że te testy tak w konia nas robiły i dały taką nadzieje 😕 Ja byłam prawie pewna, że twoja beta to będzie tylko formalność .
Jakbym przegapiła wpisywanie kogoś na listę to mówcie i mnie wołajcie! Będę uzupełniać
We wtorek mąż ma powtórkę badania nasienia, jak będzie wszystko ok to ja wracam do gin i szukamy dalej. Poprzednio mówiła o laparo, pewnie wrócimy do tematu.
Na pewno po skoku już nie będę mierzyć temperatury, a testy będę robic 15dpo najwcześniej, bo czuje się jak idiotka ze sobie zafundowałam taką huśtawkę emocjonalną. No i serio, jak pisałam powyżej już nie wiem jakim testom ufać 🤷🏻♀️
Szyjka się już robi miękka, wiec mam tylko nadzieje ze 🙈 przyjdzie w niedziele a nie jutro, bo chcieliśmy wyjechać za miasto -
Anjucha wrote:Cześć Dziewczyny.
Przypominając:
W sobotę Beta 100,47
Ulalala wrote:No to dobrze że nie jestem sama na czerwiec, chociaż oczywiście wolałabym jednak więcej pozytywnych testów w maju. Ja czekam na @, powinna być wczoraj, jednak owulacja się opóźniła więc i @ będzie pozniej. W ciąży napewno nie jestem, robiłam bete i nic z tego. Cykle mam coraz dłuższe, dziś już 35 dzień ... A też miałam cień drugiej kreski, w czerwcu czekam do terminu @, szkoda nerwowo i złudnych nadziei, obym tylko wytrwała w moim postanowieniu....
-
nick nieaktualnyLadinola wrote:Ja bym kupiła clearblue bo tylko im ufam ale nie było w aptece a w Rossmannie też już nie ma.
Dobre opinie słyszałam o pinkach.
Powiedzcie mi, najlepiej Dziewczyny, które mają biochem za sobą. Miałyście typowo ciążowe objawy? Czy tylko test? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:08
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Ola_45 wrote:Ja w poprzednim cyklu mialam kreske na nich a okres jednak przyszedl. Takze chyba zadne nie daja 100% pewnosci. Zazdroszcze Wam dziewczyny ze macie mozliwosc zrobienia Bety, u mnie niestety tylko na testach moge polegac 😑
-
Anjucha wrote:Dobre opinie słyszałam o pinkach.
Powiedzcie mi, najlepiej Dziewczyny, które mają biochem za sobą. Miałyście typowo ciążowe objawy? Czy tylko test?
Miałam typowo ciazowe ale za to przy zdrowej ciąży miałam mdłości od 12dpo i nic poza tym, a przy biochemicznej mdłości osłabienie ciągniecie wiązadeł... -
Anjucha wrote:Dobre opinie słyszałam o pinkach.
Powiedzcie mi, najlepiej Dziewczyny, które mają biochem za sobą. Miałyście typowo ciążowe objawy? Czy tylko test?
Ja przy pierwszym biochemie miałam ok. 7 dpo cały dzień okropny ból jajników i podbrzusza, potem nic. Przy drugim miałam mega ciężkie i powiększone, ale nie bolące piersi. Przy trzecim czułam takie rozpulchnienie tam w środku i ból brzucha jak na okres, czyli zawsze inny zestaw 😁2017 - syn 💙
2019 - poronienie
2020 - 2x cb
2021 - cb
2021-
08.07 - II 🍀
9.07 - Beta 40 mlU 🍀
12.07 - Beta 310 mlU 🍀
15.07 - Beta 590 mlU
19.07 - Beta 1200 mlU
23.07 - 5t3d pęcherzyk 7mm 🍀
30.07 - 6t3d 0,5 cm Cudu 😍
06.08 - 7t3d 1,1 cm Maleństwa ❤
18.08 -9t1d 2,3 cm Dzieciątka ❤
09.09 - 12t2d 5,47cm Szczęścia 💗
02.11 - 20t0d 380g Radości 💗
16.12 - 26t2d 1000g Miłości 🍓
14.01 - 30+3 1600g Dzidziusia 👶
16.02 - 35+1 2500g Córeczki 🍓
15.03 - córcia 💗
2023-
16.06 - 10mm Cudu z ❤
[/url] -
Ladinola wrote:Zrobiłam facelle, jest jakiś cień, nie będę wrzucać bo nie ma sensu się doszukiwac i potwierdzać, że serio coś jest czy tam nie ma. One lubią pokazywać fałszywe cienie/kreski, wiec granicą błędu jest. Rano dam znać jak kolejny test. Już nie z rozwodnionego moczu ale z nocnego więc bardziej wiarygodny.
Ale mam nadzieje, że jutro nie zobaczysz fałszywego cienia ✊🏻🍀starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩