Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
https://www.szybkiplik.pl/PYrKUw964o
https://www.szybkiplik.pl/WyqfFXkcdJ
Hmm na tym foto prawie nic nie widać 🙈🙉 ale na żywo ja widzę 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2021, 07:24
Dip88, Kasiekkk, Blondyna.B, Bebu, Ariadne002 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:No ja widzę że coś przebija 🙈
2 takie cienie cienia urzędują już w domu🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2021, 07:26
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ja też widzę cień
Eve lubi tę wiadomość
Ona: 34, podejrzenie enodmetriozy, trombofilia
On: 36, morfo 2%, zbyt wysoka fragmentacja
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK
12+1 - 66mm, ❤️168
20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
26+3 - 960 g
30+2 - 1500 g
33+4 - 2100 g
36+3 - 2700 g
38+1 - 3000 g
38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣 -
Eve wrote:https://www.szybkiplik.pl/PYrKUw964o
https://www.szybkiplik.pl/WyqfFXkcdJ
Hmm na tym foto prawie nic nie widać 🙈🙉 ale na żywo ja widzę 😊Eve lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Tez widzę 🤞🏻
Melduję u siebie 🙈 -
Hej wszystkim!Gratuluję pięknych kresek!!!❤
Dip88 zawsze możesz zadzwonić do rodzinnego i spróbować wymusić skierowane na betę.
Ja tak w kwietniu zrobiłam, zadzwoniłam do recepcji i dosłownie pokłóciłam się z tą babą. Szybkie wyjaśnienie że 7 ls że testy pozytywne a plamię że wiedzą że 2 razy poroniłam baba do mnie że po co panikuję że do 13tc to nie ciąża,że plamienia są normalne itd ale słyszała że jestem na skraju wkurwienia i z łaską oddzwoniła po 2 godz że mam skierowanie odebrać do 13 a jak zadzwoniła była 12.35 a ja w pracy na Borchwerf i to rowerem🤦♀️ . Ale minę miała bezcenną jak odbieralam skierowane 🤣
Ja na Twoim miejscu bym spróbowała z tym skierowaniem😀😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2021, 08:50
-
Ulka86 wrote:Hej wszystkim!Gratuluję pięknych kresek!!!❤
Dip88 zawsze możesz zadzwonić do rodzinnego i spróbować wymusić skierowane na betę.
Ja tak w kwietniu zrobiłam, zadzwoniłam do recepcji i dosłownie pokłóciłam się z tą babą. Szybkie wyjaśnienie że 7 ls że testy pozytywne a plamię że wiedzą że 2 razy poroniłam baba do mnie że po co panikuję że do 13tc to nie ciąża,że plamienia są normalne itd ale słyszała że jestem na skraju wkurwienia i z łaską oddzwoniła po 2 godz że mam skierowanie odebrać do 13 a jak zadzwoniła była 12.35 a ja w pracy na Borchwerf i to rowerem🤦♀️ . Ale minę miała bezcenną jak odbieralam skierowane 🤣
Ja na Twoim miejscu bym spróbowała z tym skierowaniem😀😘 -
nick nieaktualnyDziewczyny, zrobiłam dzisiaj rano test i jest cień w 9dpo, na żywo widać niestety dużo lepiej, niż na zdjęciach, więc nie wiem, czy cokolwiek zobaczycie. Ale mąż widzi, więc jak facet widzi, to nie mam chociaż zwidów 😁
Dip88, Vivian, Ola_45, Blondyna.B, Sparky, Gravity, Axon, Ariadne002 lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj rano test i jest cień w 9dpo, na żywo widać niestety dużo lepiej, niż na zdjęciach, więc nie wiem, czy cokolwiek zobaczycie. Ale mąż widzi, więc jak facet widzi, to nie mam chociaż zwidów 😁
Kasiekkk lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj rano test i jest cień w 9dpo, na żywo widać niestety dużo lepiej, niż na zdjęciach, więc nie wiem, czy cokolwiek zobaczycie. Ale mąż widzi, więc jak facet widzi, to nie mam chociaż zwidów 😁
Eve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dip88 wrote:Wiesz co, miesiąc temu też próbowałam od HA wziąć skierowanie i nie chcieli dać, na różne badania nie ma problemu, ale nie wiem do bety są jacyś uprzedzeni czy co 🤷🏻♀️Dlatego nie chce mi się znowu z nimi użerać, tymbardziej że za 4 dni mam wizytę u gin.
Noo to 4 dni to już tyle da się poczekać 😊Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiekkk wrote:Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj rano test i jest cień w 9dpo, na żywo widać niestety dużo lepiej, niż na zdjęciach, więc nie wiem, czy cokolwiek zobaczycie. Ale mąż widzi, więc jak facet widzi, to nie mam chociaż zwidów 😁
Jej ale super, czekałam na wieści od Ciebie. Trzymam mocno kciuki 🤞🤞Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny