Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Syla87 wrote:Iskra444 bardzo mi przykro że test tak paskudnie Cię oszukał 🥺 pisałaś o diecie keto od androloga? To na poprawę nasienia? Widze ze u Was tez morfologia 1% u mojego m tez, jakie macie zalecenia?
-
nick nieaktualnyKasiekkk wrote:Co do testów, to ja słyszałam, że nordtedt 10 jest spoko Jak oglądałam galerię testów, to faktycznie trochę ich tam było i były to ładne bladziochy, nie tylko cienie w 9dpo.
Używała ich któraś z Was? 😊Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiekkk wrote:Uf... Leżą sobie właśnie w szafce i czekają na odpowiedni moment 😁
A jak u Ciebie dzisiejszy test? 🤞 -
Ladinola wrote:Widać jakiś cień, nie wiem czy to pseudo cień czy nie. Będę czekać na rozwój sytuacji, a w poniedziałek może spróbuje pójść na betę.
-
nick nieaktualnyAlutka128 wrote:Wrzuć zdjęcie tego cienia 🤞
-
Alutka128 wrote:Wrzuć zdjęcie tego cienia 🤞
-
Ladinola wrote:Wolałabym nie skupiać się na takich cienia, u mnie inna sytuacja, test nie daje mi radości bo wiem jak to może się skończyć, w końcu mam i wysokie ryzyko poronienia i wad u płodu. Więc wolę poczekać na wynik bety a najlepiej na prawidłowy obraz usg. Bo równie dobrze będziemy tu cieszyć się z cienia a zaraz albo za dwa dni zacznę krwawić. 🙃 Jestem realistką.
Rozumiem cię, zatem trzymam kciuki ✊ aby kreska ciemniała i się urodziła za 8 miesięcy ❤️ -
nick nieaktualnyLadinola wrote:Wolałabym nie skupiać się na takich cienia, u mnie inna sytuacja, test nie daje mi radości bo wiem jak to może się skończyć, w końcu mam i wysokie ryzyko poronienia i wad u płodu. Więc wolę poczekać na wynik bety a najlepiej na prawidłowy obraz usg. Bo równie dobrze będziemy tu cieszyć się z cienia a zaraz albo za dwa dni zacznę krwawić. 🙃 Jestem realistką.
-
Ja miałam dziś testować (nie doszło do skutku bo rano 🐵🐒), bo wyjątkowo długo lutealna trwała, pełne 12 dni !!!😁 a bywało i 10, prog też ładnie podskoczył. Teraz pracuję nad endometrium 😁😁😁
Proszę o wpisanie😁
Kasiekkk, Blondyna.B, Izi lubią tę wiadomość
[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Ladinola trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśliOna: 34, podejrzenie enodmetriozy, trombofilia
On: 36, morfo 2%, zbyt wysoka fragmentacja
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK
12+1 - 66mm, ❤️168
20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
26+3 - 960 g
30+2 - 1500 g
33+4 - 2100 g
36+3 - 2700 g
38+1 - 3000 g
38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣 -
nick nieaktualnyCestLaVie wrote:Ja miałam dziś testować (nie doszło do skutku bo rano 🐵🐒), bo wyjątkowo długo lutealna trwała, pełne 12 dni !!!😁 a bywało i 10, prog też ładnie podskoczył. Teraz pracuję nad endometrium 😁😁😁
Proszę o wpisanie😁
Podoba mi się ten optymizm, mimo informacji o 🐵 😊 -
nick nieaktualnyLadinola wrote:Wolałabym nie skupiać się na takich cienia, u mnie inna sytuacja, test nie daje mi radości bo wiem jak to może się skończyć, w końcu mam i wysokie ryzyko poronienia i wad u płodu. Więc wolę poczekać na wynik bety a najlepiej na prawidłowy obraz usg. Bo równie dobrze będziemy tu cieszyć się z cienia a zaraz albo za dwa dni zacznę krwawić. 🙃 Jestem realistką.
Patrząc na Twoją historię w stopce, trudno się dziwić takiemu podejściu.
Miłego i spokojnego weekendu 😊Ladinola lubi tę wiadomość
-
A ja się chyba załamie, albo skoczę zaraz na betę bo wstałam, zrobiłam test a tam ledwo kreska (ale wstawałam i piłam dużo ok 3 godziny temu i może to od tego 😔)
-
Blondyna.B wrote:A ja się chyba załamie, albo skoczę zaraz na betę bo wstałam, zrobiłam test a tam ledwo kreska (ale wstawałam i piłam dużo ok 3 godziny temu i może to od tego 😔)
Może faktycznie idź na tą betę, taka niepewność jest najgorsza 😔 -
Blondyna.B wrote:A ja się chyba załamie, albo skoczę zaraz na betę bo wstałam, zrobiłam test a tam ledwo kreska (ale wstawałam i piłam dużo ok 3 godziny temu i może to od tego 😔)
Bety u mnie się nie da zrobić, więc wieczorem znów zrobie test, zaczynam znów jakieś schizy łapać 😖 -
Tak, dziewczyny właśnie jadę wyrobię się akurat przed zamknięciem punktu pobrań.
No mega miałam rozwodnione bo aż przezroczyste praktycznie 😔
Sama się nakręcam przez to że codziennie test robię dla pewności. Ale chociaż wiem że jak coś ma być to dziś się dziś dowiem.
Trzymajcie kciuki!Sparky, Dip88, Vivian, Gravity lubią tę wiadomość