Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:No dobra, to mój bladzioch 😊https://ibb.co/8Xx2pWx
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:08
Eve, Kasiekkk lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualny
-
Blondyna.B wrote:No to pewnie się przesunęła i się wstrzeliliście 😀
Trzymam kciuki za betę ☺️Blondyna.B, Iskra444, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Eve, Kasiekk wiać cienie ❤️
Ania_911202 gratulacje i prawidłowego przyrostu bety 😊Eve, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Chyba nie wytrzymam do 12dpo z testowaniem przez tą piękną passę II 😂. Myślicie, że 9dpo jest jakaś szansa wyłapać cień? Nie mam na wykresie dolka implementacyjnego, ale temp rośnie więc ma nadzieję...
Pani Miśka, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ból brzucha na okres jakby od wczoraj ustal, ale za to ten taki dziwny ból nie wiem jak to nazwać czego dokładnie, macicy? Chyba tak, taki dyskomfort w niej, takie poczucie jakby gorąca jak przy okresie zaczęłam mieć. Jutro po pracy podskoczę do laboratorium o ile mi się tam uda bo do 17 jest otwarte więc może kolejki dużej nie będzie.
Snilo mi się, że byłam w ciąży dość zaawansowanej i mieliśmy już synka. 🙃Dip88, Iskra444, Kasiekkk, Anettaa lubią tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Hej dziewczyny, ból brzucha na okres jakby od wczoraj ustal, ale za to ten taki dziwny ból nie wiem jak to nazwać czego dokładnie, macicy? Chyba tak, taki dyskomfort w niej, takie poczucie jakby gorąca jak przy okresie zaczęłam mieć. Jutro po pracy podskoczę do laboratorium o ile mi się tam uda bo do 17 jest otwarte więc może kolejki dużej nie będzie.
Snilo mi się, że byłam w ciąży dość zaawansowanej i mieliśmy już synka. 🙃
Koniecznie pójdź na krew bo to może jednak oznaki ciąży a nie 🐵😊 -
Pani Miśka wrote:Chyba nie wytrzymam do 12dpo z testowaniem przez tą piękną passę II 😂. Myślicie, że 9dpo jest jakaś szansa wyłapać cień? Nie mam na wykresie dolka implementacyjnego, ale temp rośnie więc ma nadzieję...
Pani Miśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPani Miśka wrote:Chyba nie wytrzymam do 12dpo z testowaniem przez tą piękną passę II 😂. Myślicie, że 9dpo jest jakaś szansa wyłapać cień? Nie mam na wykresie dolka implementacyjnego, ale temp rośnie więc ma nadzieję...
U mnie dzisiaj właśnie 9dpo, ale testowałam z porannego moczu. -
nick nieaktualnyLadinola wrote:Hej dziewczyny, ból brzucha na okres jakby od wczoraj ustal, ale za to ten taki dziwny ból nie wiem jak to nazwać czego dokładnie, macicy? Chyba tak, taki dyskomfort w niej, takie poczucie jakby gorąca jak przy okresie zaczęłam mieć. Jutro po pracy podskoczę do laboratorium o ile mi się tam uda bo do 17 jest otwarte więc może kolejki dużej nie będzie.
Snilo mi się, że byłam w ciąży dość zaawansowanej i mieliśmy już synka. 🙃
Piękny sen ❤️ Oby był proroczy na przyszłość 😊 A jak u Ciebie z cyklami jest? Jaki miałaś najdłuższy? Bo ten cykl to chyba już Ci trochę trwa...