Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySparky wrote:Ładnie ciemnieje, ale do pozytywa jeszcze jej brakuje 😉 Trzymam kciuki za ładną owu 🤞🏻 Jesteśmy na podobnym etapie, też właśnie łapię pik testami i powoli głupieję, kreska ciemnieje i jaśnieje na zmianę co drugi dzień 😂
-
Alutka128 wrote:Dziewczyny ja niestety z własnego doświadczenia wiem że jeśli kreski nie ciemnieją na testach to nie wróży niczego dobrego.... W tej ciąży test mi ciemniał z popołudniowego moczu że po trzech dniach już miałam dwie identyczne krechy... Trzymam kciuki za Was ❤️
To u mnie zupełnie inaczej było bo testy pięknie ciemniały, a mimo to okazał sie biochem 😞Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Blondyna.B wrote:Z tym są różne opinie, niektóre dziewczyny mówią że i już w potwierdzonej ciąży u lekarza a test blady. A inne że zwykle był biochem. Więc nie ma reguły niestety tylko z krwi da 100% odpowiedzi.
Dziękuję ❤️
Niestety u mnie za każdym razem był biochem... W tej ciąży testy ciemniały o wiele wiele wiele lepiej
Tu masz zdjęcie jak chcesz zobaczyć
https://naforum.zapodaj.net/336d1a892807.jpg.html -
Dip88 wrote:
A jakbyś kupila dwa testy innej firmy na jutro i pojutrze? Bo może te się źle wybarwiają? -
Alutka128 wrote:Niestety u mnie za każdym razem był biochem... W tej ciąży testy ciemniały o wiele wiele wiele lepiej
Tu masz zdjęcie jak chcesz zobaczyć
https://naforum.zapodaj.net/336d1a892807.jpg.html
No ale zrobiłam krew pozostaje tylko czekać -
Alutka128 wrote:A jakbyś kupila dwa testy innej firmy na jutro i pojutrze? Bo może te się źle wybarwiają?
-
Blondyna.B wrote:Tak 😔 o ile z zajściem nie było problemu ale teraz po prostu się boję już od samego początku
Ale musimy wierzyć, że Nasze Aniołki czuwają ❤️Blondyna.B lubi tę wiadomość
starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
anka wrote:Wiem wiem tylko mam dwapecherzyki i bym nie chciała żeby przerósł zanim podam ovitrelle 🙈 czekam do wtorku 😇 a który masz DC ? Ja dzisiaj 12
U mnie 14 DC 😉 -
Blondyna.B wrote:Tylko Ty masz testy od 30 dc a ja od 25 (dopiero w poniedziałek termin @)
No ale zrobiłam krew pozostaje tylko czekać
Ja robilam pierwszy test 2 dni po terminie więc też nie był jakiś super extra ciemny, dlatego od poczatku byłam źle nastawiona, wydaje mi się że jeśli chodzi o te moje testy to nie ma różnicy kiedy je zaczęłam robić tylko jak ciemniały, a ciemniały z dnia na dzień, ba nawet pierwsze dwa testy były robione popołudniu gdzieś o 15 mam nadzieję że będzie u Was pięknie i za dwa tyg wrzucicie zdjęcia z USG ❤️ -
Dip88 wrote:No właśnie czekam na kuriera teraz, mają mi przyjść jeszcze innej firmy. Pozatym robiłam jeszcze takie, pierwszy przedwczoraj, a drugi dziś z drugiego moczu, no jest różnica w tych, ale i tak mam mega schizy już 🤦🏼♀️ Wieczorem jeszcze powtórzę ten test co wyżej wrzuciłam i ten nowy który ma mi przyjść 🤦🏼♀️
Przecież tutaj są piękne kreseczki, wydaje mi się że tamte się źle wybarwiają dlatego to tak wygląda ❤️ -
Alutka128 wrote:Ja robilam pierwszy test 2 dni po terminie więc też nie był jakiś super extra ciemny, dlatego od poczatku byłam źle nastawiona, wydaje mi się że jeśli chodzi o te moje testy to nie ma różnicy kiedy je zaczęłam robić tylko jak ciemniały, a ciemniały z dnia na dzień, ba nawet pierwsze dwa testy były robione popołudniu gdzieś o 15 mam nadzieję że będzie u Was pięknie i za dwa tyg wrzucicie zdjęcia z USG ❤️
-
Blondyna.B wrote:Zobaczmy jak to się rozwinie. Na razie jestem pozytywnej myśli ale czekanie dobija...
No i dobrze, nie ma co snuć czarnych myśli od razu 🤗🤗 Postaraj się czymś zająć... Chociaż wiem jak to brzmi dla kogoś, kto czeka na ważne informacje 😂Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:A czemu chcesz wydłużać? Ja jak jestem na stymulacji to wtedy wiem kiedy jest owu i moja faza też trwa 11-12 dni nieprawidłowość jest wtedy jak trwa poniżej 10 dni👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Gosiak123 wrote:Kurcze bo wszędzie gdzie nie przeczytam to że norma do jest od 14 dni więc byłam przekonana że moja jest zdecydowanie za krótka, tym bardziej po ciąży biochemicznej się w tym przekonaniu utwierdziłam[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Alutka128 wrote:Przecież tutaj są piękne kreseczki, wydaje mi się że tamte się źle wybarwiają dlatego to tak wygląda ❤️
-
Blondyna.B wrote:Zobaczmy jak to się rozwinie. Na razie jestem pozytywnej myśli ale czekanie dobija...
-
Dip88 wrote:To czekanie to najgorsze co może być. Jednak mam nadzieje, że u Ciebie będzie wszystko super ✊💚
chociaż poczytałam i podobno Pink się słabo wybarwia a ja tylko takie mam i używam
Za Ciebie też trzymam mocno kciuki ❤️Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak123 wrote:Kurcze bo wszędzie gdzie nie przeczytam to że norma do jest od 14 dni więc byłam przekonana że moja jest zdecydowanie za krótka, tym bardziej po ciąży biochemicznej się w tym przekonaniu utwierdziłam